- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Normalde insanların oryalle saçı yanar benim boyayla yandı trajikomik durum.Hiç cesaret edemiyorum ama çözüm saçı erkek gibi kestirmek galiba.Elinize geliyorsa tutmaz o ,kestireceksiniz ,geçmiş olsun ,benim saçlarım platin yanar gibi oldu ama dökülme elde kalma olmadı ,keratin botox kurtardı
Normalde insanların oryalle saçı yanar benim boyayla yandı trajikomik durum.Hiç cesaret edemiyorum ama çözüm saçı erkek gibi kestirmek galiba.
[/QUO
Benimde ilk boyayla yanmıştı ,süre ve oksidan önemli malesef
Maşa duzlestirici kullanma. Banyodan sonra argan yagi veya hindistan cevizi yagi sürİyi geceler hanımlar.Saçım boyalı bir saç ve şekillendiricileri sık kullanıyorum.Saçım kısa olmasına rağmen banyodan sonra saçımın bir bölümü naylon poşet gibi oluyor ve saç tutunca dökülüyor.Acı gerçeği biliyorum saçımın dibi çıksa da dip atmadım bu saçı kestirmeden kurtulmanın yolu yok mu?Çünkü saçım kısa ve erkek saçı gibi kısa kestirmem gerekiyor.Tecrübeli hanımlar lütfen bana bir akıl verebilir misiniz?
Boyadan yanmaz sac. Duzlestirici maşa cok kullanirsaniz ayni oryal gibi yipratir. Bir de gunesNormalde insanların oryalle saçı yanar benim boyayla yandı trajikomik durum.Hiç cesaret edemiyorum ama çözüm saçı erkek gibi kestirmek galiba.
Benim de öyle, kestire kestire o yıpranık kısmı azalttım. Bol bol bakım yapın, hindistan cevizi yağını öneririmİyi geceler hanımlar.Saçım boyalı bir saç ve şekillendiricileri sık kullanıyorum.Saçım kısa olmasına rağmen banyodan sonra saçımın bir bölümü naylon poşet gibi oluyor ve saç tutunca dökülüyor.Acı gerçeği biliyorum saçımın dibi çıksa da dip atmadım bu saçı kestirmeden kurtulmanın yolu yok mu?Çünkü saçım kısa ve erkek saçı gibi kısa kestirmem gerekiyor.Tecrübeli hanımlar lütfen bana bir akıl verebilir misiniz?
Sıcak suyu bilmiyordum artık ılığa yakın soğuk suyla yıkarım.Şimdi kendi haline bıraktım saçımı.Ben boya yapınca komple yapıyordum aka aka saçımın rengi solduğu için.Benim de öyle, kestire kestire o yıpranık kısmı azalttım. Bol bol bakım yapın, hindistan cevizi yağını öneririmSakın sıcak suyla yıkamayın saçlarınızı
Sıcak su çok zararlı maalesef, saçımıza keşke hiç ısı uygulamak zorunda kalmasak. Ben bazen kurutmuyorum bile, gerçekten farkını gözlemledim artık daha parlak ve daha canlı.Sıcak suyu bilmiyordum artık ılığa yakın soğuk suyla yıkarım.Şimdi kendi haline bıraktım saçımı.Ben boya yapınca komple yapıyordum aka aka saçımın rengi solduğu için.
Evet soguk.su saca parlaklik verir ama sicak su zarar vermez. Sonucta kaynar suyla haslamiyoruz saci derimizin dayanabildigi sicaklikla yikiyoruz. Ayrica kurutmak onemli yoksa sac nezlesi olabilirsiniz sac dipleriniz fazlasiyla acimaya baslar. Sicak islemler dogru kullanildigi surece saca zarar vermezSıcak su çok zararlı maalesef, saçımıza keşke hiç ısı uygulamak zorunda kalmasak. Ben bazen kurutmuyorum bile, gerçekten farkını gözlemledim artık daha parlak ve daha canlı.
Ben bugüne dek gittiğim kuaförlerde hep sıcak suyla yıkamamam gerektiğini duydum. Özellikle saçlarım yıpranıkken. Bence havluyla kurutulunca bir sorun teşkil etmez :)Evet soguk.su saca parlaklik verir ama sicak su zarar vermez. Sonucta kaynar suyla haslamiyoruz saci derimizin dayanabildigi sicaklikla yikiyoruz. Ayrica kurutmak onemli yoksa sac nezlesi olabilirsiniz sac dipleriniz fazlasiyla acimaya baslar. Sicak islemler dogru kullanildigi surece saca zarar vermez
O zaman saç uzatmak için karanfil kürünü uygulayın. Ay takvimine göre de saçınızı aslan günlerinde kesin yavaş yavaş. Hem canlanır toparlanır, hem de hızlı uzadığı için kesmek zor gelmez.Muğla'da yaşıyorum buranın suyu kötü olsa da ondan olduğunu sanmıyorum.
Hayrı sıcak su zarar veriyormuş sana. Hem makalelerden, hem bloggerlardan hemde kuaförlerden duydum bunu. Hatta link de bırakayım. https://www.google.com/amp/s/www.da...icak-su-ile-yikamak-zararli-mi-11951-amp.htmlEvet soguk.su saca parlaklik verir ama sicak su zarar vermez. Sonucta kaynar suyla haslamiyoruz saci derimizin dayanabildigi sicaklikla yikiyoruz. Ayrica kurutmak onemli yoksa sac nezlesi olabilirsiniz sac dipleriniz fazlasiyla acimaya baslar. Sicak islemler dogru kullanildigi surece saca zarar vermez
Keratin bakimi yaptrdinz mi hicİyi geceler hanımlar.Saçım boyalı bir saç ve şekillendiricileri sık kullanıyorum.Saçım kısa olmasına rağmen banyodan sonra saçımın bir bölümü naylon poşet gibi oluyor ve saç tutunca dökülüyor.Acı gerçeği biliyorum saçımın dibi çıksa da dip atmadım bu saçı kestirmeden kurtulmanın yolu yok mu?Çünkü saçım kısa ve erkek saçı gibi kısa kestirmem gerekiyor.Tecrübeli hanımlar lütfen bana bir akıl verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?