- 11 Ekim 2007
- 259
- 4
- 35
hyr kullanmadım cnm eda parfümeriden sadece fiyatını sormuştum ama denicem kararlıyım sırnaşık şeysen kullandin mi canim? merak ettimmm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hyr kullanmadım cnm eda parfümeriden sadece fiyatını sormuştum ama denicem kararlıyım sırnaşık şeysen kullandin mi canim? merak ettimmm..
hyr kullanmadım cnm eda parfümeriden sadece fiyatını sormuştum ama denicem kararlıyım sırnaşık şey
kızlar bu kremin 2 modeli mi var ben nette baktığımda birincisi sadece selülit için ikincisi ise hem selülit hem şekillendirici siz nasıl aldınz ?:uhm:canım aldım beeeennnn... :teytey: bakalim sonuclari yazicam artik :dance:
kızlar bu kremin 2 modeli mi var ben nette baktığımda birincisi sadece selülit için ikincisi ise hem selülit hem şekillendirici siz nasıl aldınz ?:uhm:
haydi bakalim trfcim aynı anda baslamiz olucaz bakalim nasil olacak :teytey:
stendal diye bi marka var barbara bort bulamayınca onu aldım..çok süpermiş güya..denicez bakalım..300 ytl fiyatı..barbara bortu bulamamak bana pahallıya mal oldu..:)yinede teşekkür ederim cevap verdiğin için..
Ankarada Barbara Bort Selülit Kremini bulamadım bulamıyorummm sanırım sonunda yine mecburen internetten alıcam!! internetten aldığım şeylere de güvenemiyorum en son max factor'ün Lasting Performance fondötenini aldım internetten ya max factor ambalaj deiştirmiş :) ya da sahte ürün gönderilmiş