Renkleri karışmaz mı o zaman daAyant havlusu diger banyo paspaslari île birlikte yikarim ben, kisa programda tek de yikayabimirsin
Ama bazen pantolonlar iç çamaşırı degdiği için koku yapabiliyor su israfı olmasın diye 30.dakka da yüksek derecede yıkarm 4 5 pantolonu biriktiripNasil yaniPantolonla tshirt neden birlikte degil
Simdi bi dakka, donlarimiz pantolonumuza, pantolonlarimizda tshirtumuze degiyor uzerimizdeykenAma bazen pantolonlar iç çamaşırı degdiği için koku yapabiliyor su israfı olmasın diye 30.dakka da yüksek derecede yıkarm 4 5 pantolonu biriktirip
Ben de donla temas ediyorum, birazdan kendimi 90 derecede çektire çektire yıkıcam haSimdi bi dakka, donlarimiz pantolonumuza, pantolonlarimizda tshirtumuze degiyor uzerimizdeykenneden makinede de kavusmasinlar, neden hepsini ayiriyoruz? İste benim makine 4-5 oantolonla dolmuyor, ben ne yapayim? Ya da benim bir kulodum kirmizi, biri ten rengi, oburu siyah vs. Onlar neden birlikte yikansin, ten rengi morcivert cikar o zaman
Bu zamana kadar beyaz donlarla siyah donlari Cook bir arada attım bir kere bile renk değişmedi yahuSimdi bi dakka, donlarimiz pantolonumuza, pantolonlarimizda tshirtumuze degiyor uzerimizdeykenneden makinede de kavusmasinlar, neden hepsini ayiriyoruz? İste benim makine 4-5 oantolonla dolmuyor, ben ne yapayim? Ya da benim bir kulodum kirmizi, biri ten rengi, oburu siyah vs. Onlar neden birlikte yikansin, ten rengi morcivert cikar o zaman
Evet ben de su an kendimi citiliyorum camasir suyuylaBen de donla temas ediyorum, birazdan kendimi 90 derecede çektire çektire yıkıcam ha
Valla keşke güzel güzel olmaz kızım vs deseydi, gece gece üzüldük. Yarın gideyim de yeni kıyafetler alayım napayım. Yani 2 tane paspasım var 1i lacivert biri krem. Koyu renk ayak havlum bile yok. Ben bu paspası tek mi yıkayacağım artıkbu kadar yorumdan sonra beynim iyice sulandı. Bir ara servis gelmişti, 3 parça şeyle çalıştırmayın makinayı demişti. Ne atayım yanına ya
Ya çirkinleşmek istemiyorum da o çişi yapan organi nerelerimize sokuyoruz yani abartmasak miSimdi bi dakka, donlarimiz pantolonumuza, pantolonlarimizda tshirtumuze degiyor uzerimizdeykenneden makinede de kavusmasinlar, neden hepsini ayiriyoruz? İste benim makine 4-5 oantolonla dolmuyor, ben ne yapayim? Ya da benim bir kulodum kirmizi, biri ten rengi, oburu siyah vs. Onlar neden birlikte yikansin, ten rengi morcivert cikar o zaman
Ahah gel ben ben yıkayım seni 9 kiloluk makine sigarsanBen de donla temas ediyorum, birazdan kendimi 90 derecede çektire çektire yıkıcam ha
Ben de çok saf bi beyaz değilse her şeyi bir atıyorum ya asla renk geçişi olmadıBu zamana kadar beyaz donlarla siyah donlari Cook bir arada attım bir kere bile renk değişmedi yahuben renge göre değil türe göre yıkıyorum alışkanlık olmuş
Olmaz ama bak renkler benim kirmizi cizgimBu zamana kadar beyaz donlarla siyah donlari Cook bir arada attım bir kere bile renk değişmedi yahuben renge göre değil türe göre yıkıyorum alışkanlık olmuş
Az önce yemek yedim az beklersen sabaha sığarımAhah gel ben ben yıkayım seni 9 kiloluk makine sigarsan
Başak burcu sorunsalı kınamayın başınıza gelir bakYa çirkinleşmek istemiyorum da o çişi yapan organi nerelerimize sokuyoruz yani abartmasak mi
Eee ama sen deBen de çok saf bi beyaz değilse her şeyi bir atıyorum ya asla renk geçişi olmadı
Kırmızı sofra bezi ve kırmızı kilodu aynı makinede hayal ettirme bana bayrama cikamicam yoksaOlmaz ama bak renkler benim kirmizi cizgimben renge gore ayiriyorum, paspas toz bezi, masa ortusu falan haric, bana deyen benim olan her sey birlikte yikaniyor, bebelerinki de
Onlari ayiriyoz dedik ya iste yaaaKırmızı sofra bezi ve kırmızı kilodu aynı makinede hayal ettirme bana bayrama cikamicam yoksa
Ama gerçekten lütfen iç çamaşırinu bebeklerin üstü ile atmayın aynı suda yikanmasin ya makinem bozulduğunda bile elimde ayrı yıkadım ben hepsini özellikle iç çamaşırı ve çoraplar mutlaka ayrıdırOnlari ayiriyoz dedik ya iste yaaaic-dis kiyafetler bir arada ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?