• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Yeri mutfak beziyle silmek gibi bir şey bana göre. Yapmamak lazım ama olmuş bir kere, fazla abartmış. Baştan yıkarsın olur biter, ne diye çöp olsun? Tuvalette malum yerlerini de eliyle temizliyor sonuçta; kesip atsın madem elini. Su ve sabunla temizlendikten sonra mikropta kalmaz sidikte...

Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Ben annemin esyalarini tek yikar evin diger kirlilerini birlestirmezdim ki paspas hic mantikli degil. El beziyle yer bezini ayirmayanlar gibi bir is olmus.

Haftada 1 kere yıkanıyor zaten..tek bı çift paspasim yok 3 takımım var bu şekilde birini yikadikca diğerini seriyorum..klozetin önünde de paspasim yok...o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum
Paspaslar kıyafet ile atılmaz
Az ise çamaşırın kısa programda yıka
22 yıldır çamaşır yıkayan takıntılı biri olarak söylüyorum
Hele ortamda asla bunu dile getirme
Aaaa falanca kimse paspaslarını çamaşırlarıyla yıkıyormuş diye dedikodunu yaparlar :KK30: :KK53: :KK53:

Paspaslar kıyafet ile atılmaz
Az ise çamaşırın kısa programda yıka
22 yıldır çamaşır yıkayan takıntılı biri olarak söylüyorum
Hele ortamda asla bunu dile getirme
Aaaa falanca kimse paspaslarını çamaşırlarıyla yıkıyormuş diye dedikodunu yaparlar :KK30: :KK53: :KK53:
Ay yapan yapsın..herkes kendi pisliğine baksın hiç de umurumda olmaz..evde iki kişiyiz zaten banyomu bizden başka kullanan birisi de yok..ki sürekli paspas değişimi yaptığım için pis olduğunu düşünmüyorum..ki zaten iki paspasim beyaz..ozon döküp yıkıyorum beyaz kalsın diye mikrobu varsada ölüyordur zaten

Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Banyo paspaslarini kiyafetlerle birlikte yıkamıyoruz. Anneniz haklı.

Ben annemin esyalarini tek yikar evin diger kirlilerini birlestirmezdim ki paspas hic mantikli degil. El beziyle yer bezini ayirmayanlar gibi bir is olmus.
Ikiside normal kiyafetse birlikte yikanmalarının ne zararı var ki? İki parça kıyafeti annesinin diye ayrı yıkamak doğaya katliam yapmak gibi bir şey.

Bende pismişim 😂 oysa kendimi titiz sanardim 😂😂🤦🏻‍♀️
Ben titiz sanmıyorum ya yok :D Evime gelenler bi daha temizlerler mesela benim temizlik anlayışımda baharatlıkları kaynar suda bekletmek yoktur, annem falan rahatsız olur hemen atarlar suyun içine. Ben rahatsız değilim, eşim de değil, o yüzden napim pissek pisizdir

Back