Banyom ve mutfak dolaplarım çok kötü kokuyor ne yapmalıyım?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar ben yeni taşındım ama çok kötü bir sorunum var maalesef banyomda anlayamadığım bir koku var ne yaparsam yapayım bir türlü koku gitmiyor birde mutfak dolaplarımın içi çok kokuyor buda beni gerçekten çok sinir ediyor ne yaparsam bu kokuları yok edebilirim kızlar önerisi olan varsa paylaşsın lütfen:sinifsinif:

Bu tarz şeyler için genelde sirke önerilir ama... Acaba sirkeyle mi silseniz:sm_confused:

sirkeyle silmek öneriliyor benim bildigimde..
banyonun koku gelen deligine camasır suyu dökün hergun.. kokuyu bastırır..

arkadaşım benimde banyomda koku bvar ben gider olan kısmı mutlaka kapalı tutuyorum yani koku giderden geliyo o deliğe ben banodan duştan sonra pompayla kapatıyorum muıtfak dolabını temizledikten sonra içini yumoşun konsantre olanın pembesi var birde onunla sil bide bir bardağa vanilya koy açıkta bırak kirada fazla çözüm yok inşallah kurtulursun

Arkadaşlar, evimde tuvalet ve banyonun tavanında rutubet var. Kireç boya kabarmış. Giriş katta oturuyorum. Üstümde iki kat var. Benim alt kat bodrum. Ne kullanmamı önerirsiniz? Sutut diye bir maddeden bahsettiler ? Faydası olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…