Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Birlikte atmam bende atılmaz yani. Ama o tepki ne öyle yok çöp oldu da vırt zırt

Klozet kapağı açık iken sifon çekildiğinde göremediğimiz mikrop,bakterilerin nasıl açığa çıktığına bakın.

Damlayan,damlama ihtimali olan idrar bile sebep değil mi?

Yani ayda 1 kullanılan misafir wc paspasımı bile sık yıkıyorum ben.Wc-banyo orası yahu.

Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!

şimdi kalanları tekrar yıkıyorum. Bilemedim

Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!
Annemin paspası ayrı yıka dediğini hatırlamıyorum.
Demiş olsaydı utancımdan unutmazdım.Onu da demesinler. Ne alaka?

Eğer havalandırma pencerelerini acmıyorlarsa koku diğer odalara gitmez. Özellikle kabızlık sıkıntısı çeken insanlar sigara tüketiyor tuvalette. Sigara kabızlığa yardımcı oluyor.

Ya ben bu temizlik işini çok overrated buluyorum. Bence işin içine çok giren sokağa bile çıkamaz yani neler var bilseniz böyle programlar var baya ilginc ve eğlenceli ( ama bence izlemeyin, takıntı varsa biraz çok tetiklenebilir uyarayım) .

Okuldayken bir arkadaşım labda şu bakteri testi yapan cihazlarla eğlenirdi, bir arkadaşın sakalında baya gaytada olan şeyler çıkmıştı taharetlenip sonra artık nasıl yikadiysa elini bilemicem bir arkadaşım erkeklerle tokalasmayi bırakmıştı çünkü kızlar tuvaletinde her gün dolan sabunluk erkeklerinkinde haftada bir bile bitmiyor

Bor de bu üslup olayı annelerde otomatik mi geliyor ya. Ben bir tek benimki böyle sanırdım. Yanlış bir şey varsa düzgünce soyle yani ne o öyle çöp oldu falan. Ne gerek var yani kalp kırmaya. Benimkisi de aynı valla.

Başkasının çamaşır makinesinde başkalarının kıyafetleri ile birlikte yıkanması bile yeterince sorun değilmiş gibi bir de banyo paspası dahil olmuş olaya. Ben olsam ben de giyemem bir daha o kıyafetleri.
Bu benim için gayet de abartılacak bi konu.

Annemin paspası ayrı yıka dediğini hatırlamıyorum.
Demiş olsaydı utancımdan unutmazdım.Onu da demesinler. Ne alaka?
Canim hepimiz annemizi gozlemleyerek buyumedik mi? Ne neyle yikanir, makineye ne koyulur, bunlar bir annenin cocuguna ogretmesi gereken seyler. Ben tanacak bir sey gormuyorum. Eger ogretmediyse beklemesi de anlamsiz.

Midem konudan ayrıldı tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…