Bana yol gsterin

ve eger baştan sona okuduysan asla ben oturayım o çalışsın diye düşünmedim o zihnniyette bir insan olsaydım bunların hiçbirini yaşamazdım başta resti çeker ayrılırdım ben her konuda ona destek olmaya çalıştım lütfen bütün yazdıklarımı tekrar oku çünkü yanlış anlaşılmak istemem yeniay96

Ben de zaten 'sen otur o çalışsın' kimse demiyor anlamında yazdım ama eksik yazmış olabilirim.
Yine de adamın çalışmamasını gururuna, bölgeciliğe yorumlamamak gerekir. Her bölgeden her tür insan çıkar. Huy meselesi.
Çabalarını takdir ediyorum ama böyle adamlarla uğraşmak zor.
Allah kolaylık versin.

Canım bunun yöre ile ilgisi yok diğer yorumlarımda da yazmıştım samimi söylüyorum evliliğimiz hemen hemen aynı yazdıklarını okuyunca demekki benim gibi olanlarda varmış dedim. Benim eşimde doğulu üstelik bildiğim kadarı ile onlarda kadının eline bakmayı gurur yaparlar ama ben 8 yıllık evliyim hayatımızda pek bir şey değişmedi bugün eşimin eline abartısız söylüyorum 1000 TL ver ertesi gün o parayı bulamazsın hiç bir kötü alışkanlığı yok. Hiç unutmam eşime benim çalıştığım işyerinde ara işlerine gitmesini söylemiştim bana verdiği cevap şu oldu benim gibi yakışıklı birine öyle işleri nasıl yakıştırıyorsun. Bu tamamen kişisel bir sorun, ailede çok önemli ama tembellik ve psikolojik sorun birleşince sonuç bu. 8 yıllık evliliğimde eşimin en uzun işi 7 ay sürdü. Onuda başında patron yoktu o yüzden, bu işten önce onun 1 aydan fazla çalıştığı bir işi hiç görmedim. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin.

erkekler için para çok önemlidir gurur meselesidir acaba senden para isteyemediği için senden gizli alıyor olabilir mi sonradan yerine koyarım diye düşünürek???tabi yaptıklarını onaylamıyorum onu da ayrıca belirteyim:1no2:

hanmurt canim benim, bu böyle nereye kadar?
Simdi gencsin here yere kosusturuyorsun, yakinda bebek gelecek, sen calisip o adammi bakacak?
Kusura bakma o adam diyorum cünkü 4 sene evde oturan bir erkege saygim olmaz.
Kendini düsün, cabuk yorulursun, hayat hep müsterekdir. Senin bu evliligi ayakta tutmaya cabaladigin gibi o adaminda senin gibi cabalamasi gerek.
Seninde bir gururun ve serefin var, cevreye hele hele ailene karsi basi dik olmalisin, ama bu adam senin belinde büyük bir yük ve sende onun hamalisin canim.
Kusura bakma ben dobra konusurum, öyle süsleyemem cümleleri. Ama dost aci söylermis.

Ben senin yerinde olsaydim, madem bana ayril demeyin demissin o zaman sana sunu söyleyecegim:
Ben senin yerinde olsam hamileyim ve cocugum herseyden önemli olurdu, otururdum evde ve saglikli yasamama bakar, saglikli bir cocuk dogurmama ve bu cok güzel zamani bebegimle yasamaya calisirdim o adamida af edersin ama e... gibi calistirirdim.
Yok öyle bedavaya konmak, bedavadan baba olmak...Nerde görülmüs ya!!!
Yada sunu kesin derdim, gel sana etekde giydireyim evimizin kadini ol diye, bakalim ne cevap verirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…