ama böyle bir adamla daha ne kadr hayatını mahvedersin o da sana kalmış canımCADIARZU
Canim nasil mahvedersin diyorsun ki, adam trilyonlar harcamiyor ya paradan alip harciyordur bunun her seferinde cok bir miktar oldugunu da dusunmuyor.
Erkekler icin zaten zor gururuna dokunan bir durumdur para istemek belki de bizim arkadas istedigi zaman birde soruyordur ne yapacaksin neye harcayacaksin vs tabi bu da adamin daha cok zoruna gidiyordur.
Biz kadinlarin da hosuna gitmez degil mi surekli hesap vermek zorunda kalsak sunu suraya harcadim bunu buraya harcadim.
Umarim esin bir an once is bulur ama bence bu konuyu okadar buyutme cok fazla miktarda para degilse eger, birde kendini sorgula cok hesapci kitapciyim diyorsun adamin da gururuna dokunabilir haliyle, ayni durumda bayanlar olsa onlarin da gururuna dokunabilir cocuk gibi sunu suraya harcadim bunu buraya harcadim demek.
sorun parayı harcaması değil ki , habersiz alması.....eşi çocuk değil ki, düşün bi kenara para koymuşsun ve orda durduğunu düşünüyorsun ve o paraya güvenip harcama yaptın ama elini bi atıyorsun para yok ..ne duruma düşersin ? olmaz arkadaşım açık yaraya kurt düşmez derler ya açık olacak , parayı aldıysa ki elbette alacak bana da söyleyecek , o paradan şu kadarını aldım haberin olsun diyecek .........
çok gurur meselesi yapıyorsa da işin iyisine bakmayacak gerekirse hamallık yapacak ama ÇALIŞACAK ..........
aldım ama sen görmeden yerine koyacaktım gibi yetişkine yakışmayacak bir açıklamayı kusura bakmayın ama hoş göremem , bu o yetişkinin sorumluluk sahibi olamadığını gösterir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?