- 2 Ağustos 2013
- 35.565
- 109.193
- 798
Hay allah ya bilemedimAney haklı canım benim
Olmaz öyle
Paspas en fazla toz bezleri ile yıkanır
Klozet kapağı açık iken sifon çekildiğinde göremediğimiz mikrop,bakterilerin nasıl açığa çıktığına bakın.Bence anneniz abartmış ya ne olacak tekrar yıkanır giysiler.
Kızlar banyo paspasına sadece su damlamıyor mu siz bu paspastan niye bu kadar korkuyorsunuz
Benim banyo paspasını kedim kendine özel alınmış bi yatak sanıp sürekli üzerinde uyuduğu için ayrı yıkıyodum ben. Meğerse titizmişim eheh
Öyle yaptım şimdi, paspası çıkardım. Tekrar yüksekte yıkıyorumAyrı yıkanır ama kıyafetleri hijyen programında falan tekrar yıkarsiniz olur biter.Kiyafet atmak nedir?Tepkisi fazla olmuş.
Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Özgüven iyidirAman ozon döküp yıkamiyorsunuz diye çatlamayın ya
Hiç canınızı sıkmayın. Düşünememiş olabilirsiniz. Bazı insanlar çamaşır yıkamasına daha takıntılıdır kişiden kişiye değişir. Siz yinede ayrı yıkayın pek hijyenik olmuyor hem ayak basıyoruz hemde tuvalet pisliği bulaşmış olabilir. Çamaşır az ise kısa programda yıkayın paspaslarınızı. Bir paspas için canınızı sıkmanıza değmez. Kıyafetlerini bir daha yıkadığında aslında sorun çözülür ama annenizin bileceği iş tabiki.
Annemin paspası ayrı yıka dediğini hatırlamıyorum.Sizi bu kadin yetistirmedi mi? O ogretmedi mi tertip duzen? Bu zamana kadar bir sey soylemediyse bundan sonra da soylemesin!
Eğer havalandırma pencerelerini acmıyorlarsa koku diğer odalara gitmez. Özellikle kabızlık sıkıntısı çeken insanlar sigara tüketiyor tuvalette. Sigara kabızlığa yardımcı oluyor.Neden banyoda sigara içiyorsunuz? Eğer binada yaşıyorsanız o havalandırma dan bütün binaya sigara kokusu yayılıyor. Bizim binada da biri öyle yapıyor öyle canım sıkılıyor ki. Kim olduğunu da bilmiuorum ki gidip söyleyeyim ama çok üzülüyorum. Evimi temizliyorum miss gibi oluyor sonra berbat bir sigara kokusu
Konuya gelecek olursam, ilk evlendiğimde 23 yaşındaydım. Ne nasıl yapılır pek bilmezdim çünkü annem hiç yaptirmamisti, üni, atanıp gitme derken öğrenmeye fırsatım yoktu. Siz gibi bir kaç kez yıkadım. Sonra bir kere kayinvalideme denk geldi sen onları onlarla mi yikiyorsun olur mu hiç öyle diye bı payladi. Ben de olmaz mı ki öyle bilemedim ben demiştim. Sonra kadın seni kırmak için demedim kızım filan diye özür diledio günden beri asla başka şeylerle bir yıkamam. Her hafta mutlaka değiştiririm o örtüyü. Yıkarken de bazen diğer halı ortuleriyle ve temizlik bezleriyle attığım olur. Beyazları bır, koyu siyah lacivert ve kotu bir, koyu renklileri bir, açıkları da iki aşamalı ayırıp atıyorum. Bu sırada çok cins ayrimi yapmıyor. Zaten kendi camasirlarimiz. Öyle aşırı bir ayrıma titizlenmiyorum. Zaten herkes her gün iç çamaşırını mutlaka değiştirir öyle kirli birşey ancak ikiz bebeklerin yemek lekesi park kiri filan oluyor. Ama banyo paspaslarini başka şeyle atma. Annen de abartmış. At giysi kutularına gitsin. Kendi bilir.
Bundan sonra dikkat edersin konu sahibi,kasma.şimdi kalanları tekrar yıkıyorum. Bilemedim
Olabilir ya insanlık halidirHay allah ya bilemedim
Ozon dök geçerÖzgüven iyidir
İşte böyle çatlatırlar adamı
Kv değil kendi annemBirlikte atmam, banyo paspası ve ayak havlularını birlikte atarım genelde. Ama kv tepkisi aşırı olmuş, saçmalamış biraz.
Canim hepimiz annemizi gozlemleyerek buyumedik mi? Ne neyle yikanir, makineye ne koyulur, bunlar bir annenin cocuguna ogretmesi gereken seyler. Ben tanacak bir sey gormuyorum. Eger ogretmediyse beklemesi de anlamsiz.Annemin paspası ayrı yıka dediğini hatırlamıyorum.
Demiş olsaydı utancımdan unutmazdım.Onu da demesinler. Ne alaka?
Midem konudan ayrıldı tşkYa ben bu temizlik işini çok overrated buluyorum. Bence işin içine çok giren sokağa bile çıkamaz yani neler var bilsenizböyle programlar var baya ilginc ve eğlenceli ( ama bence izlemeyin, takıntı varsa biraz çok tetiklenebilir uyarayım) .
Okuldayken bir arkadaşım labda şu bakteri testi yapan cihazlarla eğlenirdi, bir arkadaşın sakalında baya gaytada olan şeyler çıkmıştıtaharetlenip sonra artık nasıl yikadiysa elini bilemicem bir arkadaşım erkeklerle tokalasmayi bırakmıştı çünkü kızlar tuvaletinde her gün dolan sabunluk erkeklerinkinde haftada bir bile bitmiyor
Bor de bu üslup olayı annelerde otomatik mi geliyor ya. Ben bir tek benimki böyle sanırdım. Yanlış bir şey varsa düzgünce soyle yani ne o öyle çöp oldu falan. Ne gerek var yani kalp kırmaya. Benimkisi de aynı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?