Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyodan Sonra Naylon Poşet Gibi Olan Saç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.264
1.932
133
29
İyi geceler hanımlar.Saçım boyalı bir saç ve şekillendiricileri sık kullanıyorum.Saçım kısa olmasına rağmen banyodan sonra saçımın bir bölümü naylon poşet gibi oluyor ve saç tutunca dökülüyor.Acı gerçeği biliyorum saçımın dibi çıksa da dip atmadım bu saçı kestirmeden kurtulmanın yolu yok mu?Çünkü saçım kısa ve erkek saçı gibi kısa kestirmem gerekiyor.Tecrübeli hanımlar lütfen bana bir akıl verebilir misiniz?

Ben il değiştirince uçları ve ensemdeki saçlar keçeleşmisti uzun zaman. Böyle bir durum var mı sizde de? Farklı ilin suyu saçın yapısını değiştiriyor çünkü.

Bir ara resmini koymuştun o resim de saçın dikkatimi çekmişti , saçını kısacık kestir ve çeşitli bakım yağları ve maskeleri var onları kullan yoksa toparlaman münkün görünmüyor ... doktora da gitmen gerekiyor

Kimyasal ürünler yerine doğal ürünleri tercih etmelisin. Benimki de keçe gibiydi, kemik iliği maskesiyle hem dökülmeye durdurdum hemde saçlarımı yumuşacık yaptım. Tabi uçlarındaki ölü saçı kestirmen gerekiyor.

Kesin saçınızı ve zeytinyağı + badem yağı + hindistan cevizi yağı karıştır isit saçında 3 ,4 saat beklet ek olarak şems arslanın videolarını izle bi sürü maske var zamanla kendine gelir

Maalesef saçların yanmış ve uzayıp sağlıklı saçlar çıkmadan toparlanması zor fakat bazı kadın kuaförlerin özel bakımları var ayda bir defa yapıyorlar bir kaç uygulamadan sonra nispeten toparlanıyor ama mucize bir sonuç beklemeyin bu şekilde bakımlarla yavaş yavaş kesilerek toparlayabilirsin çok başıma geldi özel ürünler denedim bakımlar yaptırdım ama kesilmeden tamamen sağlıklı olamıyor o şekildeki saçlar geçmiş olsun

Boyadan ve sekillendirmeden uzak durun. Bir ara benim cok dokulmustu sampuan zeyti yagi hindistan cevizi yagi hepsiyle kendine geldi. Artik boyatmiyorum. Bir de hergun sampuan yapmayin iki gunde bir yapin. Sampuanlar da cok dokuyor.

Neler kullandınız

Ben il değiştirince uçları ve ensemdeki saçlar keçeleşmisti uzun zaman. Böyle bir durum var mı sizde de? Farklı ilin suyu saçın yapısını değiştiriyor çünkü.
Muğla'da yaşıyorum buranın suyu kötü olsa da ondan olduğunu sanmıyorum.

Uçlarından yavaş yavaş almayı düşünüyorum.Sağ tarafta hiç öyle bir his yok ama orası da yıprandı ama sol taraf tam bir felaket.

Neler kullandınız
Kuaförde keratin bakımı yaptırdım kendim doğal saç yağları aldım düzenli haftada iki kez evde iki üç saat beklettim özel bakım ürünleri mayonez zeytin yağı Argan yağı fakat yanan bir saçı mucizevi bir şekilde hiç biri tam toparlamadı ve uzadıkça kestire kestire bir senede ancak toparladım saçımı

Boyadan ve sekillendirmeden uzak durun. Bir ara benim cok dokulmustu sampuan zeyti yagi hindistan cevizi yagi hepsiyle kendine geldi. Artik boyatmiyorum. Bir de hergun sampuan yapmayin iki gunde bir yapin. Sampuanlar da cok dokuyor.
Bende pişman oldum.Zaten hiç doğal durmuyor 15 gün sonra hop bir bakıyorsun dipler merhaba diyor.Kendi doğal saç rengime boyasam yine boyanın kimyasal maddelerine maruz kalacağımdan boyamadım.

Elinizi atınca dökülüyorsa çok zor belki keratin botox ama iyi bir kuaförün görüşü önemli ,

Uçlarından yavaş yavaş almayı düşünüyorum.Sağ tarafta hiç öyle bir his yok ama orası da yıprandı ama sol taraf tam bir felaket.
Kesilmeden imkansız ama nispeten bakımlarla azda olsa faydasını görürsünüz argan yağı aldım organik duştan sonra nemli saça sürüyordum ama marketlerde satılanlardan değil biraz pahalı olanlardan kuaförlerde satılıyor saçı canlandırıyor

Yanan saç uzamaz mı? İlk kez böyle bir şey başıma geldi bir de benim saçlarım ince telli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…