Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyodan Sonra Naylon Poşet Gibi Olan Saç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Elinize geliyorsa tutmaz o ,kestireceksiniz ,geçmiş olsun ,benim saçlarım platin yanar gibi oldu ama dökülme elde kalma olmadı ,keratin botox kurtardı
Normalde insanların oryalle saçı yanar benim boyayla yandı trajikomik durum.Hiç cesaret edemiyorum ama çözüm saçı erkek gibi kestirmek galiba.

Maşa duzlestirici kullanma. Banyodan sonra argan yagi veya hindistan cevizi yagi sür

Ben oksidasyon kremini fazla koyuyordum.

Benim de öyle, kestire kestire o yıpranık kısmı azalttım. Bol bol bakım yapın, hindistan cevizi yağını öneririm Sakın sıcak suyla yıkamayın saçlarınızı

Benim de öyle, kestire kestire o yıpranık kısmı azalttım. Bol bol bakım yapın, hindistan cevizi yağını öneririm Sakın sıcak suyla yıkamayın saçlarınızı
Sıcak suyu bilmiyordum artık ılığa yakın soğuk suyla yıkarım.Şimdi kendi haline bıraktım saçımı.Ben boya yapınca komple yapıyordum aka aka saçımın rengi solduğu için.

Sıcak suyu bilmiyordum artık ılığa yakın soğuk suyla yıkarım.Şimdi kendi haline bıraktım saçımı.Ben boya yapınca komple yapıyordum aka aka saçımın rengi solduğu için.
Sıcak su çok zararlı maalesef, saçımıza keşke hiç ısı uygulamak zorunda kalmasak. Ben bazen kurutmuyorum bile, gerçekten farkını gözlemledim artık daha parlak ve daha canlı.

Botox yada brezilya fonu yaptir ama iyi biyerde yaptir. Brezilya fonu daha isini gorur hem duz olur kurutup cikarsin hemde botox dedigimiz sey aslinda brezilya fonunde kullanilan keratinin daha az kullanilmis hali. Sacina kaybedilen keratin geri yukleniyor yani eski halini tabiki almaz ama cok daha toparlamis olur. Birde argan yagi kullan ama lutfen gratis gibi yerdekilerden degil profesyonel olanlardan
Nashi cok iyi bi marka bu konuda.

Sıcak su çok zararlı maalesef, saçımıza keşke hiç ısı uygulamak zorunda kalmasak. Ben bazen kurutmuyorum bile, gerçekten farkını gözlemledim artık daha parlak ve daha canlı.
Evet soguk.su saca parlaklik verir ama sicak su zarar vermez. Sonucta kaynar suyla haslamiyoruz saci derimizin dayanabildigi sicaklikla yikiyoruz. Ayrica kurutmak onemli yoksa sac nezlesi olabilirsiniz sac dipleriniz fazlasiyla acimaya baslar. Sicak islemler dogru kullanildigi surece saca zarar vermez

Ben bugüne dek gittiğim kuaförlerde hep sıcak suyla yıkamamam gerektiğini duydum. Özellikle saçlarım yıpranıkken. Bence havluyla kurutulunca bir sorun teşkil etmez :)

Muğla'da yaşıyorum buranın suyu kötü olsa da ondan olduğunu sanmıyorum.
O zaman saç uzatmak için karanfil kürünü uygulayın. Ay takvimine göre de saçınızı aslan günlerinde kesin yavaş yavaş. Hem canlanır toparlanır, hem de hızlı uzadığı için kesmek zor gelmez.

Keratinli saç bakım maskesi, saf keratin, B5 ve E vitaminini karıştırıp (bulabilirsen biotin ve saf badem yağı da ekleyebilirsin, saçlarını yumuşacık yapar) bir maske gibi kullanarak saçlarına bakım yapabilirsin. Benim saçlarım bu maske sayesinde baya toparlandı platin sarısı olmasına rağmen.

Hayrı sıcak su zarar veriyormuş sana. Hem makalelerden, hem bloggerlardan hemde kuaförlerden duydum bunu. Hatta link de bırakayım. https://www.google.com/amp/s/www.da...icak-su-ile-yikamak-zararli-mi-11951-amp.html
Ve bayağıdır saçımı soğuğa yakın suyla yıkıyorum, eskisinden daha parlak ve eskisi gibi kurumuyor saçlarım. Kurutma makinesi de zararlı, zira saçın elektriklenmesine sebep oluyor.

Kızlar bu arada bir bilgi vereyim. Duştan çıkarken saçınıza soğuk suyla şoklayıp öyle çıkın. Ve saçınıza havlu değdirmeyin. Temiz bir penyeyle suyunu alın, hafif ıslakken tarayın. Kabarıp elektriklenmediğini ve kendiliğinden düzleştiğini göreceksiniz.

Sac botox u diye bi sey var bi urun. Tr de yok sanirim ama yurt disindan getirtip kullananlar var. Sac yaniklarini geciriyormus. Ayrica ben sacima iki sise keratin kullandim. Sac boy ve uclarina suruluyor. Kuafor onermisti ordan almistm. Saci onariyor, uzamasini sagliyor ve dokulmesi cok azaldi kullandigim zamanlarda. Ama su malum yerlerde satilan icinde keratin olan bakim yaglari olmaz. Saf keratin olacak katiksiz.

Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, tatlı badem yağı, hint yağı ve e vitaminini karıştırıp saçınıza uygulayın yarim saat bi saat bekleyin yıkayın. Bunu birkaç kez tekrarlayınca çok iyi geliyor. Hiç olmasa çok az kestirin. Makas değince mucize gibi toparlamaya başlıyor. Isıl ışlem kesinlikle uygulamayın kısa sürede toparlar. Meşhur iki urun var onlar da çok toparlıyor sos ve mucizevi yağlar. Bir de kopurmeyen sampuandan kullanın. Benim de saçım geçen sene yandı ve kurtardım. Ben bu şekilde kurtardım.

Saf zeytinyağı, badem yağı, hindistan cevizi yağlarını kullanabilir, dermaroller sonrası kaliteli bir serumla saçlarınızı gürleştirebilirsiniz. Tabi yağları tamamen arındırmayın saçınızdan, hışır hışır yıkayıp iyice yıpratmayın.

Bir de sls sles paraben v.s gibi zararlı kimyasallar barındırmayan şampuanlar kullanın.

Kesinlikle Dax Superga kullan çok faydasını göreceksin haftada iki kere banyodan 2 3 saat önce sür sac diplerine masajla bekledikten sonra yıka 1 ayda farkı göreceksin

Saçınıza arkadaşlar bir sürü bakım önermiş. Onları uygulayın. Sac kremi kullanıyorsanız soğuk suyla durulayın Dr. Mehmet Öz tavsiyesi. Kozmikbakimdan aslan burcunda kesim yapın. Banyo sonrası Argan yağı sürüp durulamayin. Düz boya yapıyorsanız oksidani yarıya kadar suyla karıştırın ve boyaya saç kremi ekleyin daha az yıpratıyor.

Keratin bakimi yaptrdinz mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…