Yıkanınca gitmiyor mu o bakteri ve mantarlar. Yıkanınca gitmiyorsa bir sonraki seferde kıyafetleri yıkamıyormusunuz aynı makinede. Ya da paspaslar için ayrı kıyafetler için ayrı makineniz olabilirbanyo paspasında yaşama ihtimali olan nem sever bakteri ve mantarların yol açabileceği hastalıkların sağlık sektöründe karşılanması da israf sonuçta. bedensel olarak yaşanan sıkıntıyı es geçiyorum
ayrı yıkarımHerkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Hiç sormayın ya bitmiyor iş güç 1 yaşında bebeğimle bu havada tüm evi dip köşe bayram temizliği adı altında temizledim bu soğukta halıları balkona atıp yıkadım ama hala daha ev temizlenmemis gibi hissediyorumBende severim çamaşır suyunun verdiği temizlik hissini lakin kimyasalları bu kadar kullanmamaya çalışıyorum
Temizliğe sarmamak lazım dipsiz kuyudur indikçe inersin
Tecrübe ile sabit
Saçma olmuş hareketiniz.Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
En delirdiğim şeydir.Ben asla titiz biri değilim ama böyle şeylere ifrit olurum
Birçok kendini titiz olduğu ile öve öve bitiremeyen tanıdıklarım var, aslında hiç biri titizi bırak temiz bile değiller.
Mutfakda tezgahı sildiği bez ile yere mesela salça damlasa aynı bezle yeri silenide gördüm, yemek yaparken yemeğin tuzuna bakıp aynı kaşıkla yemeği karıştıranıda gördüm neler nelerevi süpürüp silince titiz olduğunu zannedenler var sanırım
Yemek kursuna gitmiştim. Oradaki hocamız demişti. Özellikte tavuk eti değdiğinde bize elle ve çamaşır suyuyla yıkatmıştı. Bulaşık makinesine atılmaz demişti. Tavukta çok miktarda bakteri bulunabilmesinden dolayı tavuğu yıkattırmıyordu eğer zorunda kalınmadıysa.Bana iğrenç gelmiyor ikisi de doğrudurÇiğ et dediğiniz nedir çiğ etin temas ettiği tabağı da makineye atıyorum atmamam mı lazım?
Paspasla toz bezleri, silme bezleri, falan yıkanır ya kıyafetle atılması olmamış bence de. O kadar büyütecek bir şey değil yine de banyo paspasıyla yıkanan kıyafete de çöp demem ama bence bir daha yapmayınHerkese iyi akşamlar.
Mutfak bezini makinede yıkayan varmış asıl bu olaya şok olunurBanyo paspasini ayrı atarım giysiyle atanlar varmis şok oldum okuyunca
Mahalle olarak birlikte mi biriktirip yikiyosunuz donlariBen anlatayımİç çamaşırları ayrı,evde giyinenler ayrı,havlular ayrı ve çoraplar ayrı yıkanır
Mutfak bezlerinin kuru temizleme mi yaptiriyosunuz siz?Mutfak bezini makinede yıkayan varmış asıl bu olaya şok olunur
Mutfak bezlerinin kuru temizleme mi yaptiriyosunuz siz?
Yeşilleri bazen elde bazen mutfak havlulariyla yıkıyorum. Bazen atıyorum. Kendimden şüphe ettim napiyorum lan ben diye bdbddvAhahsha yine kirdin gecirdin benimutfak bezni Bulasik makinesinde yikayan gordum
Yeşilleri bazen elde bazen mutfak havlulariyla yıkıyorum. Bazen atıyorum. Kendimden şüphe ettim napiyorum lan ben diye bdbddv
Mikrofiber mutfak bezleri var ya yeşil. Sarilari sevmiyorum ya koku yapiyo onlar. Temizlikte kullanıp atıyorum ben onları 2 kere kullanıp.. buraya da bisey yazmaya korkuyorum şu anda hdhdhdhdYesil dedigin sari bezin farkli versiyonu mu? Satoda yasayinca sarı bez kullanmazsin tabi
Kaç donunuz var mesela? Su acidan soruyorum. Her gün ic camasiri degistiririm. Bi hafta bekletsem 7 don yikamis olurum en fazla. Nasi oleyor ben çözemiyorum bu don işiniİç çamaşırlarını ayrı yıkarım. el yüz Havlularıyla çarşaflari birlikte, ama bizim banyo havlumuz çok olunca onları ayrı. Mesela iç çamaşırımızda çok fazladır onları da ayrı (az olsaydı da ayrı yikardim) banyo paspaslarini asla kıyafetlerle atmam 2 parça bile olsa boş boş o şekilde çalıştırırım...
Misafirin var iki kazağı bir pantolonu, bir çorabı.Herkesin çamaşır yıkama alışkanlığı farklıdır ama bence yatılı misafiriniz anneniz bile olsa misafir çamaşırı ayrı yıkanmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?