Çingen mahallesi gibiyiz, ota .ka kavga etme kapasitemiz varMax 3 sayfalık konu sakız gibi sünmüş de sünmüş 31 sayfa olmuş.
Kavga da mı edildi? Hoay maşallah.amajsjsndÇingen mahallesi gibiyiz, ota .ka kavga etme kapasitemiz var
En temiz kim kavgası. Herkes birbirine biguzel çamur attı. Mune geldi. İstiklal marşı ve kapanış. BxbxhxhxjKavga da mı edildi? Hoay maşallah.amajsjsnd
Ben uzun zamandır bu kadar sürükleyici konu görmemiştim.
Çok ilginç yöntemler var.
Zaten hata bende ki bu konunun huzur,sakinlik ve anlayış içinde 31 sayfa konuşulduğuna inanmışımEn temiz kim kavgası. Herkes birbirine biguzel çamur attı. Mune geldi. İstiklal marşı ve kapanış. Bxbxhxhxj
Senin dediğin yeşil bezden aldım.En temiz kim kavgası. Herkes birbirine biguzel çamur attı. Mune geldi. İstiklal marşı ve kapanış. Bxbxhxhxj
Birgün herkes o yesillerden alacak. Bcbxbx parti kurucam yeşiller partisi diye. Yeşile doğaya, sol fraksiyona falan dayalı sanacak insanlar. Tam o sırada cikarcam cebimden yeşili.bxbxbxbx iyice kırdım kafayı.Senin dediğin yeşil bezden aldım.
Kayinvalidem sofrabezleriyle kıyafetleri bir yıkar.Paspasım bi 5 6 tane var, son bitane kalana kadar ayrı bi yerde biriktirip topluca onları yıkıyorum sadece, diğer türlüsü kusura bakmayın ama gerçekten iğrenç.
Bunun bi de masa örtüsü sofra bezi faslı var, kıyafetle yıkanmaz bunlar yahu.
Bebek bezi mi o?
Deneyin,bence memnun kalırsınız,mop hep bembeyaz kalıyor bu şekilde. El sürmek gerekmiyor.Kız cogzel fikir ben de yapcam bunu
Evet. Mutfak lavabosunda yıkıyorBebek bezi mi o?
Lavabo zaten çok temizdi şu anda şahdi şahbaz oldu b.k püskürde eklenince bxhxjxjEvet. Mutfak lavabosunda yıkıyor
Sarı bez lobisini sen çökerteceksin, statükoyu sen devireceksinBirgün herkes o yesillerden alacak. Bcbxbx parti kurucam yeşiller partisi diye. Yeşile doğaya, sol fraksiyona falan dayalı sanacak insanlar. Tam o sırada cikarcam cebimden yeşili.bxbxbxbx iyice kırdım kafayı.
Bizde eskimiş tül perdeden yapılır dı bulaşık bezihahaha bu konu hala tam gaz devam mı?
Eskilerden bahsettiğinizi okudum, ah ah eskiden bulaşık süngerimi vardı, anneanne babaannelerimiz kaçan ince çoraplarının ağ kısmını keser sonra onu bir güzel diker bulaşık süngeri yaparlardı, kaç nesil eski ince çoraplarla yıkanmış tabaklarda yemek yedik biz
Ay inşallah çok heyecanlıyımSarı bez lobisini sen çökerteceksin, statükoyu sen devireceksin
Hayal edemedim süngeri mi kaplyorsunuz perdeye?Bizde eskimiş tül perdeden yapılır dı bulaşık bezi
Ben de eskiyen tül perdeleri atmam. Keser keser kullanırım. Cifle harika bir ikili oluyorlar.Bizde eskimiş tül perdeden yapılır dı bulaşık bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?