İlk zamanlarda bir bayan için çok tartıştık o kişinin yanında konuşmaları değişiyor farklı bir insan oluyor bende eşimi kıskanıp o kişi eli görüşmek istemeyince de kavga ediyoruz
bence zararın neresinden dönersen kardır
unutmaki yaşamak bize sunulmuş en güzel armağandır
onu iyi yada kötü yaşamak bizim elimizde
ortak bir çocuğunuz olmadığına göre bu evliliği sürdürmen için bir nedeninde yok
Arkadaşlar neden yapıcı olmuyoruz.Neden hemen ayrılma yolunda mesajlar veriyoruz.
Bir yuva kolaymı kuruluyor.Ölümden başka çözülmeyecek ,halolmayacak birşey yoktur.
Benimde çok büyük sıkıntılarım oldu ki benim eşim asla düzelmez dediğim biriydi.
Benim evliliğim bile kurtulmuşken bu arkadaşımız neden yuvasını yıksın.
Bence sabırlı ol ve mücadele et arkadaşım,sonradan pişman olacağın birşey yapma.kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar neden yapıcı olmuyoruz.Neden hemen ayrılma yolunda mesajlar veriyoruz.
Bir yuva kolaymı kuruluyor.Ölümden başka çözülmeyecek ,halolmayacak birşey yoktur.
Benimde çok büyük sıkıntılarım oldu ki benim eşim asla düzelmez dediğim biriydi.
Benim evliliğim bile kurtulmuşken bu arkadaşımız neden yuvasını yıksın.
Bence sabırlı ol ve mücadele et arkadaşım,sonradan pişman olacağın birşey yapma.kaydirigubbakcemile5
canım bazı durumlarda tecrübe konuşur...
Aklıma bişey geldi benim ya hani burda bazen okuyoruz yaa bazı adamlar eşlerine kötü davranıyolar hırçın oluyolar onlara karşı falan
sonra sebeplerini sorgulayınca arkadaşlar diyo cinsel anlamda anlaşamadıklarını veyada kocalarının cinsel anlamda problemleri olduğunu
bilmiyorumki sizinki nasıl ama belki altında böyle bi problem olabilir
kızmayın bana ne olur aklıma böyle bişey geldi sadece paylaşmak istedim
allah yardımcın olsun canım
yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum.nedemek ot geldin bilmem nebişey dicem eşinizdir olmucak.sanki karşısında 10 yaşında çocuk var.ALLAHım yaaa...ey güzel ALLAHım.peki sizi kaybetme korkusu varmı?
"evlilik bumuymuş yaaa"
evilik bu değil yani her evlilik böyle değil
evlilik çaba anlayış sabır gerektirir sevgi ve saygıyla güçlenir
ama sen talihsizlik yaşamışsın
daha cok yenisiniz böyle olmaması lazım aslında
sana ayrıl diyemeyiz
sadece sunu sorarım sana
içinde ona karşı soğukluk sevginde eksilme oldu mu?
eğer evetse....yani umudunu kestin onda demektir
sen düşün sen karar ver
değişmiyeceğine inanıyosan hayatını mahvetme derim
ama demesi bile acı söz eviliklerin bitmesi beni çok üzüyo
aslında ilk 2 seneolur böyle anlaşmazlıklar ama daha 8 aylıksınız ve eşin hakaret ediyo ..hiç hoş diil...seni sevdiğinden eminmisin seven insan böyle konuşamaz
Eşinin sana karşı tavırlarının değişeceğini umarsan yanlış yapmış olursun can çıkar huy çıkmaz... daha yeni evlisin ama bazı şeyleri çabuk tüketmişsiniz, evlilik sevgi-saygı kavramlarını içerir sizde bunlar oluşmamış bile anladığım kadarıyla, evlenince değişir düşüncesinin çok yanlış olduğunun en açık kanıtı bence, bu düşünceden yola çıkarak çocuğumuz olursa düzelir mi diyerek sakın çocuk sahibi olma hayatını düzene koyduktan sonra baktın değişen bir şey yok tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim ben
yani aslında katılıyorum biriciğime ama sende takma onu valla bende çok problem yaşadım ağladım sızladım ama o yatağa girildiğinde herşey kapının dışında kalır sarılırda uyuruz eşinle bence uzun uzun konuş bişey sorcam nişanlıykendemi dışarda elini tutmuyodu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?