Bana yardım edin yoksa çıldırmaktan korkuyorum

kzum yazık sana ya işte erkeklerin klasık ozellıklernden birisi daha yok elele tutusmam yok sarılmam sıkılırım bu ne yaaa bence bunlar seni sevmediğinden değil huyu boyle olduğu için yapıyor yksa kötü düşünme bence...

durumunuz gerçekten zor ailenizden uzak olmak da germiştir sizi dolaysısyla eşinizden tam destek ve ilgi beklemek tabi ki hakkınız bu konuda ne yapılabilir bilemiyorum biraz sabır gösterin belki değişir ama öncelikle size tavsiyem eşinizle ders çalışmayın bu ilişkinizi bozuyor anladığım kadarıyla kendisi biliyor olabilir o konuları ama bilmek öğretmek demek değildir öğretmenlik özel bir yetenektir, irade ve sabır gerektirir demek ki eşinizde bu yeti yok. siz normal karı-koca ilişkinizi sürdürmeye çalışın öğretmen-öğrenci ilişkisinden çıkın bir an önce bana da eşim araba kullanmasını öğretmek istedi yeni evli olduğumuz zamanlarda olmadı başaramadık yapamayınca çok sinirleniyordu ben de korkudankaskatı kesilip ne yapacağımı şaşırıyordum bıraktım ve o gün bugün ne ondan birşey öğrenirim ne de öğretirim bu şekilde çok daha iyi oldu. size de tavsiye ederim para verip dışardan hoca tutun eşinizden öğrenmeyin

Eşinin sana karşı tavırlarının değişeceğini umarsan yanlış yapmış olursun can çıkar huy çıkmaz... daha yeni evlisin ama bazı şeyleri çabuk tüketmişsiniz, evlilik sevgi-saygı kavramlarını içerir sizde bunlar oluşmamış bile anladığım kadarıyla, evlenince değişir düşüncesinin çok yanlış olduğunun en açık kanıtı bence, bu düşünceden yola çıkarak çocuğumuz olursa düzelir mi diyerek sakın çocuk sahibi olma hayatını düzene koyduktan sonra baktın değişen bir şey yok tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim ben

İlk zamanlarda bir bayan için çok tartıştık o kişinin yanında konuşmaları değişiyor farklı bir insan oluyor bende eşimi kıskanıp o kişi eli görüşmek istemeyince de kavga ediyoruz

Burası enteresan geldi banaCADIARZU Belki de tüm bunların sebebi bu cümlede gizli...

Kim bu kadın ya , neden onun yanında değişiyor bu adam ,neden görüşmek istemeyince kavga ediyor..kafamçokkarıştı.

bazen çok geç olmadan bitirmek sürdürmekten daha hayırlıdır...
özellikle saygı ve aşağılanma cicim ayları denilen zamanlarda başladıysa...

oh oh maşallah,küfürler,kadınlar ....klava: bu ne terbiyesizlik yaa hiçbir mazeret haklı gösteremez eşinizin bu davranışlarını.yemin ederim evlilikten korkuyorum artık,çok korkuyorum:a015: evli olmadıım için şunu yap bunu yap diyemicem ama Allah dağına göre kar veriyor yani ben böle bi adamla evli olsaydım çoktan çekip gitmiştim,yada gırtlak gırtlağa gelmiştik ya da boşanma aşamasındaydık sabır alttan alma sıfır şu anda bende,ne hakkı var size bu sözleri söylemeye,hiçbir paylaşım yoksa nie evlendi o zaman:1no2:

bence zararın neresinden dönersen kardır

unutmaki yaşamak bize sunulmuş en güzel armağandır

onu iyi yada kötü yaşamak bizim elimizde

ortak bir çocuğunuz olmadığına göre bu evliliği sürdürmen için bir nedeninde yok

Arkadaşlar neden yapıcı olmuyoruz.Neden hemen ayrılma yolunda mesajlar veriyoruz.
Bir yuva kolaymı kuruluyor.Ölümden başka çözülmeyecek ,halolmayacak birşey yoktur.
Benimde çok büyük sıkıntılarım oldu ki benim eşim asla düzelmez dediğim biriydi.
Benim evliliğim bile kurtulmuşken bu arkadaşımız neden yuvasını yıksın.
Bence sabırlı ol ve mücadele et arkadaşım,sonradan pişman olacağın birşey yapma.
kaydirigubbakcemile5

canım bazı durumlarda tecrübe konuşur...

yerine göre iyi düşün yuvanı yıkma dediğimizde olur ama bir erkek sürekli benciyse eşinin benliğine saygı duymuyorsa onun değişeceğini düşünmek boş umuttan başka birşey değildir

mutlu bir evlilik ben olmayı koruyarak biz olmayı başarmaktan geçer

canım bazı durumlarda tecrübe konuşur...

evet bende yaşadıklarımdan yola çıkarak birşeyler yazıyorum aynı böyle bencil bir eşim vardı çocuklarımın hatırına 12 yıl sabretttim ama gururum daha fazlasına izin vermedi şu anda ikinci eşimle huzurlu dahada önemlisi kişiliğimden en ufak bir taviz vermek zorunda olmadığım bir yaşamım var

neden katlanıyorsunuz ki
açık açık sizi aşşağılıyor buna ne hakkı var acaba
eşiniz diye her ağzına geleni söylebilecek mi sanıyor
ilgisizliği umursamazlığı yalnız kalmanızı anlarım ama hakarete katlanmanızı anlayamam
bilmiyorum bekar olduğum için belkide bilmeden konuşuyorum ama
bu durumda olsaydım hakaretlere katlanamazdım
sizde katlanmayın ...

