- 18 Şubat 2022
- 735
- 992
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aksine spontane seviyorum işte. Yok ona kalsa kokmuyorDuş almadan sevişmem ha bi anda ayak üstü spontane olan şeyler aynı bide siz aliyorsunuz o neden almiyor onun daş.. kokmuyormuymuş
Ben olsam yapmam banyo filan akarim yok kokarim yok kendin bilirsin deyin yatin uyuyun. Insan sarilir sevisir hadi banyo yap da seviselim hic rastlamadim daha once. Ter kokonuz agir mi acabaSöylüyorum o zaman yapıyoruz mesela sorun yapmıyor ondan sonra yine aynı sar başa
Tamam evet ama her seferinde olunca bu sefer bendeki haz istek gidiyor
İşte ona kalsa bütün gün oralarımız terliyor tuvalete felan gidiyoruz o seninki de terliyor hemde bütün gün üniformayla duruyorsun daha çok terliyor haberi yokKendisi yapmiyor sizi zorluyorsa nedenini soylemesi gerekir?
Siz neden rahatsız olmuyorsunuzİşte ona kalsa bütün gün oralarımız terliyor tuvalete felan gidiyoruz o seninki de terliyor hemde bütün gün üniformayla duruyorsun daha çok terliyor haberi yok
Değil işte bende öyle yapıyorum yapmıyorum banyo yat aşağı diyorum o zaman kıyıdan kıyıdan yanaşıyor aslında tam aksine onun ter kokusu çok ağır buram buram tuz kokar resmenBen olsam yapmam banyo filan akarim yok kokarim yok kendin bilirsin deyin yatin uyuyun. Insan sarilir sevisir hadi banyo yap da seviselim hic rastlamadim daha once. Ter kokonuz agir mi acaba
Ya hem söyleyip o anda o hazzı büyüyü bozmak istemiyorum dediğim gibi ben aldığım hazza bakarımSiz neden rahatsız olmuyorsunuz
Evlenmeden ne yaparsan yap anlayamazsın aynı evi yatağı paylaşınca her şey meydana çıkıyor herkes değişiyor emin olBenim arkadaşımın sevgilisi de böyleydi, hatta genital şampuanı almıştı ona. Ve arkadaşım da çok temiz biri. Adamın takıntısıydı bu. Ama benim karşıma böyle biri çıksa çok rahatsız olurum. O yüzden evleneceğim kişiyle önceden beraber olacağım
Spontane daha çok ayak üstü oluyor simdi adam her yerimi opecekse duşsuz asla olmaz yani ben sevmiyorumBende aksine spontane seviyorum işte. Yok ona kalsa kokmuyor
Her zaman olmuyor canım benim bazen çok yoruyor bu takıntılar alışkanlıklarBazı erkekler duş yap dişleri fırçala gecelik giy der
Bazıları leoparı çek gırgırı eline al halıyı gırgırla yeter
Planlı proglamlı düzenli temiz sanki daha iyi be arkadaşım
Madem bu durumdan rahatsızsınız, o zaman tepki göstereceksiniz. O zaman beraber olmayalım diyeceksiniz. Banyo yapmak sadece benim kararım demeniz gerekli. Siz zaten temizlik kurallarını biliyorsunuzdur. Onun haddine değilEvlenmeden ne yaparsan yap anlayamazsın aynı evi yatağı paylaşınca her şey meydana çıkıyor herkes değişiyor emin ol
Söylüyorsunda bir söyle iki söyle artık sende yoruluyorsun kiMadem bu durumdan rahatsızsınız, o zaman tepki göstereceksiniz. O zaman beraber olmayalım diyeceksiniz. Banyo yapmak sadece benim kararım demeniz gerekli. Siz zaten temizlik kurallarını biliyorsunuzdur. Onun haddine değil
Hem de nasıl bir de sezeryan doğum yaptım çocuğum 11 aylık ve 11 aydır bel sırt ağrısında hiçbir zaman kaliteli uyuyamıyorum. Gece oluyor yatıyorsun sonra zevke geliyorsun bir anda öncesinde banyo yapalım hoppp bütün zevk bitti bu sefer benim artık yapasım gelmiyor yaAdamin kokusunu sorun etmeyip, sizi banyoya zorlamasina ses cikarmiyorsunuz…
Ve kokmam temiz bir insanım diyorsunuz. Koku hassasiyetim var yazmışsınız ne güzel temiz bir kadınsınız.
Sizde söyleyin bu güne kadar cekindim ama kokuyorsun sen yikan deyin.
Ben böyle kisilerin o sure zarfinda biseyler izleyip kendini hazirladigina inaniyorum.
Ben parfüme kolanya ya inanılmaz önem veririm.
Evimde kesinlikle cakma parfüm kullanmam ve rebuldan baska kolanya da kullanmam.
Sizde kisisel temizliginizden emin iseniz parfüm kolonya vs. Kusura bakma ben gayet temizim deyin.
Bu nedir Allah askina once banyo sonra banyo.
İleride saglik sorunları yasarsiniz, belimiz banyo sonrasi yumuşar, iliskide beli zorluyor. Sonra baslar o bel ağrısı sorunları.
Cocugu olan kadina eziyet bu durum.
Evettttt genel temizliğine önem verip spontane sevilenler varrrrrDuş almadan sevişen mi var?
Iyyy…
Çocuğu emzirme dönemindemisin birde hep böylemiydi zamanla mı oldu duş almadan olmaz tavrıHer zaman olmuyor işte çocuktan ötürü çok yorulduğum zamanlar oluyor. Eşim neden almıyor ona kalsa o hep temiz anasının karnından yunmuş yıkanmış çıkmış :)