Bana yardım edin, Lütfenn :(

canım yazı renginden dolayı hepsini okumaya odaklanamadım.anladığım
kadarıyla seni hep üzmekle geçmiş ilişkiniz.sen bunları hak ettiğini düşünüyomusun peki.
bundan sonra irtibatı kesmelisin.hiç bi kadın bunları hak etmez.eskilerle mutluysa eskilere dönsün.
onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi söylemler saçma kalır bu durumda.önce kendini düşün.kalbinin kırıklığını düşün.
sonrada karşındakine yol ver canım.

pes yaniii, utanmaza bak sen.. öyleyse seninle niye ilişkisini 2 yıl sürdürmüş o zaman. canım sen ilişkine devam edersen bu yarın öbürgün senin omzuna yaslanıp eski aşkı için bile ağlar. senden teselli bile bekler. artık kesin eminim. yapıcağın şeyi biliyosun dimi? öncelikle üzülüceksin ağlıcaksın, ama çok çok kısa bi zaman içinde bunların hepsi geçicek. bak ben öyle ayrılanlara, kolay kolay geçer demem. biliyosun ben de eski bi dönemde ayrılık yaşamıştım ve geçmemişti, ama seninkinden eminim ki sen bunu çok kısa bi zamanda atlatıcaksın, geriye dönüp baktığında yine haline şükredeceksin. fakat bazı alışkanlıklardan dolayı o senle barışmak isticek arıcak etcek. sakın açma telini. sakın konuşma. onunla iletişimini tamemen kes. kafanı dağıtmanın en iyi yolu film oluyo genelde. bol bol film izle zaten 2 saat sürüyo, özellikle aklına geldiği zamanlar izle. sınavın varsa derslerine konsantre ol, insan ders çalışırken rahatlıyo. ondan kurtulman senin için çok hayırlı olucak

Son düzenleme:

Evet canım bu zoruma gidiyo işte...Evet çabuk atlatıcam, biliyorum...Sedefcim bişey sorcam...Ona face'ten 'Utanmasan gelip omzumda eski sevgilin için ağlicaksın, mademki onu çok sevmişsin koşa koşa ona git, defol...Lanet gelsin verdiğim 2 seneye, biraz saygın olsaydı bana bunlardan bahsetmezdin..Utanmaz,pislik adisin işte sana da bu yakışır.'' bunları söyleyip içimi rahatlatmak istiyorum...

tamam tatlım sen rahatlıcaksan yaz ya da yüzüne söyle. daha çok koyar beyefendiye.. ondan sonra da bi daha iletişimini kesersin.

tamam tatlım sen rahatlıcaksan yaz ya da yüzüne söyle. daha çok koyar beyefendiye.. ondan sonra da bi daha iletişimini kesersin.

'Utanmasan gelip omzumda eski sevgilin için ağlicaksın, mademki onu çok sevmişsin koşa koşa ona git, defol...Lanet gelsin verdiğim 2 seneye, biraz saygın olsaydı bana bunlardan bahsetmezdin..Utanmaz,pislik adisin işte sana da bu yakışır. İğreniyorum senden.Pis yalancı..
Böyle yazdım...
Sedefcim zoruma çok gidiyo... Nasıl bu hale geldi..Çok utanıyorum Zoruma çok gidiyo, ölümü bile düşünüyorum, o derece zoruma gidiyo

kıyamam ben sana kuzum benim ya, sen bunların hiçbirini hak etmedin.. ama hayat bu. bazen böyle süreçlerden geçeriz, gerek duygusal ilişkilerimizde, gerek iş hayatımızda.. gerek ailemizle.. belki de Allah seni sınıyor, bazen deriz ya hani ''ben bunu hak etmedim neden bu acıyı çekiyorum haksız yere'' bazen şer sandığımız şeyler bizim için hayırdır. ki en güzeli de ne biliyo musun? kendi ağzıyla itiraf etmesi. elinde somut bi gerekçen var ve bu sana güç vericek

Sağol canım benim...Ben kesinlikle isyan etmem..Çok ailevi sorunlar yaşadım, babamı kaybettim kesinlikle isyan etmedim..Benim zoruma benim umduğum neydi? ben nasıl hayal etmiştim? o neler diyodu? neler oldu Bunları kaldırmakta zorlanıyorum..Nefes alamıyorum ya o derece sürekli acınası bi haldeyim :S o zoruma gidiyo... İnşallah gün gelicek karşıma benim gibi biri çıkıcak ona teşekkür edicem bitirdi diye... Ben inanıyorum ama benim yaptıklarım önüme gelicek Rabbim bana benim gibi birini nasip edicek, o kendi haline yansın... Çok sağol canım benim... <3

yanlış anlama ama onu unut gitsin .ondan ne köy olur ne kasaba karşına daha iyi ve kaliteli en azından dürüst insanlar çıkacaktır. kendine şimdilik bir uğraş bul tatlım oyalanırsın.

