Annem de kardeşimin ayakkabılarını sık sık makinada yıkar. O yüzden böyle bir tepki beklemiyordum sanırım.Banyo paspasini tek başına atıyorum makinaya. 30 dk lik programda yıkıyorum. Asla kıyafetlerle atmam ve bende giymezdim. Ha temizlenir illa ki ama bu biraz kişiye bağlı. Makinede ayakkabı yikayanda var mesela benim için imkansız bir durum
Anne baba rol modeldir,evet.Söylemeseler de onlar gibi davranmaya,yaşamaya başlarız.Canim hepimiz annemizi gozlemleyerek buyumedik mi? Ne neyle yikanir, makineye ne koyulur, bunlar bir annenin cocuguna ogretmesi gereken seyler. Ben tanacak bir sey gormuyorum. Eger ogretmediyse beklemesi de anlamsiz.
Yok canımŞimdi de başkalarının kıyafeti girdi olaya, onları da mı ayrı yıkıyoruzEvde 5 kişi varsa 5'i de ayrı ayrı mı yıkanıyor yani sizde
Bir arkadaşım vardıOzon dök geçer
Olmadı bir çay bardağı iç, ohhh mis
Ne alaka?Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!
Ev halkı değil ama ben misafirlerin kıyafetleriyle kendi kıyafetlerimizi beraber yıkamam. Kayinvalidemler geldiğinde onlarınki ayrı yıkanır. O daha kisa programda yıkıyor benimde bahanem oluyor.Şimdi de başkalarının kıyafeti girdi olaya, onları da mı ayrı yıkıyoruzEvde 5 kişi varsa 5'i de ayrı ayrı mı yıkanıyor yani sizde
Genel olarak temizliğimden düzenimden yana sorunu olmadı. Böyle bir konu da hiç geçmedi aramızda. Aklıma bile gelmemişti böyle bir takıntısı olacağıSizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!
Bu takıntı değil amaGenel olarak temizliğimden düzenimden yana sorunu olmadı. Böyle bir konu da hiç geçmedi aramızda. Aklıma bile gelmemişti böyle bir takıntısı olacağı
Ben sadece iç çamaşırlarını çamaşırlarla beraber atıyorum, onu da aslında ayrı atasım var ama iç çamaşırlarını toplayacak nereye koyabilirim onu bulamadımYok canımo kadarı da su israfı resmen.
Temizlik bezleri, havlular, bornozlar, nevresimler ve paspaslar ayrı yıkansa yeter bence. Benim kıstasım bu hatta bunda bile giden suya üzülüyorum çoğu zaman..
Bunu da hiç hijyenik ve sağlıklı bulmuyorum, ayrıca makineye ve ayakkabıya zararlı. Evde giydiğim kirlenen pandufları atıyorum bir tek, ondan sonra da makineye temizleyici koyup boşken tambur temizliği yapıyorum.Annem de kardeşimin ayakkabılarını sık sık makinada yıkar. O yüzden böyle bir tepki beklemiyordum sanırım.
Ben de baya leş biriymişim, şu an yorumları okudukça öğrendim. Kendimden utandımBende pismişimoysa kendimi titiz sanardim
Titiz insanlar öyleyim demiyor bence, çünkü aklı hala yapamadıklarında oluyorTitiz bir insanda değilim bu arada,hiç öyle bir iddiam yoktur.
Ay güzel fikirde bayağıda tehlikeli sankiBir arkadaşım vardı
Bulaşık deterjanına
Yerleri sildiği suya sabuna şapuana çamaşır suyu koyardı
onu getirdin aklıma
MEsele temiz olmaksa dök içelim dostum
Ha misafirleri ben de ayrı yıkarım ya ben komple herkese ayrı makine sandımEv halkı değil ama ben misafirlerin kıyafetleriyle kendi kıyafetlerimizi beraber yıkamam. Kayinvalidemler geldiğinde onlarınki ayrı yıkanır. O daha kisa programda yıkıyor benimde bahanem oluyor.
Yazın annemlerin yanina gideriz orada ayrı yıkarım yine.
Titiz bir insanda değilim bu arada,hiç öyle bir iddiam yoktur.
Yok o kadar degilHa misafirleri ben de ayrı yıkarım ya ben komple herkese ayrı makine sandım
Yok canım o kadarını yapan yoktur herhalde.Ha misafirleri ben de ayrı yıkarım ya ben komple herkese ayrı makine sandım
Iyy paspasa idrar mı damlıyor?Klozet kapağı açık iken sifon çekildiğinde göremediğimiz mikrop,bakterilerin nasıl açığa çıktığına bakın.
Damlayan,damlama ihtimali olan idrar bile sebep değil mi?
Yani ayda 1 kullanılan misafir wc paspasımı bile sık yıkıyorum ben.Wc-banyo orası yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?