merhaba kızlar ben yeni taşındım ama çok kötü bir sorunum var maalesef banyomda anlayamadığım bir koku var ne yaparsam yapayım bir türlü koku gitmiyor birde mutfak dolaplarımın içi çok kokuyor buda beni gerçekten çok sinir ediyor ne yaparsam bu kokuları yok edebilirim kızlar önerisi olan varsa paylaşsın lütfen:sinifsinif:
merhaba kızlar ben yeni taşındım ama çok kötü bir sorunum var maalesef banyomda anlayamadığım bir koku var ne yaparsam yapayım bir türlü koku gitmiyor birde mutfak dolaplarımın içi çok kokuyor buda beni gerçekten çok sinir ediyor ne yaparsam bu kokuları yok edebilirim kızlar önerisi olan varsa paylaşsın lütfen:sinifsinif:
arkadaşım benimde banyomda koku bvar ben gider olan kısmı mutlaka kapalı tutuyorum yani koku giderden geliyo o deliğe ben banodan duştan sonra pompayla kapatıyorum muıtfak dolabını temizledikten sonra içini yumoşun konsantre olanın pembesi var birde onunla sil bide bir bardağa vanilya koy açıkta bırak kirada fazla çözüm yok inşallah kurtulursun
Arkadaşlar, evimde tuvalet ve banyonun tavanında rutubet var. Kireç boya kabarmış. Giriş katta oturuyorum. Üstümde iki kat var. Benim alt kat bodrum. Ne kullanmamı önerirsiniz? Sutut diye bir maddeden bahsettiler ? Faydası olur mu?