Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Annem de kardeşimin ayakkabılarını sık sık makinada yıkar. O yüzden böyle bir tepki beklemiyordum sanırım.

Canim hepimiz annemizi gozlemleyerek buyumedik mi? Ne neyle yikanir, makineye ne koyulur, bunlar bir annenin cocuguna ogretmesi gereken seyler. Ben tanacak bir sey gormuyorum. Eger ogretmediyse beklemesi de anlamsiz.
Anne baba rol modeldir,evet.Söylemeseler de onlar gibi davranmaya,yaşamaya başlarız.
Ama bunun da eğitimi olmaz ki.Olmaz bazı şeylerin. Ne titiz insanlar biliyorum aileleri kendilerine göre çok özensiz.Tam tersi de var.

Bana göre anne eğitimi ile ilgisi kesinlikle yok konunun.

Şimdi de başkalarının kıyafeti girdi olaya, onları da mı ayrı yıkıyoruz Evde 5 kişi varsa 5'i de ayrı ayrı mı yıkanıyor yani sizde
Yok canım o kadarı da su israfı resmen.
Temizlik bezleri, havlular, bornozlar, nevresimler ve paspaslar ayrı yıkansa yeter bence. Benim kıstasım bu hatta bunda bile giden suya üzülüyorum çoğu zaman..

Ozon dök geçer
Olmadı bir çay bardağı iç, ohhh mis
Bir arkadaşım vardı
Bulaşık deterjanına
Yerleri sildiği suya sabuna şapuana çamaşır suyu koyardı
onu getirdin aklıma
MEsele temiz olmaksa dök içelim dostum

Ayri yıkıyorum.
Normalde Beyaz, renkli vs ayirmam.
Benim lugatimda toz bezi, paspas, mutfak bezi ve digerleri olmak uzere 4 kategori var.
Haa bide nevresimler mecbur ayri yikaniyor, hepsini atinca makine doluyor zaten.

Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!
Ne alaka?
Ben bekarken makinaya çamaşır attığım sayılıdır, o da ilaki giymek istediğim birşey kirlideydise yada annem evde yoktuysadır
Paspas vb hiç atmadım
Annemde hiç aman kızım ilerde paspasları mutlaka ayrı yıka ha demedi
Yinede ayrı yıkıyorum
Çünkü mantık yürütme kabiliyetim var şükür
Nasıl yemek yaparken ocağın altını kısmayı annem söylediği için yapmiyorsam buda onun gibi birşey

Şimdi de başkalarının kıyafeti girdi olaya, onları da mı ayrı yıkıyoruz Evde 5 kişi varsa 5'i de ayrı ayrı mı yıkanıyor yani sizde
Ev halkı değil ama ben misafirlerin kıyafetleriyle kendi kıyafetlerimizi beraber yıkamam. Kayinvalidemler geldiğinde onlarınki ayrı yıkanır. O daha kisa programda yıkıyor benimde bahanem oluyor.
Yazın annemlerin yanina gideriz orada ayrı yıkarım yine.
Titiz bir insanda değilim bu arada,hiç öyle bir iddiam yoktur.

Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!
Genel olarak temizliğimden düzenimden yana sorunu olmadı. Böyle bir konu da hiç geçmedi aramızda. Aklıma bile gelmemişti böyle bir takıntısı olacağı

Yok canım o kadarı da su israfı resmen.
Temizlik bezleri, havlular, bornozlar, nevresimler ve paspaslar ayrı yıkansa yeter bence. Benim kıstasım bu hatta bunda bile giden suya üzülüyorum çoğu zaman..
Ben sadece iç çamaşırlarını çamaşırlarla beraber atıyorum, onu da aslında ayrı atasım var ama iç çamaşırlarını toplayacak nereye koyabilirim onu bulamadım onun dışında havlu + bornoz, paspas, bezleri ayrı atıyorum. Fifty fifty pisim yani iyi bari

Annem de kardeşimin ayakkabılarını sık sık makinada yıkar. O yüzden böyle bir tepki beklemiyordum sanırım.
Bunu da hiç hijyenik ve sağlıklı bulmuyorum, ayrıca makineye ve ayakkabıya zararlı. Evde giydiğim kirlenen pandufları atıyorum bir tek, ondan sonra da makineye temizleyici koyup boşken tambur temizliği yapıyorum.

Bir arkadaşım vardı
Bulaşık deterjanına
Yerleri sildiği suya sabuna şapuana çamaşır suyu koyardı
onu getirdin aklıma
MEsele temiz olmaksa dök içelim dostum
Ay güzel fikirde bayağıda tehlikeli sanki
Yeri geliyor bardak falan elde yıkıyoruz neticede iyice durulanırmiki?
Ben bi ara bulaşık makinasına çok az çamaşır suyu damlatıyordum sonra çok zararlı, arınmaz kalıntı kalır dendide bırakmıştım
Ama bazen çok yağlı şeyleri koyunca yine aklıma gelmiyor değil

Ha misafirleri ben de ayrı yıkarım ya ben komple herkese ayrı makine sandım

Iyy paspasa idrar mı damlıyor?

Klozet kapağı kapalı sifon çekilmezse açıktaki diş fırçalarına kadar bulaşıyor mikroplar ya o konuda uyarmak lazım insanları cidden.

Ben de ayrı yıkıyorum ama öyle vebalı gözüyle de bakmamıştım paspaslara hiç. Benim gözüme temiz görünüyorlardı şu idrar mevzusuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…