Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,arkadaşlar barbara bort u şiddetle tavsiye ediyorum. Ben 1. kutuyu bitirdikten sonra bile inanılmaz faydasını gördüm. Her akşam anneme bacaklarımı gösteriyorum oda inanamıyor. Çünkü bacaklarımda selülitler korkunçttu. Ben 1. kutuda faydasını gördüm, hemde suda içmedim, sporda yapmadım unutmadan günde iki kere temiz teninize sürün diyor ben bir kere sürmeme rağmen bu sonucu aldım. Birde spor ve su içseydim neler olurdu bilmiyorum. Birde barbara bort 3 tanesine 100 tl verdim. Clarins de iyi diye duydum ama onun 1 tanesi 100 tl. Bu nedenle barbara bort ve sonucuda çok iyi olduğu için niye daha fazla para veresinizki. Bu arada benim kullanmadığım selülit kremi kalmadı. dior bioterm clarins de (ondan memnumnum). Birde arkadaşlar ben banyoda peeling eldivenime yosun sabunu ya köpürtüp bacaklarıma masaj yapıyorum. Peeling eldiveni ile yapmam bacaklarımdaki ölü deri gittiği için pürüzsüzleştirdi. Yosun sabunuda hem selülite iyiymiş diye duydum hem de cildi parlaklaştırıyor. En son banyodan cıkmadanda soğuk suyu bacaklarıma kollarıma, göğüslerime ve karnıma tutuyorum sıkılaştırması açısından. Bu arada madem bütün güzellik önerilerime sizlerle paylaştım. Nivea Q10 göz kremini kullanmadan önce cilt analizine gitmiştim kadın göz kenarımda kırışıklık başladığını söylemiştim. Nivea q10 kullandıktan sonra yaklaşık 2 ay sonra yine gittim. Kız inanamadı. Ben 33 yaşındayım göz kenarınızda hic kırışıklık yok. 20 yaşlardaki bir genç kızın göz kenarına sahipsiniz dedi. Çok pahalıda değil. Internette kofre şeklinde satılıyor. 35 tl ye göz ve yüz kremi şeklinde alabiliyorsunuz. Q10 zaten vitamin olarakta tavsiye ediyorlar. Çok faydalıymış. Gençlik iksiri gibi birşey. Sevgiyle kalın.