Bana yardım edin, Lütfenn :(

Kızlar, ablalarım nasıl başlayacağımı nerden yazıcağımı bilmiyorumm... 2 senelik bi ilişkim vardı, dershanede tanıştık..Onun bi çıktığı vardı kızı çok sevmiş ortaokuldan beri,çok mücadele etmiş,çıkmışlar ama kız buna kimseyle çıkmadım diye yalan atmış..Neyse bu beni görür görmez hoşlanmış bana yakındı baya ben bi süre sonra öğrendim sevgilisinin olduğunu..Şok oldum uzak durdum sonra bi arkadaştan öğrendim ayrılmışlar..Bu 2 ay sonra bana face'ten itiraf etti sevdiğini söyler söylemez çıktım hemen aradı beni sabah 4 e kadar konuştuk ben güvenmiyodum ama sonra çıkmaya karar verdim...3 buçuk ay sonra benden uzaklaştı son yılımız olduğu için tel kullanmıyodu 3 günde bir soğuk soğuk konuşuyoduk..Ben fake bi hesap açıp ekledim bunu hemen anladı ben olduğumu inkar ettim yalan atma dedi sonra 'tamam benim' dedim..İlişkimiz bitti 2 3 gün sonra seni seviyorum dedi özür diledi ben kabul etmedim..Neyse 4 ay boyunca sarsıntılı geçti o peşimden koşuyodu ben hayır diyodum..Sonra tekrar çıktık tekrar ayrıldık 4 5 defa çok yıprandım, çok ağladım...Çok hassas biriyim, çok sevdim onu, ilkimdi o benim..Neyse 2 ay önce hakketmediğim bi şekilde bitti 'ailevi sorunları' varmış..1 ay sonra aradı özür diledi seviyorum dedi salak gibi affettim...Bak sınava hazırlanıyorum 3. senem oldu kurban olurum üzme beni, bi sorun çıkarma, bi daha bitti kelimesi yok dedim tamam dedi söz verdi,İnandımmm... Cuma günü aradı sana bişey dicem dedi..Dershanede bi kızla tanışmış arkadaş olmuşlar, kızın sorularını çözüyomuş, 2 3 defa eve götürmüş :47:..Ben parladım niye bana söylemiyosun diye, delirdim ya.Bana herşeyini söyleyen bi insan..Meğerse benim kız arkadaşım ona benim için 'xin bu durumdan haberi var mı? yoksa ben söylicem, hareketlerin benim zoruma gidiyo demiş bu da öyle söyledi..Delirdim ben daha arkadaşım söylicek öyle mi öğrenicem diye..Neyse o konuyu kapadık..Bana seni çok üzdüm, çok yıprattım, artık üzmek istemiyorum, seni seviyorum ama AŞIK DEĞİLİM, 2 aydır söylemek istiyodum, seni sevdim ama ilk aşkım gibi değil,keşke onun yerinde sen olsaydın, dedi...Delirdim bana eski aşkını anlatıyo, ben bu insana 2 yılımı verdim...yazarken bile ağlıyorum...Bana bunu dedi ben delirdim oyun mu oynuyosun bu kızla mı alakalı beni aldatmadığın kaldı nunu da mı yapıcaktın dedim..Saçmala yemin ederim o kızla alakası yok normal arkadaşım olamaz mı dedi..Ben delirdim..Benimle oynadın madem ki aklında vardı niye çıktın dedim...Kapadık sonra gece 3 e kadar konuştuk, ağladım ağladım, mide ağrısından uyuyamadım sabaha kadar..Ertesi gün d.haneye gittim eşyalarını vermek için ama göremedim sonra araştık dün gel senle konuşucam dedim gelmedi, hattımı kırdım..Dün akşamüstü face'te içimden gelen herşeyi yazdım Seni Allah'a havale ediyorum dedim ve face'i dondurdum..Çok kötüyüm zoruma gidiyo kızlar, sanki beni kandırdı öyle de evden kaçtım ananemlerdeyim eve gitmek istemiyorum 3 gündür çalışmıyorum....Napıcam bilmiyorum, derdimi anlatıp paylaşmak istedimmm.... Lütfen olumsuz yorumlar gelmesin çok üzülüyorum..Onu affederek hakketim diorum ama bu kadar da yapılmaz..Şu anda d.hanede o kızla eve bırakıyo mu diye kendimi yiyiyorum, deliriyorum... Değmiyo ama üzülüyorum, zoruma gidiyo işte..Benim gibi üzülüp şimdi çok mutlu olanlar var mı diye merak ediyorum, şimdiden sağolun..Uzattım biraz kusura bakmayın...Çok teşekkürler...

