- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
Hanımlar benim sorunum su ki yeni evliyim eşim asgari ücretle çalışıyor. Onun evlilik öncesinden kredi borcu benim de öğrenim kredisi borcum var. İki krediyi de ayni ay odeyemiyoruz zaten.ikimizin taksiti de 300 TL . benim geri odemem temmuzda başladı ve ben o zamandan beri para buldukça az miktar odedim ama eşimin kredisini hep düzenli odedik. Kasım ayında hic birini odemeyip evdeki eksikleri tamamladık ve eşim bir ay taksit ödemediği için kredi notu düştü diye üzülüyor. Eşimin kredi borcu 2 sene sonra bitecek bu arada.
Simdi ben 2 sene daha disimi sıkıp eşimin kredisini düzenli ödemesini sağlayıp kendi kredimi bekleteyim mi yoksa eşime bankayla konuşup kredinin vadesini uzatarak aylık taksitini düşürmesini mi isteyeyim .
Eğer aylık taksiti düşerse bana aylık erzak parası biraz daha gelecek ama hem kredi suresi uzayacak hem de faiz artacak. Benim borcuma cok faiz gelmiyor ve faizleri de sildirilebiliyor af cikarsa. Cikmazdayim ne yapsam ?
Simdi ben 2 sene daha disimi sıkıp eşimin kredisini düzenli ödemesini sağlayıp kendi kredimi bekleteyim mi yoksa eşime bankayla konuşup kredinin vadesini uzatarak aylık taksitini düşürmesini mi isteyeyim .
Eğer aylık taksiti düşerse bana aylık erzak parası biraz daha gelecek ama hem kredi suresi uzayacak hem de faiz artacak. Benim borcuma cok faiz gelmiyor ve faizleri de sildirilebiliyor af cikarsa. Cikmazdayim ne yapsam ?