Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oturduğum eve yeni taşındım banyo giderinden çok kötü koku geliyor ne yaptıysam geçmedi( sürekli banyoya oda spreyi sıkmak zorunda kalıyorum.sizin önerebilceğiniz bişey var mı?banyo ve tuvalet için güzel kokular kullanıyormusunuz?yada bu giderdeki kokuyu nasıl giderebilirim
(
oturduğum eve yeni taşındım banyo giderinden çok kötü koku geliyor ne yaptıysam geçmedi( sürekli banyoya oda spreyi sıkmak zorunda kalıyorum.sizin önerebilceğiniz bişey var mı?banyo ve tuvalet için güzel kokular kullanıyormusunuz?yada bu giderdeki kokuyu nasıl giderebilirim
(
Koku lavabo giderindenmi geliyor küvet giderindenmi lavabo giderindense lavabodan gidere giden boruya bakın düz inmemesi gerekir hafif L şeklinde olmalı düz ise lavabo gideri cok kötu koku yaparCare bulmak lazim ya yeni eve tasindim sifir bina ama les gibi kokuyir binada oturan sayisi az simdi bile daireler dolarsa vay halimize cam kapi acmadan yatilmjyor