Hatirladim kadar daha yeni evli sayilirsin.
Ilk zamanlarda her evliliklerde tartismalar olur nede olsa iki yabanci artik ayni evde yasamak zorundasiniz.
Bizimde ilk zamanlarimizda cok kavgalarimiz olurdu kayinvalidemin sayesinde.
Birbirinizle konusmaya calisin gerekirse bi uzmandan yardim alin.
Mesela bugün güzel bir aksam yemegi, güzel bir sofra hazirla mumlu falan belki degisiklik yaparsan iyi gelir iliskinize.

Aklıma bişey geldi benim ya hani burda bazen okuyoruz yaa bazı adamlar eşlerine kötü davranıyolar hırçın oluyolar onlara karşı falan
sonra sebeplerini sorgulayınca arkadaşlar diyo cinsel anlamda anlaşamadıklarını veyada kocalarının cinsel anlamda problemleri olduğunu
bilmiyorumki sizinki nasıl ama belki altında böyle bi problem olabilir
kızmayın bana ne olur aklıma böyle bişey geldi sadece paylaşmak istedim
allah yardımcın olsun canım

Bir araştırmada okumuştum.. evlilikteki problemlerin en temeline inildiğinde cinsellikle ilgili problemler çıkıyormuş. Eğer çiftler bu yönden iyilerse birçok sorunu gözardı edebilirlermiş..

Evliliğin ilk ayları herkes cicim ayı olarak anlatsada genelde s.çım ayı olarak geçer helede uzak biryerde yanlızsan bende ilk evlendiğim yıllarda alıştığım hayattan çok uzaktayım diye ve beni buraya getirdi diye eşimden çıkarttım acısını çok sinirli herşeye ağlanyan ve sürekli şikayet eden birine dönüştüm.
Eşimde sinirlidir ben bu kadar abartınca başlıyordu kavgalar sonra zamanla çevrede edindim eşime karşı anlayışta bazen ağzımızdan stemediğimiz sözler çıkmıştırda ama en güzeli hep şu oldu biz asla birbirimizden uzak duramadık sarıldık hep kavga etsekte üzülsekte sevgi ile aştık.
Temel sorun bu olmasa yani sevgisini sana gösterse gerisi çözülür.
Bence eşine mektup yaz içinden ne geliyorsa suçlayarak değil yaşadığın hayatın veametini anlat eğer anlayıp bir adım atmaz ve hala seni suçlamaya devam ederse bir süre uzak durmanız belki senin kıymetini anlaması için önemli bir adım olur.
Şunuda çok iyi bil hiçbir evlilik dört dörtlük değil.Baştan hata yapmışsın vs insanlar hataları ile büyüyor olmuşla ölmüşede çare yok pişmanlıklarla yaşanmaz.
Hayatta ne istediğine emin ol ama çabalamadan da boşanmaya kalkma derim boşanınca herşey daha kolay olmayacak emin ol.

yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum.nedemek ot geldin bilmem ne bişey dicem eşinizdir olmucak.sanki karşısında 10 yaşında çocuk var.ALLAHım yaaa...ey güzel ALLAHım.peki sizi kaybetme korkusu varmı?

bilmiyorum ki bende daha tam çözemedim o kadar lafı söyleyip beni kıran şeyleri yaptıktan sonra yine geliyor canım gülüm demeye başlıyor ama bırakıp gitsem ne yapar inanın artık bende çözemiyorum...

sevgimde azalma değil bitecek oldu nerede ise. ayrılmak en son düşüneceğim şey ama biraz umut görsem biraz değişeceğine inansam savaşırım ama bu yolda tek yürümekten yoruldum. bu şartlarda da başka bir çözüm yolu yokki!!! herşeyi denedim güzel söz ile anlatmaya çalıştım yok yok yok...

esyn ye aynen katılıyorum arkadaşım,evlilik ;sevgi, saygı ve paylaşmak üzerine kurulur eşin bunların hiçbirini başaramamış maalesef :çok üzgünüm:ailenle konuş,kararını ver canımhayat böyle bir kocayla:mymeka: geçmez canım

yok nişanlı iken zaten o kadar sık görüşemiyorduk farklı şehirlerde idik ama görüştüğümüzde de böyle değildik. tutardı elimi ve bu el tutma meselesi onun için o kadar basit bir konu ki benim sorun etmeme bile kızıyor. ama benim için o kadar büyük bir sorun ki anlatamam senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…