Bana yardım edin yoksa çıldırmaktan korkuyorum

çok enteresan nasıl sarılıp uyumak istemez
nasıl eline tutmaz.
bence araştır altından başka bi kadın çıkmasın?

başka biri olacağını hiç ama hiç sanmıyorum çünkü onun hareketlerinden ne yaptığını çok iyi anlarım. aldatma söz konusu değil diye düşünüyorum

canım içinde bulunduğun olaylar hiç hoş değil birincisi ailene mutlaka açıl annenle paylaş bu böyle gitmez,ikincisi sana karsı anladığım kadarıyla bir saygısı kalmammışsen onun eşisin arkadaş seçimleriniz ortak olmalı kiminle görüşücene sen ve o karar vermeli o insandan uzak tut derim ben birde anladım kadarıyla biri birinize zaman ayıramıyosunuz al onu gel dışarı çıkalım de tut elinden gezin sinamaya bir yemeğe gidin okul okul derken kocandan olma benim etrafımda bir çok örnek var...keşke okul bitince evlenseydin veya onu nişanlıyken bıraksaydın şimdi ayrılmak çok zor derim ben yıkıcı olma biraz daha sabret seçenekler sun onada kendinede paylaşımlarım devam etcek anlata bilirsin arkadaşım bir sıkıntın oluncasengözlerimebaksanab

Burası enteresan geldi banaCADIARZU Belki de tüm bunların sebebi bu cümlede gizli...

Kim bu kadın ya , neden onun yanında değişiyor bu adam ,neden görüşmek istemeyince kavga ediyor..kafamçokkarıştı.

onun için çok safi bir kişi o o şekilde düşünmediğini söylüyor tanıdık aynı yerde meslektaşız diye yakın davrandığını söylüyor ama insan eşinin davranışlarından anlamazmı ne düşündüğünü ben öyle düşündüğüne hiç inanmıyorum. onu gözünde o kadar büyük görüyor ki sözleri ile de zaten bu düşüncemi açıklıyor...senağlama

Allah sabır versin sana:teselli:
ona güçlü olduğunu zayıf olmadığını kanıtla öncelikle bu üniversiteyi kazanmakla başla işe
sonrası zaten kendiliğinden gelir heralde ama senin güçlü olduğunu anlaması lazım

Aldatmıyordur da , için için o kadınla seni kıyaslıyor olabilir mi CADIARZU

Seni aşağılayıcı sözler söylemesi ve onu gözünde büyük görmesi... Bu ikisinden yola çıkarak böyle bir yargıda bulundum...

O kadın iş hayatında (muhtemelen başarılıdır), sen öss ye hazırlanıyorsun ... Ve senin sorularını çözerken anlamadığın yerlerde sana hakaret ediyor... fisfisfis Yani sanki bilinçaltında onun başarısıyla

senin başarısızlığını eşleştiriyor olabilir mi ...(sakın yanlış anlama ben sana başarısızsın demiyorum, eşinin bakışıyla öyle dedim , herkes her konuyu bir çırpıda anlayacak diye

bir şey yok kesinlikle , ben de dahilim buna.)

Çok yanlış bir şey ; ama eşin seni o toz kondurmadığı kadınla karşılaştırıyor ve kıyaslama yapıyor olabilir diye düşünüyorum...:uhm:

Hem bundan sen de nem kapmasan daha başında konunda o kadından bahsetmezdin , bence senin de bu yönde soru işareti var kafanda farkında olmadan...

Son düzenleme:
bana farklı davranacak .... ,
elin kadınına farklı davranacak heeee....

taa iki kaşının ortasından ben....

yok gülüm iyi düşün bence de bu kadın işi beni de kıllandırdı açıkçası....

biz kadınlar bazen gözümüzün önünde olan biteni görmemek için kafamızı neremize çevireceğimizi şaşırıyoruz.... taaa kii birileri kafamızı tutup o olaya çevirene kadar....

