çok enteresan nasıl sarılıp uyumak istemez
nasıl eline tutmaz.
bence araştır altından başka bi kadın çıkmasın?
Burası enteresan geldi banaCADIARZU Belki de tüm bunların sebebi bu cümlede gizli...
Kim bu kadın ya , neden onun yanında değişiyor bu adam ,neden görüşmek istemeyince kavga ediyor..kafamçokkarıştı.
onun için çok safi bir kişi o o şekilde düşünmediğini söylüyor tanıdık aynı yerde meslektaşız diye yakın davrandığını söylüyor ama insan eşinin davranışlarından anlamazmı ne düşündüğünü ben öyle düşündüğüne hiç inanmıyorum. onu gözünde o kadar büyük görüyor ki sözleri ile de zaten bu düşüncemi açıklıyor...senağlama
yerine göre iyi düşün yuvanı yıkma dediğimizde olur ama bir erkek sürekli benciyse eşinin benliğine saygı duymuyorsa onun değişeceğini düşünmek boş umuttan başka birşey değildir
mutlu bir evlilik ben olmayı koruyarak biz olmayı başarmaktan geçer
evet bende yaşadıklarımdan yola çıkarak birşeyler yazıyorum aynı böyle bencil bir eşim vardı çocuklarımın hatırına 12 yıl sabretttim ama gururum daha fazlasına izin vermedi şu anda ikinci eşimle huzurlu dahada önemlisi kişiliğimden en ufak bir taviz vermek zorunda olmadığım bir yaşamım var
Yaşadıkların gerçekten zor,hakikaten ben hayret ediyorum nasıl bu kadar kaba olunabiliyor.Allah yardımcın olsun.Ailen durumunu biliyormu?
Annene falan anlatsan sonuçta deneyim farklıdır.Bu arada sen lisans eğitimi almış birisin,yenidenmi sınavlara hazırlanıyorsun?
siz neden benim söylediklerime takılı kaldınız anlayamıyorum benim bu konudaki fikrim bu evlilik kurumuna saygım sonsuz ilk yıllarda eşlerin kişilik çatışmalarından sık sık tartışabileceklerinide biliyorum ama bu kardeşinanlattıklarına bakarak eşini kişiliği gelişmemiş bir insan olarak görüyorum bu yaşa kadar kişiliği gelişmediyse bundan sonra hiç geliştiremez diye düşünüyorumBir çırpıda kestirip atmak saçma geldi bana.
Önce mücadeleni verirsin,oturur konuşursun,baktın olmuyor,değişmiyor bitirirsin .
Çok kolaydır karşı taraf için boşan gitsin demek.Ben şahsen burda bana yazılan yorumlara göre hareket etseydim çoktan açmıştım boşanma davamı.
Tabii ki onaylamıyorum arkadaşımıza yapılan hakaretleri,hiç de hoş değil ama yinede çözüm arama yolundayım......
siz neden benim söylediklerime takılı kaldınız anlayamıyorum benim bu konudaki fikrim bu evlilik kurumuna saygım sonsuz ilk yıllarda eşlerin kişilik çatışmalarından sık sık tartışabileceklerinide biliyorum ama bu kardeşinanlattıklarına bakarak eşini kişiliği gelişmemiş bir insan olarak görüyorum bu yaşa kadar kişiliği gelişmediyse bundan sonra hiç geliştiremez diye düşünüyorum
Ben sizin söylediklerinize takılı kalmadım.
Ama çok önyargılı biri olduğunuzu düşünüyorum.
Ayrıca tanımadığınız bir insan için kişiliği gelişmemiz demenizde çok tuhaf
Burada arkadaşımızın eşini savunmuyorum ,haddime de düşmez yanlış anlaşılmasın
Siz ikinci evliliğinizi yapmış,kestirip atmış olabilirsiniz.
Herkes aynı şeyi yapacak , mücadele edecek diye bir kaide yok.
Ne kadar eminsiniz düzelmeyeceğine ,hayret edilecek bir durum.
eleştirinizi yaparken kişiliğime saldırmadan yaparsanız sevinirim
herkes gibi bende bu konuda fikrimi yazıyorum benim bu konuda fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?