Kalbini duymadınız? Doktor bi şey yok diyorsa inşallah yokdur üzmeyin kendinizi kanama alanıda varsa sadece dinlenin ağır işler falan yapmayın stres no sadece beslenmenize bakınMerhabalarr sata göre 6+1 keseye göre 5+3 haftalık gebeyim bu ikinci gebeliğim kızım 5 yaşında keseyi gördük henüz bebeği göremedik pzt gideceğim kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum ama 3 gündür benim gebelik belirtilerim resmen kayboldu kasık sancılarım olurdu onlar yok göğüslerim şiş ve ağrırdı sönmüş durumdalar daha dün kontrole gittim bir sıkıntı yok dendi ama korkuyorummm böyle bir durum yaşayan var mı acabave kese fotoğrafını ekledim yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum ben sağ alt köşede sizinde fikirlerinize ihtiyacım var
Hayır henüz çok küçük olduğu için kalp atışını duymadım pzt günü gideceğimKalbini duymadınız? Doktor bi şey yok diyorsa inşallah yokdur üzmeyin kendinizi kanama alanıda varsa sadece dinlenin ağır işler falan yapmayın stres no sadece beslenmenize bakınsalıkla alın kucağnıza
Hayır henüz çok küçük olduğu için kalp atışını duymadım pzt günü gideceğimKalbini duymadınız? Doktor bi şey yok diyorsa inşallah yokdur üzmeyin kendinizi kanama alanıda varsa sadece dinlenin ağır işler falan yapmayın stres no sadece beslenmenize bakınsalıkla alın kucağnıza
Mesela göğüs büyümesi ağrısı onlar hiç kalmadı kasık ağrıları hiç kalmadı ağzımda acı bir tat olurdu o düzeldi yani hamile değil gibiyim zaten bulantım hiç olmadı ilk kızımda da bulantım asla olmamıştı rahat hamilelik geçirmiştim ama kasık ağrılarım olmuştu şimdi bunda hiç belirti olmayınca tedirgin oldumGebelik belirtilerinizden kastınız nedir? Genellikle gebeliğe bağlı şikayetler 8-9. Hafta gibi başlar 16. Hafta gibi de kaybolur. İstisnalar olabiliyor elbette ama zaman zaman bulantı halsizlik vs gibi belirtilerin kaybolması geri gelmesi veya hiç olmaması normaldir. Doktorunuza güvenin. Bir kanamanız yoksa rahat olun tadını çıkarın
Sıkmayın canınızı rabim hayrlısını nasib eylesin inşallah duharsınız bende 21+gebelik kanama alanı büyük bir şekilde şu zamana kadar çıktım bi keresinde kaanamam bile oldu 10 gün hastanede kaldm yani canım rabim veriyorsa her zorlukta veriyor inşallak salıklı olsun canımHayır henüz çok küçük olduğu için kalp atışını duymadım pzt günü gideceğim
Rabbim korktuğumuza uğratmasin inşallahSıkmayın canınızı rabim hayrlısını nasib eylesin inşallah duharsınız bende 21+gebelik kanama alanı büyük bir şekilde şu zamana kadar çıktım bi keresinde kaanamam bile oldu 10 gün hastanede kaldm yani canım rabim veriyorsa her zorlukta veriyor inşallak salıklı olsun canım
Olumsuz yorumlar gelirse etkilenirsiniz. Düşünmeyin hatta hiç araştırmayın bence. Sorunsuz ilerler umarımMerhabalarr sata göre 6+1 keseye göre 5+3 haftalık gebeyim bu ikinci gebeliğim kızım 5 yaşında keseyi gördük henüz bebeği göremedik pzt gideceğim kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum ama 3 gündür benim gebelik belirtilerim resmen kayboldu kasık sancılarım olurdu onlar yok göğüslerim şiş ve ağrırdı sönmüş durumdalar daha dün kontrole gittim bir sıkıntı yok dendi ama korkuyorummm böyle bir durum yaşayan var mı acabave kese fotoğrafını ekledim yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum ben sağ alt köşede sizinde fikirlerinize ihtiyacım var
Çok teşekkür ediyorum kızımda da aslında çok rahat bir hamilelik geçirdim ne bulantı ne ağrı acı mide yanması sıfır sikayetti yani ama bunda daha yeni yani şuan oluşum aşamasında illa ki bazı değişiklikler olur diye düşündüğüm için kafamda kurup duruyorumAlakasi yok böyle şeylerle ilk haftalarda herşey zirvede olmaz ki, ben 14.haftada düşük yaptım hıc belirtim azalıp kesilmedi aksine kürtajdan sonra bikac gün daha ağlaya ağlaya kusmaya devam ettim, hafiflemistir beta arttıkça artar ya da hıc olmaz belki prenses gebelik geçirirsin, yani daha baştan kendini böyle negatif negatif korkutma, hayırlısıyla büyüt inşallah
Evet değil mi hiç araştırma yapmamam lazim akışına bırakmam lazım haklısınız çok teşekkür ediyorumOlumsuz yorumlar gelirse etkilenirsiniz. Düşünmeyin hatta hiç araştırmayın bence. Sorunsuz ilerler umarım
Kırmızı renkli ve şiddetli kanama görmedikçe endişe etmeyin zaten şimdiden süt dolmuyor göğüsler bunlar tıpkı adet zamanı olan belirtiler gibi öyle düşününHayır henüz çok küçük olduğu için kalp atışını duymadım pzt günü gideceğim
Mesela göğüs büyümesi ağrısı onlar hiç kalmadı kasık ağrıları hiç kalmadı ağzımda acı bir tat olurdu o düzeldi yani hamile değil gibiyim zaten bulantım hiç olmadı ilk kızımda da bulantım asla olmamıştı rahat hamilelik geçirmiştim ama kasık ağrılarım olmuştu şimdi bunda hiç belirti olmayınca tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?