Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayaga zor olmuş senın için canım nasıl götüreceksin peki bunları?
zor falan ama en güzel zamanlar eşyalarınla uğraşmak bile zevktir heralde :) kolay gelsin
canım ben çanakkaleye gideceğim senallah yardımcın olsun canım.. bende uzun yola gidicem.. sen nereye gidiyorsun
ayyy canımmm aminnn aminnnn ama valla bittimyor kafa göz kalmadı basım dönüyorrrofffff olamaz bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeAllah ımmmmm sen gör şu kulunu yardım et. Bir an da hepsi bitmiş hatta yerleşmiş olsunnn
![]()
tesekkürler canım o puf değil nişan sandığım kısssallah kolaylık versin tatlım beyaz olan puf mu acaba? çok hos :)
inşallah canım hadi hayırlısı senin ne kadar kaldı düğüne![]()
o belli değil tam canım... eylülde olabilir.. durumlara göre bakıcaz. daha yeni askerden geldi sevgilim şubatta aileler tanışıcak.. dün duruma göre haziranda mı yapsak diyordu düğünü..
senin yakın mı canım düğün
offf bana da dusundukce afakan basıyor... ceyz gidecek acılacak dagılacak her yere nasıl toplanır da ev adam olur acaba diyorum :44:
bişey sorucam canım aldıklarını evdeyken tek tek kutulamamıs mıydın? tekrar kutularından mı cıkardın ayırmak icin?
benim herseyim suan kutulu ama ayırmadım bölüm blüm hangi kutuyu bos bulursak dolana kadar doldurup agzını bantladık evime o sekilde gidicekler hangi kutuda ne var bilmiorum haliyle
tekrar acıp yeniden kolilemeye de gozum korktu suanda![]()