Bana yardıma gelin kızlarr bitmiyor bunlar.... :))))

monte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
182
0
46
Çanakkale
Malum düğün hazırlığı içerisndeyim 18 saatlik bir mesafeye gelin gideceğim için esyalarımı toplamaya basladım arkadaşlar ama bitmiyor.... $DSCF0078.webp$DSCF0079.webp$DSCF0080.webp$DSCF0081.webp$DSCF0082.webp$DSCF0083.webp$DSCF0084.webp$DSCF0085.webp$DSCF0088.webp

bayaga zor olmuş senın için canım nasıl götüreceksin peki bunları?

zor falan ama en güzel zamanlar eşyalarınla uğraşmak bile zevktir heralde :) kolay gelsin

bayaga zor olmuş senın için canım nasıl götüreceksin peki bunları?

zor falan ama en güzel zamanlar eşyalarınla uğraşmak bile zevktir heralde :) kolay gelsin

canım birere ikişer işte otobüse vereceğiz gecen nişanlım geldi iki büyük koli bir büyük hurç götürdü inanın çok zor daha paketlenmemiş bir dolu şeyler var alınacaklar var of of....

allah yardımcın olsun canım.. bende uzun yola gidicem.. sen nereye gidiyorsun

offfff olamaz bu neeeeeeeeeeeeeeeeee :D Allah ımmmmm sen gör şu kulunu yardım et. Bir an da hepsi bitmiş hatta yerleşmiş olsunnn :D

allah yardımcın olsun canım.. bende uzun yola gidicem.. sen nereye gidiyorsun
canım ben çanakkaleye gideceğim sen :34:
offfff olamaz bu neeeeeeeeeeeeeeeeee :D Allah ımmmmm sen gör şu kulunu yardım et. Bir an da hepsi bitmiş hatta yerleşmiş olsunnn :D
ayyy canımmm aminnn aminnnn ama valla bittimyor kafa göz kalmadı basım dönüyorrr :52::52::52::52:
allah kolaylık versin tatlım beyaz olan puf mu acaba? çok hos :)
tesekkürler canım o puf değil nişan sandığım kısss :34::34:

inşallah canım hadi hayırlısı senin ne kadar kaldı düğüne :16::16:

o belli değil tam canım... eylülde olabilir.. durumlara göre bakıcaz. daha yeni askerden geldi sevgilim şubatta aileler tanışıcak.. dün duruma göre haziranda mı yapsak diyordu düğünü..

o belli değil tam canım... eylülde olabilir.. durumlara göre bakıcaz. daha yeni askerden geldi sevgilim şubatta aileler tanışıcak.. dün duruma göre haziranda mı yapsak diyordu düğünü..

hımm nişan falanda yok hemi olsun canım en azında arası çok olmaz hemen kavuşursunuz :52::52:

senin yakın mı canım düğün

benim nasipse 3 ay 20 gün var işte :))

yok canım, asker öncesi istemedik. nişanla düğün arası çok uzun sürmüycek zaten

offf bana da dusundukce afakan basıyor... ceyz gidecek acılacak dagılacak her yere nasıl toplanır da ev adam olur acaba diyorum :44:

bişey sorucam canım aldıklarını evdeyken tek tek kutulamamıs mıydın? tekrar kutularından mı cıkardın ayırmak icin?

benim herseyim suan kutulu ama ayırmadım bölüm blüm hangi kutuyu bos bulursak dolana kadar doldurup agzını bantladık evime o sekilde gidicekler hangi kutuda ne var bilmiorum haliyle

tekrar acıp yeniden kolilemeye de gozum korktu suanda :1:

offf bana da dusundukce afakan basıyor... ceyz gidecek acılacak dagılacak her yere nasıl toplanır da ev adam olur acaba diyorum :44:

bişey sorucam canım aldıklarını evdeyken tek tek kutulamamıs mıydın? tekrar kutularından mı cıkardın ayırmak icin?

benim herseyim suan kutulu ama ayırmadım bölüm blüm hangi kutuyu bos bulursak dolana kadar doldurup agzını bantladık evime o sekilde gidicekler hangi kutuda ne var bilmiorum haliyle

tekrar acıp yeniden kolilemeye de gozum korktu suanda :1:

benimde herşeyim kutulu şuanda.. hatta biz evimize mobilya takımı almıştık onun kocaman kolileri var annem onları sakladı.. küçük küçük kolili olanlarıda onların içine koyucaz. şimdi evde yer kaplamasın diye koymadık.

Bitermiiii onlarrrrr
10 gün kaldı ben hala taşıyorum :52:

Back
X