Neden banyoda sigara içiyorsunuz? Eğer binada yaşıyorsanız o havalandırma dan bütün binaya sigara kokusu yayılıyor. Bizim binada da biri öyle yapıyor öyle canım sıkılıyor ki. Kim olduğunu da bilmiuorum ki gidip söyleyeyim ama çok üzülüyorum. Evimi temizliyorum miss gibi oluyor sonra berbat bir sigara kokusu
Konuya gelecek olursam, ilk evlendiğimde 23 yaşındaydım. Ne nasıl yapılır pek bilmezdim çünkü annem hiç yaptirmamisti, üni, atanıp gitme derken öğrenmeye fırsatım yoktu. Siz gibi bir kaç kez yıkadım. Sonra bir kere kayinvalideme denk geldi sen onları onlarla mi yikiyorsun olur mu hiç öyle diye bı payladi. Ben de olmaz mı ki öyle bilemedim ben demiştim. Sonra kadın seni kırmak için demedim kızım filan diye özür diledi
o günden beri asla başka şeylerle bir yıkamam. Her hafta mutlaka değiştiririm o örtüyü. Yıkarken de bazen diğer halı ortuleriyle ve temizlik bezleriyle attığım olur. Beyazları bır, koyu siyah lacivert ve kotu bir, koyu renklileri bir, açıkları da iki aşamalı ayırıp atıyorum. Bu sırada çok cins ayrimi yapmıyor. Zaten kendi camasirlarimiz. Öyle aşırı bir ayrıma titizlenmiyorum. Zaten herkes her gün iç çamaşırını mutlaka değiştirir öyle kirli birşey ancak ikiz bebeklerin yemek lekesi park kiri filan oluyor. Ama banyo paspaslarini başka şeyle atma. Annen de abartmış. At giysi kutularına gitsin. Kendi bilir.