Evet canım çok haklısın...Benim içim rahat ama onun? Canım şu son yazdığımı da okur musun ?
Ha kızlar bide bana ben ilk aşkım için çok üzüldüm çok ağladım çok kavga ettim kaç defa bıçaklanıcaktım dedi...terbiyesize bakın ya..ona benim için ağladın mı peki? ben senin için o kadar ağladım dedim..Bana verdiği cevap=bilmiyorum...Allah hakkımı bırakmasın..Bana yaşattıklarının aynısını yaşasın diyorum..Başka hiçbişey demiyorum...Allahın belası
pes yaniii, utanmaza bak sen..öyleyse seninle niye ilişkisini 2 yıl sürdürmüş o zaman. canım sen ilişkine devam edersen bu yarın öbürgün senin omzuna yaslanıp eski aşkı için bile ağlar. senden teselli bile bekler. artık kesin eminim. yapıcağın şeyi biliyosun dimi? öncelikle üzülüceksin ağlıcaksın, ama çok çok kısa bi zaman içinde bunların hepsi geçicek. bak ben öyle kolay kolay ayrılanlara geçer demem. biliyosun ben de eski bi dönemde ayrılık yaşamıştım ve geçmemişti, ama seninkinden eminim ki sen bunu çok kısa bi zamanda atlatıcaksın, geriye dönüp baktığında yine haline şükredeceksin. fakat bazı alışkanlıklardan dolayı o senle barışmak isticek arıcak etcek. sakın açma telini. sakın konuşma. onunla iletişimini tamemen kes. kafanı dağıtmanın en iyi yolu film oluyo genelde. bol bol film izle zaten 2 saat sürüyo, özellikle aklına geldiği zamanlar izle. sınavın varsa derslerine konsantre ol, insan ders çalışırken rahatlıyo. ondan kurtulman senin için çok hayırlı olucak
Evet canım bu zoruma gidiyo işte...Evet çabuk atlatıcam, biliyorum...Sedefcim bişey sorcam...Ona face'ten 'Utanmasan gelip omzumda eski sevgilin için ağlicaksın, mademki onu çok sevmişsin koşa koşa ona git, defol...Lanet gelsin verdiğim 2 seneye, biraz saygın olsaydı bana bunlardan bahsetmezdin..Utanmaz,pislik adisin işte sana da bu yakışır.'' bunları söyleyip içimi rahatlatmak istiyorum...
tamam tatlım sen rahatlıcaksan yaz ya da yüzüne söyle. daha çok koyar beyefendiye.. ondan sonra da bi daha iletişimini kesersin.
'Utanmasan gelip omzumda eski sevgilin için ağlicaksın, mademki onu çok sevmişsin koşa koşa ona git, defol...Lanet gelsin verdiğim 2 seneye, biraz saygın olsaydı bana bunlardan bahsetmezdin..Utanmaz,pislik adisin işte sana da bu yakışır. İğreniyorum senden.Pis yalancı..
Böyle yazdım...
Sedefcim zoruma çok gidiyo... Nasıl bu hale geldi..Çok utanıyorumZoruma çok gidiyo, ölümü bile düşünüyorum, o derece zoruma gidiyo
kıyamam ben sana kuzum benim ya, sen bunların hiçbirini hak etmedin.. ama hayat bu. bazen böyle süreçlerden geçeriz, gerek duygusal ilişkilerimizde, gerek iş hayatımızda.. gerek ailemizle.. belki de Allah seni sınıyor, bazen deriz ya hani ''ben bunu hak etmedim neden bu acıyı çekiyorum haksız yere'' bazen şer sandığımız şeyler bizim için hayırdır. ki en güzeli de ne biliyo musun? kendi ağzıyla itiraf etmesi. elinde somut bi gerekçen var ve bu sana güç vericek
canım bu arada ölüm lafını duymıcam sakın ağzından
çok sevdiğim bi söz var, sıkıntıda olduğum zamanlar iyi geliyor
''üzülme, derdin ne olursa olsun, bi abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanın bir köşesine.. otur, ağla.. dilersen hiç konuşma, O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor, unutma! ''
canım çok kırılmışsın üzülmüşsün belli ama bu adamın seni mutlu edemeyeceği gün gibi ortada olduğundan ben senin adına sevindim biraz..
2 sene birliktesin ve seni seviyorum ama aşık değilim diyosun vay bee. eski sevgilinin yerinde olmanı istiyo bide.. madem sen ondan daha iyi bi insansın sana aşık olmalıydı o zaman çünkü insan güzeli sevmez sevdiğini güzel görür.. bu odunda besbelli o kızı unutamamış.. ama senin ahını almış. bunları basit bi olay zannediyo galiba arkadaş.. iyi yapmışsın hattı açtırma face ide bi süre açma açarsanda onu sil öyle kullanmaya devam et..
bence sen mutluluğu hakediyosun ve bu adamda kesinlikle seni haketmiyor ona asla dönme bi daha.. biliyorum acı çekiyosun sonuna kadar çek acını ve unut onu.. yepyeni ve çok mutlu olacağın aşklara böyle yelken açabilirsin..
