Bana yardım edin, Lütfenn :(

mrb cnm, yaşlarımız yakın sanırım, o yüzden seni kırmak üzmek inciltmek istemiyorum, 6 yılı aşkın birlikteliğim var bu birliktelikten öncede 2 kişiyle beraber oldum, 1 tanesi 1 yıla yakın sürdü ki daha küçüktüm 2.si 2-3 ay gibi bişey sürdü, ama ikisininde tek bi ortak noktası vardı. Beni en yakın arkadaşımla aldattılar, umudum tükenmişti çıkmazdaydım nasıl yaparlar dedim, 4 güvendiğim insan ayrı ayrı sırtımdan bıçakladılar kimseye anlatamadım durumumu yedim kendi kendimi, sonra şimdiki sevdiceğimle tanıştım güvenemedim anlattım bütün durumumu bana söz verdi ayrılmak için birlikte değiliz dedi, inandım , ve şimdi 6 yılı geçti ne ayrıldık ne hata yaptık evlilik yolunda ilerliyoruz. Kimseye çok bağlanma kimse hint kumaşı değil canım evlenenler bile ayrılıyo, o nun gönlü kaymış ama bi gönülde 2 kişi olmaz. Sen hayatına devam et ona en büyük ceza senin güçlü olman dimdik durmandır. Hç umursama kendine bak makyajını yap güel giyin sosyal ol kendini asla kapatma, insan yanlız kalınca düşünür herşeyi gerek yok, bu yaşlar bu yıllar bidaha geri gelmiycek. Ne olur bugünün kıymetini bil ve yarın son gününmüş gibi yaşa. İçinde ukte kalmasın. KEşke dememek için yap bunu.

Yok canım ne kırılması çok güzel yazmışsın...Üzüldüm yaşadıkların için, gerçekten de çok zor Allah mutluluğunuzu daim etsinn inşallah... Evet yalnız kalınca nefesim kesiliyo, kendi kendimi yiyiyorum, evden kaçtım ananemlerdeyim yalnız kalmamak için... Allah'ımdan hakkımı bırakmamasını istiyorum sadece...

Çok sağol canım :) Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah..Allah bizi içi bozuk,yalancı insanlarla düşürmesin...

Kızlar bi iyi oluyorum bi kötü Bi şarkı dinlediğimde sözleri beni eski sevgilisine götürüyo..Bu şarkıyı dinlese aklına gelir, şöyle böyle hisseder diye..Bi dizide birbirini çok seven bi çift gördüğümde yine aklıma geliyo..Sanki beni hiç sevmemiş gibi-Ki zaten hiç sevmemiş- Çok kötü oluyorum...Ne zaman anlatıcam, içimi kemiren şey ne zaman dinicek bilmiyorum :84:

Kızlar arkadaşım aradı bugün o kız yanına gidip 'yemin ederim aramızda bişey yok, yanlış anlamışsın deyip yeminler etmiş' arkadaşım da beni ilgilendirmiyo deyip yüz vermemiş, terslemiş kızı

Amin kuzum çok teşekkür ederim..
Bak hep böyle güzel düşün ki her şey güzel olsun.
Şimdi belki bir süre üzüleceksin, her aklına geldiğinde canın yanacak ama elbet geçecek... O ise senin üzüldüğünün belki de 10 katı üzülecek ileride.
Bence bir daha asla onunla bağlantı kurma. Mesaj atsa bile cevap verme.
Çünkü bu tarz insanlara en iyi cevap susmak oluyor canım...
Dikkatini başka yönlere ver. Derslerine adapte ol.
Her şey güzel olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…