Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kadıköyde var ama sen avrupa yakası diyosun a.sya simdi bu krem selulitleri gideriyor mu kullanan arkadaslar? bi de istanbuldan nerden buldunuz mumkunse avrupa yakasında? ben de merak ettim denemek istiyoruuuummm..
boyle beklemek cok heycanlı oluyo ben de alıp denesem, bi de buralarda bulamazsam artık anadolu yakasına sarkarım napim :)
Barbara Bort Crema Modellante Corpo Anticellulite Parfümerilerde 40 YTL bulabilmeniz mümkün.
Ürünü sürünce kızarıklık ve yanma oluyor. Ve bu yanma 2. sürüşten sonra anlaşılmıyor ama her sürüşte yaşanan kızarıklıklar bittimi artık yağlarınız azalmış yada yok olmuş demektir. İstediğiniz her bölgeye sürülüyor. Gebeler göbeklerine emzirenler göğüslerine sürmesin. Etkisini en az iki sürüşte gösteriyor. Bende pazartesiden bu yana mide kısmımda 2 cm göbek bölgemde 3 cm civarında incelme oldu. Bacaklarımda 1 cm inceldi çünkü ona 2 kere sürdüm. Diğer bölgeler daha önemli çünkü :) Nette satış yapan herhangi bir site yok boşuan aramayın en yakın parfümlerilere sorun.
Benim kullanırken diyet ve spor yapmadım ama daha etkili ve kısa sürede sonuç elde etmek isteyenler önce sporlarını yapsınlar. Sonra duşta bir güzel keselensinler.Kurulanıncada fınfık büyüklüğünde alıp iyice yedirip sürsünler. Yüzünüze değdirmeyin oradada yanma ve kızarıklık olur. 12 saatte bir olamk üzere günde iki kere yapmanız yeterli ürün 1 ay rahat gidiyor.
Extra söyleyeceğim şey ben satıcı değilim benneyaptımki
test edenler ve sevgili CANAVAR sonuçlar nasıl bir gelişme varmı cevap bekliyorum
bende sipariş edeceğim
şimdi canavar canım sen bunu yeni mi kullanmaya başladınfisfisfis
eski mesajlarında da geçen yıl krem hakkında yazını gördüm
eğer bir senedir kullanıyorsan nasıl bir sonuç aldın mümkün mü yazabilmen merak ettim
bende almayı düşünüyorumyerimseniben
Bu yazı başka bir forumdada var.Canavar gerçekten kullandınmı merak ediyorum.
evet bu mesaj başka topikte olduğundan ve arada kaybolduğundan buraya açmamı özel olarak istediler.
ben gerçekten kullanıp bir tüp bitirdim.
önce göbek ve bacaklarıma sürüyordum sonra vazgeçtim sadece bacaklarıma sürdüm ( emzirdiğimden göğüs bölgeme yakın diye korktum açıkcası) ve bir tüp bitiminde 60 cm bacaklarım 55 cm indi.(her iki bacağımdan da) şuan almadım.
almayı düşünüyorum almamamın sebebi benim üşengeçliğimle alakalıdır.