Ah canım ah o kadar kırgınım ki... Susuyorum ve Allah'a havale ediyorum...Herkes söylüyodu..En yakın kardeşim dediği insan bana mesaj attı..Ayrıl bu adam seni mutlu etmez diye ben o çocuğa kızdım kıskanıyo felan dedim meğerse malını tanıyomuş, bi ara tartışmamıza şahit olmuştu ve kızmıştı o oduna bu kadar da yapılmaz diye..Aynı şekilde kuzeni de söylüyodu bana seni ara açma bi daha dönüp dolaşıp sana gelcek, sıç ağzına takma bu adamı diye...Arkadaşlarım, ablam, kardeşim,.... Aşkın gözü körmüş.. Yada ilk çıktığım olduğu için körü körüne bağlanmışım yoksa daha önce seviyeli bi ilişki yaşasaydım bu adamı bi kalemde silerdim...Benim cahilliğimmiş :S Ona beddua ettim 1 ay boyunca eve gitmemiş, huzuru kalmamış..Diliyorum rabbimden beni üzdüğü gün sayısı kadar huzursuz olsun, akıttığı gözyaşları ondan aksın..Eskiden kıyamazdım ama şimdi umurumda değil...
Zoruma gittiği için böyle saplantılarım oluyo canım..O insan için değil kesinlikle, değmez böyle biri için..Sadece yaşattıkları, beni düşürdüğü konum... O zoruma çook çook gidiyo, hiç koymamıştı bana bu kadar.. Çok güzel bi sözmüş gerçekten....Dualarımda 'Allah'ım sen benim yaşadıklarımı herkesten, benden iyi biliyosun..Kime ne anlatsam olmuyo, en iyisini sen biliyosun..Sen hakkımı bırakma, ne ölüm ne hastalık isterim ama bana yaşattıklarını ne bi eksik ne bir fazla, aynını yaşasın...
Canım benim ya kıyamam sana, seni de ilişkini de az çok biliyordum ama böylesini hiç tahmin etmemiştim.
Konuya burdan girmem biraz absürt olacak ama; Sevgilinle aynı yaşta mıydınız tatlım? Erkeklerin bir çoğu kızlara göre geç olgunlaşıyormuş gerçekten de.... Söylediklerine ve yaşattıklarına bakılırsa onun henüz karakteri oturmamış, bir çocuktan farkı yok...
Malesef ki hiç haketmediğin şeyleri yaşamışsın, ama her işte bir hayır vardır kuzum. Bundan sonra iyi yönünden bakmaya çalışalım, o insan hayatından geç de olsa çıkmış,ya ileride iş ciddiye binince çıksaydı ortaya bunlar? O zaman her şey daha içinden çıkılmaz olurdu.
Kolay olmayacak belki unutmak ama bundan sonraki hayatın için dönüm noktası bu canım. Bildiğim kadarıyla öss'ye hazırlanıyorsun tekrar. Kesinlikle ona yoğunlaş. O şahsa olan hırsını ders çalışarak yenmeye çalış. İyi bir üniversite kazandıktan sonra zaten kendini çok daha iyi hissedeceksin ve inşallah Rabbim gönlüne göre birini üni.de çıkartacak karşına belki de..
Bu arada o çocuk büyüyünce(!) seni mumla arayacak. Buna emin olabilirsin. Ama o zaman da sen olmayacaksın.Çünkü yaralarını çoktan sarmış ve çok daha güzel bir hayatın içinde yer almış olacaksın inşallah...
Can'ım ya cok üzüldüm okurken İnan icim acıdı yaşadıklarına. Sana tek diyebileceğim kesinlikle seni hak etmiyor böyle birisi kesı degerini sakın bidaha onun ayaklarının altına serme gülüm. İnan gun gelecek iyikide o kişiden ayrılmıştım diye şükredeceksin yemin ederim sana o gun gelecek. Sadece derslerine adapte ol gencsin önünde ne guzel yıllar ve guzel bir meslek seni bekliyor kendi degerini ayaklar altına alma vede almalarına seni uzmelerine izin verme bu her kim olursa olsun.