Bir çırpıda kestirip atmak saçma geldi bana.
Önce mücadeleni verirsin,oturur konuşursun,baktın olmuyor,değişmiyor bitirirsin .
Çok kolaydır karşı taraf için boşan gitsin demek.Ben şahsen burda bana yazılan yorumlara göre hareket etseydim çoktan açmıştım boşanma davamı.
Tabii ki onaylamıyorum arkadaşımıza yapılan hakaretleri,hiç de hoş değil ama yinede çözüm arama yolundayım......

merhaba canım

belli ki cok zor seyler yaşıyorsun keşke nişanlıyken dönseymişsin ama kısmet herşey yazılanı yaşıyoruz ama ınsan birazda kendi kaderini kendi yazar derler sana tek tavsiyem şu olabilir sakın düzelir düşüncesi ile çocuk falan yapmaya kalkmaa şu dönem

iyice gözlemle iyice oturup konuş böyle yürümeyecegini söyle hale yola sokmaya calıs ama sakın cogu kişinin yaptıgı hatayı yapma ben ki cogu bayan gibi ilgi delisiyimdir hiç sanmıyorum tahammul edebilcemi böyle birşeye cocuk yokken herşeyi dusunup taşınmak daha kolay en dogru olana karar ver daha 8 aylıkken böylesin yıllar sonra neler olcanı düşün tart allah yardımcın olsun

benim eşimde elimi değil ama sarılmazdı dışarıda.ben kapalı bir bayanımda,laf olsun istemem derdi.başkası yapsa normal olur.sen yapınca şuna bak derler.bilmezler evli olduğunu derdi.

bende kızıyordum kime ne?onun hesabını ALLAHa verecek olan o sanki se...yoruz.öpüşüyoruz derdim.sen benim helalimsin kim ne derse desin derdim.

eşimde düşününce hakverdi.bende onun niyetini bildiğim için çokta söylenmezdim.ama hala dışarı çıkarken yüzüğünü aldınmı,taktınmı,nerde?diye sorar durur.

diyeceğim belki eşinizde ailesinden böyle yetişmiş olabilir.bu tip şeyler görmemiş yada erkeklik yaparlarya öyledir.el tutuşmak çok problem değil tabi diğerlerinin yanında.

keşke o sözleri size ilk sarfettiğinde tepki verseydiniz.mutlaka vermişsinizdir ama ciddiyetinizi anlasaydı.tatlı dille tabi.bazen erkekler yontulmak istiyor.

ayrılmak son düşüncenizmiş bencede öyle olsun.mücadelenizi bırakmayın.ama baktınızki olmuyor yapacak bişey yok tabi ama tüm kredileri kullanın bence.

yuva kolay kurulmadığı gibi kolayda yıkılmamalı.mücadele edilmeli herzaman.ALLAH kolaylık versin.zor ne diyebilirim.nacizane fikirlerim.umarım yardımcı olabiliriz size.mevlam yar ve yardımcınız olsun.

Yaşadıkların gerçekten zor,hakikaten ben hayret ediyorum nasıl bu kadar kaba olunabiliyor.Allah yardımcın olsun.Ailen durumunu biliyormu?
Annene falan anlatsan sonuçta deneyim farklıdır.Bu arada sen lisans eğitimi almış birisin,yenidenmi sınavlara hazırlanıyorsun?

anneme anlatmadım zaten kadın bir yudum bunu kafasına takar eminim o yüzden kıyamıyorum ona. üzmek istemiyorum geçecek diye sabrediyorum... ben şuan okul öncesine çalışıyorum normal lise olarak değilde açık öğretimine hazırlanıyorum...

siz neden benim söylediklerime takılı kaldınız anlayamıyorum benim bu konudaki fikrim bu evlilik kurumuna saygım sonsuz ilk yıllarda eşlerin kişilik çatışmalarından sık sık tartışabileceklerinide biliyorum ama bu kardeşinanlattıklarına bakarak eşini kişiliği gelişmemiş bir insan olarak görüyorum bu yaşa kadar kişiliği gelişmediyse bundan sonra hiç geliştiremez diye düşünüyorum

Hemen boşanmayı düşünme de önce bir çok kesin kararlı konuş. Hep konuşuyorum olmaz. Bu hakaretlerin devam ederse çekemem de. Yine devam ederse terkedersin önce ama dönme. O gelip yalvarsın. Ama yine devam ederse artık ondan sonra ciddi olarak boşanmayı düşün. Çünkü artık düzelmeyecektir öyle gidecektir.
Benim bir yakınım severek evlendi, aynı şekilde hakaretler görüyormuş. Kız her seferinde bak giderim diyor eşi özür diliyor bu da kalıyor. Bana anlattığında dedim ki giderim deme, dersen de git. Bir süre sonra anne baba birkaç ay ara ile vefat ediyorlar. Tek çocuk olduğu için bir hayli miras kalıyor trilyonluk. O dönem eşi buna karşı evliya gibi o kadar iyi oluyor ki. O sırada iyiler ya çocuk da yapıyorlar. Nasıl yapıyorsa kızın bütün mal varlığını, nakitini ne varsa üzerine geçiriyor. Şimdi yine daha beter olmuş hakaretlere küfürler de katmış. Kızın gidecek ne gidecek bir yeri, ne parası var. Üstelik çocuk da var artık. Şimdi depresyonda ve doktorlar çare olmuyor. Çünkü sürekli aynı şeyleri yaşadıkça düzelmiyor. Bu bir örnek ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor.:1no2:

