• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin yoksa çıldırmaktan korkuyorum

Sen çok değerlisin,bunu tekrar et kendine.Tekrar et,çünkü bu adamın niyeti bunu sana unutturup seni değersiz kılmakÇok üzgünüm çoook...Seni bağımlı, aciz biri olarak görmek istiyor,çünkü aslında kendisi öyle:kızgın:.Tekrar et canım,sen çooook değerlisin...

nişanlıyken anladın da neden ayrılmadın be canım??
evlenince herşey daha da zorlaştı.
nişanlıyken de elini tutup gezmemiştir,sana sarılmamıştır,bunları göz önünde bulundurman gerekirdi.
ben eşinin pek değişeceğini sanmıyorum ama bi süre bekle.
mutlu olamıyosan da bitir evliliğini.

Sakın sakın çocuk yapma ....Bune ya ne demek el ele tutuşamazmış tutan yerlerimi ağrıyor..Düzelene kadar sakın çocuk yapma canım...

İnsan kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş.demek ki kendisinin insanlıkla alakası ki yokki sana saçma sapan laflar söylüyor ve değer vermiyor eğer üzerine düşüyorsan sende onla ilgilenme sanırım sen ona fazla değer vermişin ve kendini adam yerine koyuyor allah yardımcın olsun bana kalırsa sende fazla çaba sarfetme inceldiği yerden kopsun

Daha yeni evliyken,en güzel oması gereken günlerinizde böyle davranan bir adamla ömür nasıl geçer be güzelim....

kendini üzme onun böyle çirkin davranması kendini değersiz hissetmene neden olmasın belliki onda var bi takım eksiklikler onu eksik yönlerini sen tamamla sen sıcak davranmaya çalış kendine her zamankinden daha çok bak....ama her ne olursa olsun sana hakaret etmesine izin verme bi baltaya sap olamadın ne demekmiş....

yazik inanilir gibi degil artik o eskiden ask ile baglanilan evlilikler kalmadi 40yil suren asklar sevgiler giderek aylara dustu samimi cevap verin demissin ya samimiyetle soyliyeyim boyle adamlardan es baba dost insan olmaz bu insanlar kendi kucuk dunyalarinda kucuk yasamaya mahkumdur aileniz sizi destekliyorsa yanlarina donun oss ordan hazirlanin eminim daha rahat hazirlanirsiniz unutmayi okumanin yasi yoktur o baltaya 7sinde de 70de de sap olunabilir hic sorun degil ama esin gibi varliklari egitimle ogretimle insan yapamazsinin birakin insan yapmayi insan taklidi bile yapamazlar bir ese soylenmemesi gereken seyler acimasiz elestiri sevgisizlik saygisizlik cildiracak bir sey kurtulun ve kurtuldugunuza cilginca gobek atin unutmayin zararin neresinden donerseniz kardir hayata bir kez geliniyor kimse bir omru degmeyecek biri icin harcayip heba etmemeli

tatlımm bencee sen biras kendini ondan esirge... yokluğunda belki snn kıymetiini anlarr... ozaman aklı başına gelirrrr :( çok uzuldum senn adınaa

slm ben derdimi yazmak içi girmiştim ama sanada yanıt verim diye ilk defa sana yazıyorum. hayatım ben 10 yıllık evliyim ve 3 yıldır bende eşime sarılmak için çaba harcıyorum. heralde onu seviyorum bilmiyorumda. ve 10 gün önce annemi 2 yıl öncede evimizi kaybettik. biliyomusun hayat gerçekden zor. ama en önemlisi sağlıkmış. inanki herşey boş gerçekden bak.ve şu an evimizden taşınmak zorundayız ama eşimde para yok ne yapıcaz nasıl taşıncaz inanki bilmiyorum annemi kaybetmekde hayatın tuzu biberi oldu. inan ateş düştüğü yeri yakıyor. kafana takma diycemde kolay değil herkesin derdi kendine acı veriyor. ama ne yaparsın yaşamak zorundayız canım......

canım sen biraz ailenin yanına git belki senin yokluğunda kafası dank eder insan eşine öyle şeyler söylermi ya ilerde daha büyük sorunlar çıkmaması için önlemini önceden al lütfen bişeyleri ona göster gösterki anlasın seni seviyorsa anlar yada bir danışmandan yardım al en doğrusunu sana o söyler daha yaşın genç bu kadar sıkıntı ilerde sana daha kötü sonuçlar doğurmasın hayat çok kısa ve bir kere geliniyo başka bir hayatımız yok

bence aile büyüklerinden biriyle paylaş ve eşinle konuşsun senin yanlız olmadığını anlasın belkide o yüzden yapıyordur ayrıca evliliğini bitirirsen kimsenin senin çektiklerinden haberi olmadığı için herkes seni suçlar ona göre davran yada onu korkut ayrıl demem ama gavur u öldürmekten korkutmak daha iyidir allah islah etsin allah yardımcın olsun kardesim

