Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana yardıma gelin kızlarr bitmiyor bunlar.... :))))
offf bana da dusundukce afakan basıyor... ceyz gidecek acılacak dagılacak her yere nasıl toplanır da ev adam olur acaba diyorum :44:
bişey sorucam canım aldıklarını evdeyken tek tek kutulamamıs mıydın? tekrar kutularından mı cıkardın ayırmak icin?
benim herseyim suan kutulu ama ayırmadım bölüm blüm hangi kutuyu bos bulursak dolana kadar doldurup agzını bantladık evime o sekilde gidicekler hangi kutuda ne var bilmiorum haliyle
tekrar acıp yeniden kolilemeye de gozum korktu suanda
valla benim önceden aldıklarım öyle kolilerdeydi karışık ama simdi yollamaya başladık onun için hepsini tek tek ayırdık örneğin mutfak ürünleri bir koli tupperlar bir koli havlu patik bir koli vss
annem açınca düzenli olsun tertipli olmak iyidir dedi
ayy yorgunluktan nasıl puf gorduysem cok güzel bende öyle bişi isterdim [/QUOTE]
olur canım yaa yorgunluk koşturuyorsun sende sanırım senin sandık nasıldıı
bende urfaya gelin gidicem tatlım benımde senden kalır yanım yok malesef cok guzel birşey ama yorgunlugu mahvedıyor ınsanı :) benım sandıgım klasıklerden canım keske ole bısı bulsaydım bende ıyı gunlerde kullan herseyını canım[/QUOTE]
valla bende ankaradan getirdim sandığı nişanlımla aldıkta çok hevesim vardı amann gerçi gönüller bir olsun ne önemi var ki... hepsi aynı görevi görüyor sonuçta