- 4 Aralık 2018
- 217
- 228
- 33
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Bende esim de kuaforuzBen bugüne dek gittiğim kuaförlerde hep sıcak suyla yıkamamam gerektiğini duydum. Özellikle saçlarım yıpranıkken. Bence havluyla kurutulunca bir sorun teşkil etmez :)
bende esim de kuaforuz. Saci hirpalamadiktan veya fonle ezmedikten sonra kurutmanin hicbir zarari yok hatta islak birakmak cidden zararli sac deriniz icin. Ustelik migren gibi seylwri de tetikliyor. Tabi herkesin kendi tercihiHayrı sıcak su zarar veriyormuş sana. Hem makalelerden, hem bloggerlardan hemde kuaförlerden duydum bunu. Hatta link de bırakayım. https://www.google.com/amp/s/www.da...icak-su-ile-yikamak-zararli-mi-11951-amp.html
Ve bayağıdır saçımı soğuğa yakın suyla yıkıyorum, eskisinden daha parlak ve eskisi gibi kurumuyor saçlarım. Kurutma makinesi de zararlı, zira saçın elektriklenmesine sebep oluyor.
Kızlar bu arada bir bilgi vereyim. Duştan çıkarken saçınıza soğuk suyla şoklayıp öyle çıkın. Ve saçınıza havlu değdirmeyin. Temiz bir penyeyle suyunu alın, hafif ıslakken tarayın. Kabarıp elektriklenmediğini ve kendiliğinden düzleştiğini göreceksiniz.
Biz ısının ve sıcak suyun saça zararı var diyoruz zaten. Isı gören saçla doğal bir saç bir olur mu?Bende esim de kuaforuz
bende esim de kuaforuz. Saci hirpalamadiktan veya fonle ezmedikten sonra kurutmanin hicbir zarari yok hatta islak birakmak cidden zararli sac deriniz icin. Ustelik migren gibi seylwri de tetikliyor. Tabi herkesin kendi tercihi
Hayır.Keratin bakimi yaptrdinz mi hic
Hangi marka?Hindistancevizi yagı kullanın. Banyodan 2 saat önce sürün mesajla sonrada güzelde yıkayın. Sacınızı besler gürleştirir. Bana çok iyi geliyor
Keratin onarirHayır.
Diplerim çıkıyor uzuyor yanan saç uzar mı bilmiyorum ama bugün saçımı 3-4 parmak kalınlığında kestim.Banyo yaptım yine aynı üstelik banyo yapalı 3 saatten fazla oldu kurumadı saçım.Nemli hala ve dökülüyor çok pişmanım.Ne sürerseniz sürün, zeytinyağı, H.cevizi yağı, serum, keratin.. Hiçbiri o saçı tamamen düzeltmez çünkü ölmüş saç canlanmaz.. Tek çözüm ısı uygulamayı bırakıp, saç diplerini besleyip saçların çabuk uzamasını ummak ve uzadıkça kötü yerleri kestirmek
Sülfatsız olanlar mı?Köpük saçları emiyor kötü ediyormuş şampuan köpüksüz al bn denedim daha güçlü oldu soğuk su ile duruluyorum
Benimde aynı oldu saçlarım.Diplerim çıkıyor uzuyor yanan saç uzar mı bilmiyorum ama bugün saçımı 3-4 parmak kalınlığında kestim.Banyo yaptım yine aynı üstelik banyo yapalı 3 saatten fazla oldu kurumadı saçım.Nemli hala ve dökülüyor çok pişmanım.
Çözüm galiba çok kısa kestirmek erkekler gibiBenimde aynı oldu saçlarım.
Aklına gelecek türlü bakımları denedim, fayda etmedi. Hem yiyecek ve vitaminle içten, hem bakım yağları ve serumlarla dıştan destekledim olmadı. O lastik gibi olan saç düzelmiyor.
Benim saçım omzumun altındaydı ve dipten iki cm hariç hepsi yandıdöküldü ve saç lastiği koparan saçlarım yarı yarıya azaldı
Yaklaşık 1senediir düzeltmeye uğraşıyorum saçım omzumun biraz altında dedim ya, biraz göğsüme gelsin tekrar omuza kadar kestim yine uzadı yine kestim ama hala bitmedi yanık saçlarım malesef..
Hamilesin çabuk uzar saçların dediler yok uzamadı da.. Hala uçları yanık, kötü saçlarımın ama onlardan da bir kurtulsam keşke.. Sonra saçlarımı uzatacağım ve uzuun bir süre bir iki paket attırmak haricinde boyamayı düşünmüyorum
Canım bak diyorum ya ben uzadıkça kestiriyorum öyle birden kestirmeyebilirsinÇözüm galiba çok kısa kestirmek erkekler gibi
Anladım canım banyodan çıktım bugün saçımın uçları çok kötü nasıl anlatsam bilemedim sanki çakmakla yakılmış gibi.Böyle idare edeceğiz bir süre uzasa da biraz uçlarından alacağım.Canım bak diyorum ya ben uzadıkça kestiriyorum öyle birden kestirmeyebilirsin
Ve ya kestirip de
Afro, afrika örgüsü gibi saç yaptırabilirsin
Evet canım anlıyorumAnladım canım banyodan çıktım bugün saçımın uçları çok kötü nasıl anlatsam bilemedim sanki çakmakla yakılmış gibi.Böyle idare edeceğiz bir süre uzasa da biraz uçlarından alacağım.
Bende seviyorum uzun saçı canım ama kullanamayacağım mikro kaynak desen kaç para tutar kim bilir :/Evet canım anlıyorum
Ben öyle uçlarından kese kese tüm saçımı yeniledim 1senede
İşte uçlarından 5 6 cm bi saç kaldı kesilecek olan.
Saçımın uzamasını bekliyorum o da Bi uzamadı aylardır ne inatmış. Milletin hamilelikte saç coşar benimki hiç uzamadı
Neyse ilk zamanlar saçım dibine kadar yanık olduğu için (bir de belime kadardı o. Zaman saçlarım) afrika örgüsü yaptırdım ben 2 ay filan onu kullandım o dönem güzel uzadı saçım sonra omzuma kadar kestirdim işte
Uzun saçı sevdiğim halde uzun saç kullanamıyorum yahu
Mikro kaynak dünyanın parası eminimBende seviyorum uzun saçı canım ama kullanamayacağım mikro kaynak desen kaç para tutar kim bilir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?