Güler misin, ağlar mısın?
Zaten cevabını vermişsiniz ama hala kendi havasında kayınvalide, ne desen boş yani.
Boşverin, her defasında lafı uzatmadan -gitmiyorum-diyin geçin.
Zamanı gelince de bakarlar çaresine, siz mi düşüneceksiniz.
Anası danası dururken zeynep niye baksın ki
Millet de bi garip. Hayır çocuğun olmasa, bakacak kimsesi olmasa amenna, yazıktır müşlük durumda git bak derdim ama senin de ailen çocuğun var ona kim bakacak; eşin nolacak İstanbulda :)))
Sen kayınvalidene söylemek yerine görümcene söyle direk; tamam ben de gelmeyi isterim ama uygun olmaz. Çocuğum var orda onunla rahat edemem hem eşim de var, gelip 40 gün sana bakamam kusura bakma lütfen de.
bence hiç kendini üzme kendini de boşuna kötü etme.en mantıklısı eşin arasın anne ben yollamıyorum ben burda tek başıma kırk gün ne yaparım sefil olurum yemek çamaşır falan idare edemem desin hem görümcenin eşini de bahane etsin uygun düşmez senin için onun yanında rahat edemez ben göndermem desin.ne olsa oğlu onun dedikleri batmaz senin ki batar benim düşüncem bu.
çocuğun vs olmasa olur belki diycem ama seninde çocuğun var eşinde yollamıyor ki annesi gitsin sanamı kalmış annenin görevi o .bence hiiç sıkma kendini gidicek tek kişi annesi
sen ona "ollduuuuuuuuuuuuu gözlerim dolduuuuuuu" de arkadaşım.
Hey allahım yaaaa dünya kendi etraflarında dönüyor sanırım bu tipler..
bende öyle söylüyorum ama kime söylüyosun en çok gücüme giden noktada ben doğum yaptığımda biri beni aramadı geçmiş olsun diye şimdilerde biricik gelin oldum...
enayi yerine koyuyolar insanı ona kızıyorum
güzelim bana soracak olursan hc işin olmaz derım ne işin var elın evınde hem kocasınıda tanımıyosun sen nasıl rahat edecenkı orada gıtsın kocasının kardeslerı bacıları baksın sen burada 40 gun kocanı bırakacan bı basına adamada yazık gunah ne yiyip ne içeçen senın kocan burada hıc onu dusunende yok cocugunda varmıs allah abgıslasın zaten o cocuk sana yeter de artar bırde ustune bılmedıgın rahat edemıyecegın bı evde gecırecegın kırk gun dahası ufak oglun bı bebek ve bı lohusa aman gülüm aman boşverrrrrrr sen ınat et gıtme kım nederse desın elbetkı anlıyacaklar dır senınde ne kadar zok kararlı oldugunu ne bu canım sankı sabah akşam doguracakda acıl bı durum varda bole adamı strese sokuyorlar sımdıden sen uydur bısıyler ha baktın bunlar hıc laftan anlamıyorlar annen le anlaş hatta esınlede anlaş annem o tarıhde amelıyat olacakmıs ben onun yanına refakatçi gıdecem de yalan soyle nereden bılecekler sen buradan dogruyu soluyorsunda gıtmek ıstemıyorum dıyosunda sankı laftanmı anlıyorlar sen genede bana sorarsan o gunlere dek gelecek şöle sıkı bı bahane uydurma bak yalan dolan napacan guzelım maksat bahane olsun sana
la havle vela kuvvete illa billahil aluyyul azim diyorum, baskada bisey demiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?