slm ben derdimi yazmak içi girmiştim ama sanada yanıt verim diye ilk defa sana yazıyorum. hayatım ben 10 yıllık evliyim ve 3 yıldır bende eşime sarılmak için çaba harcıyorum. heralde onu seviyorum bilmiyorumda. ve 10 gün önce annemi 2 yıl öncede evimizi kaybettik. biliyomusun hayat gerçekden zor. ama en önemlisi sağlıkmış. inanki herşey boş gerçekden bak.ve şu an evimizden taşınmak zorundayız ama eşimde para yok ne yapıcaz nasıl taşıncaz inanki bilmiyorum annemi kaybetmekde hayatın tuzu biberi oldu. inan ateş düştüğü yeri yakıyor. kafana takma diycemde kolay değil herkesin derdi kendine acı veriyor. ama ne yaparsın yaşamak zorundayız canım......

evet gerçekten hayat çok zor canım bu arada başın saolsun ve geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız kendinizi hayat öyle zorlaştıki bir anda tepetaklak oluyo herşey umudunu yitirme herşey yoluna girer eşinle arandaki de geçici bir durum olur umarım sıkıntılarınız geçince herşey yoluna girer üzülme lütfen

insan bazen kaderine böyle boyun eğiyor işte, nişanlıyken anlamışsın ama seni bırakmammış bunları sana yaşatmak için mi yani, ne hakkı var ne demek her konuşulanı annesine söylemesi çok yanlış en başından beri, neden evlenmiş peki evliliği kaldıramamış yada o kavramı daha bilmiyo eşin, yazık valla allah yardımcın olsun o hakaretleride hiç yakıştıramadımm

başın sağ olsun canım ya. gerçekten çok üzüldüm Mevlam sana sabır versin. inşallah en kısa zaman da atlatırsınız bu zor günleri...

selam arkadaşım yazdıklarını okuyunca kendi evliliğimin ilk yıları geldi aklıma hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım başka kadınlar yüzünden kavgalar hakaretler.bizde küçük bir şehirde yaşıyorduk işte zamanla düzelir atlatırız birbirimize alışırız diye avunurdum ama 13 yıl geçti şimdi oyıları arar oldum sana ayrıl diyemem ama al karşına konuş böyle gitmiyeceğini anlasın biraz yanlız bırak düşünsün belki hatasını anlar seni kaybetmekten korkar eğer alttan alırsan ezinen idare eden yıpranan hep sen olursun tabi bu senin hayatın kendin için eniyi kararı sen verirsin

İlk zamanlarda bir bayan için çok tartıştık o kişinin yanında konuşmaları değişiyor farklı bir insan oluyor bende eşimi kıskanıp o kişi eli görüşmek istemeyince de kavga ediyoruz.

Burası enteresan geldi banaCADIARZU Belki de tüm bunların sebebi bu cümlede gizli...

Kim bu kadın ya , neden onun yanında değişiyor bu adam ,neden görüşmek istemeyince kavga ediyor..kafamçokkarıştı.

aynen katiliyorum bunu hic hafife alma !!!...canim o senin ök....z kocan (cok sinirlendim kusura bakma ) varya onun bir bildigi var maksadini ogren en kisa zamanda guzelim

Son düzenleme:

başın sağolsun.mekanı cennet olsun İNŞALLAH anneciğinin.

ev konusunda ne diyeyim çok zordur mutlaka.maddi sıkıntı ne demek iyi bilirim ama hiç dert ettiğine deymediğini insan durumu düzelince anlıyor.benim eşim işsiz kalacak nisan sonunda ama ben hiçmi hiç kafaya takmıyorum.

açlıktanmı ölecez.mevlam bir kapıyı kapatır diğerini açar emin ol.herşeyde ama herşeyde hayır vardır.ALLAH yar ve yardımcınız olsun.duayla kal.

mrh arkadaslar asagı yukarı okudum benle bırlıkte baya arkadaslar boyle sorun yasıyor..benden aynı dert var...bende 8 aylık evlıyım ama esimle evlı gıbı degılız ....neden biz kadınlar her zaman erkekleri sırtımızda tasıyoruz...bıktım.....

Sana her türlü psikolojik şiddeti uygulamış ve kimbilir iteleme kakalama kollarından sarsma gibi fiziksel şiddette uyguluyordur...

Boşanma dilekçeni vermek için neyi bekliyorsun, seni dövmesini mi?

insanoğlu 7 sin de neyse 70 inde de odur...

düzelir diye beklemek zaman kaybından başka birşey değil.

Back