mrb cnm, yaşlarımız yakın sanırım, o yüzden seni kırmak üzmek inciltmek istemiyorum, 6 yılı aşkın birlikteliğim var bu birliktelikten öncede 2 kişiyle beraber oldum, 1 tanesi 1 yıla yakın sürdü ki daha küçüktüm 2.si 2-3 ay gibi bişey sürdü, ama ikisininde tek bi ortak noktası vardı. Beni en yakın arkadaşımla aldattılar, umudum tükenmişti çıkmazdaydım nasıl yaparlar dedim, 4 güvendiğim insan ayrı ayrı sırtımdan bıçakladılar kimseye anlatamadım durumumu yedim kendi kendimi, sonra şimdiki sevdiceğimle tanıştım güvenemedim anlattım bütün durumumu bana söz verdi ayrılmak için birlikte değiliz dedi, inandım , ve şimdi 6 yılı geçti ne ayrıldık ne hata yaptık evlilik yolunda ilerliyoruz. Kimseye çok bağlanma kimse hint kumaşı değil canım evlenenler bile ayrılıyo, o nun gönlü kaymış ama bi gönülde 2 kişi olmaz. Sen hayatına devam et ona en büyük ceza senin güçlü olman dimdik durmandır. Hç umursama kendine bak makyajını yap güel giyin sosyal ol kendini asla kapatma, insan yanlız kalınca düşünür herşeyi gerek yok, bu yaşlar bu yıllar bidaha geri gelmiycek. Ne olur bugünün kıymetini bil ve yarın son gününmüş gibi yaşa. İçinde ukte kalmasın. KEşke dememek için yap bunu.

mrb cnm, yaşlarımız yakın sanırım, o yüzden seni kırmak üzmek inciltmek istemiyorum, 6 yılı aşkın birlikteliğim var bu birliktelikten öncede 2 kişiyle beraber oldum, 1 tanesi 1 yıla yakın sürdü ki daha küçüktüm 2.si 2-3 ay gibi bişey sürdü, ama ikisininde tek bi ortak noktası vardı. Beni en yakın arkadaşımla aldattılar, umudum tükenmişti çıkmazdaydım nasıl yaparlar dedim, 4 güvendiğim insan ayrı ayrı sırtımdan bıçakladılar kimseye anlatamadım durumumu yedim kendi kendimi, sonra şimdiki sevdiceğimle tanıştım güvenemedim anlattım bütün durumumu bana söz verdi ayrılmak için birlikte değiliz dedi, inandım , ve şimdi 6 yılı geçti ne ayrıldık ne hata yaptık evlilik yolunda ilerliyoruz. Kimseye çok bağlanma kimse hint kumaşı değil canım evlenenler bile ayrılıyo, o nun gönlü kaymış ama bi gönülde 2 kişi olmaz. Sen hayatına devam et ona en büyük ceza senin güçlü olman dimdik durmandır. Hç umursama kendine bak makyajını yap güel giyin sosyal ol kendini asla kapatma, insan yanlız kalınca düşünür herşeyi gerek yok, bu yaşlar bu yıllar bidaha geri gelmiycek. Ne olur bugünün kıymetini bil ve yarın son gününmüş gibi yaşa. İçinde ukte kalmasın. KEşke dememek için yap bunu.

Yok canım ne kırılması çok güzel yazmışsın...Üzüldüm yaşadıkların için, gerçekten de çok zor :( Allah mutluluğunuzu daim etsinn inşallah... Evet yalnız kalınca nefesim kesiliyo, kendi kendimi yiyiyorum, evden kaçtım ananemlerdeyim yalnız kalmamak için... Allah'ımdan hakkımı bırakmamasını istiyorum sadece...

kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım zaten.. boşver Allaha havale et O gerekeni yapar ben hep öyle diyorum..
sen sevdiğin için gerçek yüzünü görememiş olabilirsin.. ama artık gördün.. ben eminim sen ilerde çok mutlu olucaksın.. hakediyosun bunu :)

Çok sağol canım :) Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah..Allah bizi içi bozuk,yalancı insanlarla düşürmesin...

Kızlar bi iyi oluyorum bi kötü :( Bi şarkı dinlediğimde sözleri beni eski sevgilisine götürüyo..Bu şarkıyı dinlese aklına gelir, şöyle böyle hisseder diye..Bi dizide birbirini çok seven bi çift gördüğümde yine aklıma geliyo..Sanki beni hiç sevmemiş gibi-Ki zaten hiç sevmemiş- Çok kötü oluyorum...Ne zaman anlatıcam, içimi kemiren şey ne zaman dinicek bilmiyorum :84:

Kızlar arkadaşım aradı bugün o kız yanına gidip 'yemin ederim aramızda bişey yok, yanlış anlamışsın deyip yeminler etmiş' arkadaşım da beni ilgilendirmiyo deyip yüz vermemiş, terslemiş kızı

Evet canım maalesef bu boyuttaydı :( evet aynı yaştaydık ama ben her zaman çocuk gibi olduğunu, benim istediğim gibi biri değildi biliyodum..Haklısın ya evlenseydik..Benim en yakınım böyle biriylendi şimdi evli ama o kadar mutsuz ki :( onun için çok üzülüyorum... Çok sağol güzel dileklerin için canım benimm, ben içime ve Rabbime inanıyorum karşıma çok iyi ve beni hakkeden biri çıkıcak, ona ise hakkım kalmicak....Evet yaralarımı sarıp çok güzel yaşicam... Tekrar sağol canım benimmm Allah size de bir ömür mutluluklar nasip etsin...

Amin kuzum çok teşekkür ederim..
Bak hep böyle güzel düşün ki her şey güzel olsun.
Şimdi belki bir süre üzüleceksin, her aklına geldiğinde canın yanacak ama elbet geçecek... O ise senin üzüldüğünün belki de 10 katı üzülecek ileride.
Bence bir daha asla onunla bağlantı kurma. Mesaj atsa bile cevap verme.
Çünkü bu tarz insanlara en iyi cevap susmak oluyor canım...
Dikkatini başka yönlere ver. Derslerine adapte ol.
Her şey güzel olacak inşallah...

Back