canım bu arada ölüm lafını duymıcam sakın ağzından
çok sevdiğim bi söz var, sıkıntıda olduğum zamanlar iyi geliyor
''üzülme, derdin ne olursa olsun, bi abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanın bir köşesine.. otur, ağla.. dilersen hiç konuşma, O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor, unutma! ''

Zoruma gittiği için böyle saplantılarım oluyo canım..O insan için değil kesinlikle, değmez böyle biri için..Sadece yaşattıkları, beni düşürdüğü konum... O zoruma çook çook gidiyo, hiç koymamıştı bana bu kadar.. Çok güzel bi sözmüş gerçekten....Dualarımda 'Allah'ım sen benim yaşadıklarımı herkesten, benden iyi biliyosun..Kime ne anlatsam olmuyo, en iyisini sen biliyosun..Sen hakkımı bırakma, ne ölüm ne hastalık isterim ama bana yaşattıklarını ne bi eksik ne bir fazla, aynını yaşasın...

canım çok kırılmışsın üzülmüşsün belli ama bu adamın seni mutlu edemeyeceği gün gibi ortada olduğundan ben senin adına sevindim biraz..
2 sene birliktesin ve seni seviyorum ama aşık değilim diyosun vay bee. eski sevgilinin yerinde olmanı istiyo bide.. madem sen ondan daha iyi bi insansın sana aşık olmalıydı o zaman çünkü insan güzeli sevmez sevdiğini güzel görür.. bu odunda besbelli o kızı unutamamış.. ama senin ahını almış. bunları basit bi olay zannediyo galiba arkadaş.. iyi yapmışsın hattı açtırma face ide bi süre açma açarsanda onu sil öyle kullanmaya devam et..
bence sen mutluluğu hakediyosun ve bu adamda kesinlikle seni haketmiyor ona asla dönme bi daha.. biliyorum acı çekiyosun sonuna kadar çek acını ve unut onu.. yepyeni ve çok mutlu olacağın aşklara böyle yelken açabilirsin..

Ah canım ah o kadar kırgınım ki... Susuyorum ve Allah'a havale ediyorum...Herkes söylüyodu..En yakın kardeşim dediği insan bana mesaj attı..Ayrıl bu adam seni mutlu etmez diye ben o çocuğa kızdım kıskanıyo felan dedim meğerse malını tanıyomuş, bi ara tartışmamıza şahit olmuştu ve kızmıştı o oduna bu kadar da yapılmaz diye..Aynı şekilde kuzeni de söylüyodu bana seni ara açma bi daha dönüp dolaşıp sana gelcek, sıç ağzına takma bu adamı diye...Arkadaşlarım, ablam, kardeşim,.... Aşkın gözü körmüş.. Yada ilk çıktığım olduğu için körü körüne bağlanmışım yoksa daha önce seviyeli bi ilişki yaşasaydım bu adamı bi kalemde silerdim...Benim cahilliğimmiş :S Ona beddua ettim 1 ay boyunca eve gitmemiş, huzuru kalmamış..Diliyorum rabbimden beni üzdüğü gün sayısı kadar huzursuz olsun, akıttığı gözyaşları ondan aksın..Eskiden kıyamazdım ama şimdi umurumda değil...

kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım zaten.. boşver Allaha havale et O gerekeni yapar ben hep öyle diyorum..
sen sevdiğin için gerçek yüzünü görememiş olabilirsin.. ama artık gördün.. ben eminim sen ilerde çok mutlu olucaksın.. hakediyosun bunu :)

Canım benim ya kıyamam sana, seni de ilişkini de az çok biliyordum ama böylesini hiç tahmin etmemiştim.
Konuya burdan girmem biraz absürt olacak ama; Sevgilinle aynı yaşta mıydınız tatlım? Erkeklerin bir çoğu kızlara göre geç olgunlaşıyormuş gerçekten de.... Söylediklerine ve yaşattıklarına bakılırsa onun henüz karakteri oturmamış, bir çocuktan farkı yok...
Malesef ki hiç haketmediğin şeyleri yaşamışsın, ama her işte bir hayır vardır kuzum. Bundan sonra iyi yönünden bakmaya çalışalım, o insan hayatından geç de olsa çıkmış,ya ileride iş ciddiye binince çıksaydı ortaya bunlar? O zaman her şey daha içinden çıkılmaz olurdu.
Kolay olmayacak belki unutmak ama bundan sonraki hayatın için dönüm noktası bu canım. Bildiğim kadarıyla öss'ye hazırlanıyorsun tekrar. Kesinlikle ona yoğunlaş. O şahsa olan hırsını ders çalışarak yenmeye çalış. İyi bir üniversite kazandıktan sonra zaten kendini çok daha iyi hissedeceksin ve inşallah Rabbim gönlüne göre birini üni.de çıkartacak karşına belki de..
Bu arada o çocuk büyüyünce(!) seni mumla arayacak. Buna emin olabilirsin. Ama o zaman da sen olmayacaksın.Çünkü yaralarını çoktan sarmış ve çok daha güzel bir hayatın içinde yer almış olacaksın inşallah...

