Bana yardımcı olabilir misiniz belirti kaybolmasıııı

Ben boş gebelik yaşadım ve 2 gün önce kürtaj oldum malesef
Ben en son geçen hafta perşembe gittim kalp atışı yoktu belirtilerim hala yok pazartesi gitmeyi düşünüyorum ne olursa da bilmiyorum açıkçası kürtajdan korkum var daha önce yaşadığım için

Çok geçmiş olsun boş olduğunu kaçıncı haftada anladılar bende kanama alanı falan yoktu ama
8 haftaya kadar bekledik biz alttan da baktılar 3 ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi ve bende de asla ne dışa gelen bir kanama ne de kese cevresinde kanama yoktu bu yüzden de zaten kendin düşüremessin kese çok güzel tutunmuş ama talihsizlik içinde bebek yok denildi mecburi kürtaj oldum buda benim ilk kürtajımdı çokta ağladım korktuğum için ama şuan daha iyiyim bir kızım var elhamdülillah onun varlığı beni ayakta tuttu ve kardeşi olsun çok istiyor ilişki yasağı bittikten sonra Rabbime güvenip tekrar denemelere başlamayı düşünüyorum

Ben en son geçen hafta perşembe gittim kalp atışı yoktu belirtilerim hala yok pazartesi gitmeyi düşünüyorum ne olursa da bilmiyorum açıkçası kürtajdan korkum var daha önce yaşadığım için
Aslında boş kese olduğunu doktorlar çok öncesinde anladi çünkü benim kesem olması gerektiği gibi büyümüyordu normal şartlar da bir günde 1 mm büyümesi gerekirken benim kesem 1 hafta da 3 mm falan büyüyordu en son gittiğimde de 1 hafta önce ki kesemin boyutu 12 mm iken son kontrolde 10 mm çıktı yani gerileme bile mevcuttu ve doktor direkt bu gebelikten hayır gelmez bebek oluşsa bile ileri ki haftalar da kalbi durur dedi nitekim bebekte oluşmadı zaten

Bana öyle bir olumsuz konuşma hiç söylenmedi ama belirtilerim anında kesildi halada belirtim yok .. Pazartesi gidip ne olacaksa öğrenirim ilk kürtajımda uyutulmadan yaptırmıştım çok acılı değildi ama travma yaptı sanırım bir şey olursa yeniden olmak çook zor gelir eskiden ilaç falan varmış düşük yaptıran kaldırmışlar tabii çok zor anlayabiliyorum kürtajdan sonra bende ağlamıştım doktordan çıkınca eve geldim hem ağrım oldu hem üzüntü o gün akşam şiddetli regl ağrısı çektim kanamalarım ara ara sürdü uzun zaman bitmeyecek sandım sürekli bir stres içindeydim parça mı kaldı bir şey mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…