Banyo ve salon perdesi için yardım arkadaşlar...

canım bence banyon küçükse kesinlikle açık renkleri tercih et.

attachment.php

bu model ve renk küçük banyolar için daha güzel

ama banyom geniş ve ferah diyorsan kırmızı da değişik olabilir

attachment.php

bunlarda diğer seçeneklerimiz

Canım buradaki birinci seçeneği beğendim.Bordo gibi duruyor belkide kırmızıdır.Banyo için koyu renkleri hiç düşünme derim cnm.Yazdıktan sonra gördüm yukardakini kastetmiştim.

Evinizde hayırlı olsun Allah bizlerede nasip etsin inşallah

cnm cok koyu renkeleri ozellikle yerlerde tercihg etme derim inanilmaz su lekesi oluo seni cok yorar illaki bez ile kurutmak zorunda kaliosun resimlerin hepsine bakamadim ama acik biseyler tercih etmenden yanayim

arkadaşlar yeni ev aldık. banyo fayansları için renk seçmemizi istediler ama karar veremiyorum. küçük bir banyomuz var. kendi banyolarınızın ya da güzel bulduğunuz banyoların resmini gönderir misiniz bana? birde salona perde yaptıracağım. katlamalı bir tül ve stor güneşlik düşünüyorum ama sizce nasıl olur? yoksa uzun bir tül ve stor güneşlik mi alsam. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

cnm banyo fayansların için fıstık yeşili ve kemik rengı tonlarını etrch et harika duyuor gördm biliyorm ynı:) ya da lila
perde konusnda da meknaizmalılar çk uğraştırır temizliği çok zordur. stor güneşlik ve organze tül diktir bence dha rahat edersn hem.

peki tül ve stor dktıreyım ama buna kenar perde şart mı yanı kanatta mı yaptırayım. yaptırmasam çok yarım mı durur.
bırde mutfak tulu yaptıracağım bu konuda gordugunuz önerebıleceğiniz şık modeller var mı?

Back
X