Can'ım ya cok üzüldüm okurken İnan icim acıdı yaşadıklarına. Sana tek diyebileceğim kesinlikle seni hak etmiyor böyle birisi kesı degerini sakın bidaha onun ayaklarının altına serme gülüm. İnan gun gelecek iyikide o kişiden ayrılmıştım diye şükredeceksin yemin ederim sana o gun gelecek. Sadece derslerine adapte ol gencsin önünde ne guzel yıllar ve guzel bir meslek seni bekliyor kendi degerini ayaklar altına alma vede almalarına seni uzmelerine izin verme bu her kim olursa olsun.

Allaha emanet et canım, o herkese hak edeni verir gösterir. zor bi süreçten geçiyosun ama Allah sana bunun gücünü de vericek, en kısa zamanda atlatıcaksın, yarın kalktığında bile belki kendini hafiflemiş hissediceksin. şimdi tecrübelendin olgunlaştın işe bi de bu yönden bak. aynı ilde misiniz? bi daha seni üzmesine izin verme canım

Evet canım maalesef bu boyuttaydı evet aynı yaştaydık ama ben her zaman çocuk gibi olduğunu, benim istediğim gibi biri değildi biliyodum..Haklısın ya evlenseydik..Benim en yakınım böyle biriylendi şimdi evli ama o kadar mutsuz ki onun için çok üzülüyorum... Çok sağol güzel dileklerin için canım benimm, ben içime ve Rabbime inanıyorum karşıma çok iyi ve beni hakkeden biri çıkıcak, ona ise hakkım kalmicak....Evet yaralarımı sarıp çok güzel yaşicam... Tekrar sağol canım benimmm Allah size de bir ömür mutluluklar nasip etsin...

Evet ablacımmm Bende şaşırıyorum şimdi nasıl idare ettim diye Nasıl bi sabırdı benimkisi, yaşanacağı varmış demek ki...Ama şimdiden şükrediyorummm, nasıl bi insanmış(ki insan yapmaz bunu) diyorum... 8 ayım var..bu 8 ay dolu dolu geçerse güzel bi ünivi kazanıp kurtulurum bu kadar basit..Bazen bazı şeyleri gözümüzde çok büyütüp güzel şeylerin yaşanmasına engel oluruz...Benimki de o misalmiş...Çoook sağol ablacımm, inşallah öyle olcak..

Hiçbişey demiyorum yatıp kalkıp 'Allah'ımm Sana havale ediyorum, sen hakkımı bırakma diyorum...Evet canım aynı ilde hatta ilçedeyiz..En yakın arkadaşım, akrabam onunla aynı sınıfta..Ona sakın ama sakın onunla ilgili bişey deme bana, ne halt yese de deme, dedim..Bi de dün mesaj attım 'canım o g.zekalı sana kübraya şöyle böyle de derse(belki face'te yazdıklarım çıldırtmıştır onu,onunla ilgili bişey der) sen ona 'kübranın umurunda değilsin, hiçbişeyi söylemicem' de dedim...Kardeşimin nosunu biliyo kardeşime de seni ararsa onu tersle ama aradığını bana sakın söyleme dedim...Öyle işte canımm hattımı kırdım zaten...İletişimimi kestim ben anlayacağınn..

mrb cnm, yaşlarımız yakın sanırım, o yüzden seni kırmak üzmek inciltmek istemiyorum, 6 yılı aşkın birlikteliğim var bu birliktelikten öncede 2 kişiyle beraber oldum, 1 tanesi 1 yıla yakın sürdü ki daha küçüktüm 2.si 2-3 ay gibi bişey sürdü, ama ikisininde tek bi ortak noktası vardı. Beni en yakın arkadaşımla aldattılar, umudum tükenmişti çıkmazdaydım nasıl yaparlar dedim, 4 güvendiğim insan ayrı ayrı sırtımdan bıçakladılar kimseye anlatamadım durumumu yedim kendi kendimi, sonra şimdiki sevdiceğimle tanıştım güvenemedim anlattım bütün durumumu bana söz verdi ayrılmak için birlikte değiliz dedi, inandım , ve şimdi 6 yılı geçti ne ayrıldık ne hata yaptık evlilik yolunda ilerliyoruz. Kimseye çok bağlanma kimse hint kumaşı değil canım evlenenler bile ayrılıyo, o nun gönlü kaymış ama bi gönülde 2 kişi olmaz. Sen hayatına devam et ona en büyük ceza senin güçlü olman dimdik durmandır. Hç umursama kendine bak makyajını yap güel giyin sosyal ol kendini asla kapatma, insan yanlız kalınca düşünür herşeyi gerek yok, bu yaşlar bu yıllar bidaha geri gelmiycek. Ne olur bugünün kıymetini bil ve yarın son gününmüş gibi yaşa. İçinde ukte kalmasın. KEşke dememek için yap bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…