Ben sizin söylediklerinize takılı kalmadım.
Ama çok önyargılı biri olduğunuzu düşünüyorum.
Ayrıca tanımadığınız bir insan için kişiliği gelişmemiz demenizde çok tuhaf
Burada arkadaşımızın eşini savunmuyorum ,haddime de düşmez yanlış anlaşılmasın
Siz ikinci evliliğinizi yapmış,kestirip atmış olabilirsiniz.
Herkes aynı şeyi yapacak , mücadele edecek diye bir kaide yok.
Ne kadar eminsiniz düzelmeyeceğine ,hayret edilecek bir durum.

canım çok şükür biz 4 küsür senedir evliyiz daha bir akşam sarılmadan yattığımız olmadı
eşim üniversite mezunu ben lise daha bir kere aşağıladığını duymadım bu durumdan şikayet etmedi
bırak rencide edici şeyler söylemeyi daha bir kere kalbimi kırmadı ...

canım eşini çek uyar terbiyesizlik yapmanın anlamı yok sen yerini yurdunu bırakıp eşinin peşinden gitmişsin afedersin ama eşnin yaptığını hayvanlar bile yapmaz daha olmadı aile büyüklerine söyle onlar çekip karşılarına konuşsunlar

kendini üzme ....

eleştirinizi yaparken kişiliğime saldırmadan yaparsanız sevinirim

herkes gibi bende bu konuda fikrimi yazıyorum benim bu konuda fikrim bu

eleştirinizi yaparken kişiliğime saldırmadan yaparsanız sevinirim

herkes gibi bende bu konuda fikrimi yazıyorum benim bu konuda fikrim bu

Kişiliğe saldırmakmı?????
Sizin şahsınıza hiçbir şey söylemedim......
Siz burda tanımadığınız insan için kişiliksiz diyebiliyorsunuz ve
sizin kişiliğinize birşey söylenmiyorken , kişiliğime saldırmayın diyorsunuz.
Çok enteresan

Bir de şu kıskançlık olayını bir kenara bırak. En azından belli etme. Sizin daha önemli çözümlenmesi gereken anlaşamama sorununuz var zaten. Onlar halledilirse o zaten kendiliğinden çözülür. Kıskançlık yaparsan karşı taraf kendini vazgeçilemeyecek bulunmaz hint kumaşı zanneder. Seni de çantada keklik görür ve asla terkedemiyeceğini sanır. Aynı hatalı davranışlara devam eder.

of yaa..seni üzmek istemem ama zor bir durum gerçekten.eşinin ettiği hakaretler ağır;sarılmaması,elini tutmaması v.s daha da ağır.ay yazarken bile zorlandım ya:çok üzgünüm:

bence sen onu adamakıllı bir korkut.bir daha bu tarz şeyler yaptığında onu terkedeceğini kesin bir dille söyle.tavrını koy ve taviz verme.ne kadar alttan alırsan bunları tekrarlamakta ısrarcı olabilir.hee baktın seni kaybetmek pahasına devam ediyor bu -afedersin ama-terbiyesizliklere o zaman ya onu bu şekilde kabul edersin ya da -olmasın inşallah ama-bırakırsın.karar tabii ki senin.inşallah düzelir eşin ve mutlu olursun:Saruboceq:

canim benim,gercekten cok uzuldum... bence bir mesafe koy esinle arana. kendine ,kendi icine don...kitap al oku,derslerine ver kendini...dini kitaplar oku,dua et...cok rahatlarsin..birsey diyemiyorum yani ayril diyemem,sadece bir sure daha dene demk istiyorum.benim basimda da var birtane ve emin ol ayni olmasa da bircok kadin boyle dengesiz erkeklerle beraberler,evliler...Allah yardimcin olsun...hepimizin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…