Allaha emanet et canım, o herkese hak edeni verir gösterir. zor bi süreçten geçiyosun ama Allah sana bunun gücünü de vericek, en kısa zamanda atlatıcaksın, yarın kalktığında bile belki kendini hafiflemiş hissediceksin.şimdi tecrübelendin olgunlaştın işe bi de bu yönden bak. aynı ilde misiniz? bi daha seni üzmesine izin verme canım
Kızlar, ablalarım nasıl başlayacağımı nerden yazıcağımı bilmiyorumm... 2 senelik bi ilişkim vardı, dershanede tanıştık..Onun bi çıktığı vardı kızı çok sevmiş ortaokuldan beri,çok mücadele etmiş,çıkmışlar ama kız buna kimseyle çıkmadım diye yalan atmış..Neyse bu beni görür görmez hoşlanmış bana yakındı baya ben bi süre sonra öğrendim sevgilisinin olduğunu..Şok oldum uzak durdum sonra bi arkadaştan öğrendim ayrılmışlar..Bu 2 ay sonra bana face'ten itiraf etti sevdiğini söyler söylemez çıktım hemen aradı beni sabah 4 e kadar konuştuk ben güvenmiyodum ama sonra çıkmaya karar verdim...3 buçuk ay sonra benden uzaklaştı son yılımız olduğu için tel kullanmıyodu 3 günde bir soğuk soğuk konuşuyoduk..Ben fake bi hesap açıp ekledim bunu hemen anladı ben olduğumu inkar ettim yalan atma dedi sonra 'tamam benim' dedim..İlişkimiz bitti 2 3 gün sonra seni seviyorum dedi özür diledi ben kabul etmedim..Neyse 4 ay boyunca sarsıntılı geçti o peşimden koşuyodu ben hayır diyodum..Sonra tekrar çıktık tekrar ayrıldık 4 5 defa çok yıprandım, çok ağladım...Çok hassas biriyim, çok sevdim onu, ilkimdi o benim..Neyse 2 ay önce hakketmediğim bi şekilde bitti 'ailevi sorunları' varmış..1 ay sonra aradı özür diledi seviyorum dedi salak gibi affettim...Bak sınava hazırlanıyorum 3. senem oldu kurban olurum üzme beni, bi sorun çıkarma, bi daha bitti kelimesi yok dedim tamam dedi söz verdi,İnandımmm... Cuma günü aradı sana bişey dicem dedi..Dershanede bi kızla tanışmış arkadaş olmuşlar, kızın sorularını çözüyomuş, 2 3 defa eve götürmüş..Ben parladım niye bana söylemiyosun diye, delirdim ya.Bana herşeyini söyleyen bi insan..Meğerse benim kız arkadaşım ona benim için 'xin bu durumdan haberi var mı? yoksa ben söylicem, hareketlerin benim zoruma gidiyo demiş bu da öyle söyledi..Delirdim ben daha arkadaşım söylicek öyle mi öğrenicem diye..Neyse o konuyu kapadık..Bana seni çok üzdüm, çok yıprattım, artık üzmek istemiyorum, seni seviyorum ama AŞIK DEĞİLİM, 2 aydır söylemek istiyodum, seni sevdim ama ilk aşkım gibi değil,keşke onun yerinde sen olsaydın, dedi...Delirdim bana eski aşkını anlatıyo, ben bu insana 2 yılımı verdim...yazarken bile ağlıyorum...Bana bunu dedi ben delirdim oyun mu oynuyosun bu kızla mı alakalı beni aldatmadığın kaldı nunu da mı yapıcaktın dedim..Saçmala yemin ederim o kızla alakası yok normal arkadaşım olamaz mı dedi..Ben delirdim..Benimle oynadın madem ki aklında vardı niye çıktın dedim...Kapadık sonra gece 3 e kadar konuştuk, ağladım ağladım, mide ağrısından uyuyamadım sabaha kadar..Ertesi gün d.haneye gittim eşyalarını vermek için ama göremedim sonra araştık dün gel senle konuşucam dedim gelmedi, hattımı kırdım..Dün akşamüstü face'te içimden gelen herşeyi yazdım Seni Allah'a havale ediyorum dedim ve face'i dondurdum..Çok kötüyüm zoruma gidiyo kızlar, sanki beni kandırdı öyle de evden kaçtım ananemlerdeyim eve gitmek istemiyorum 3 gündür çalışmıyorum....Napıcam bilmiyorum, derdimi anlatıp paylaşmak istedimmm.... Lütfen olumsuz yorumlar gelmesin çok üzülüyorum..Onu affederek hakketim diorum ama bu kadar da yapılmaz..Şu anda d.hanede o kızla eve bırakıyo mu diye kendimi yiyiyorum, deliriyorum... Değmiyo ama üzülüyorum, zoruma gidiyo işte..Benim gibi üzülüp şimdi çok mutlu olanlar var mı diye merak ediyorum, şimdiden sağolun..Uzattım biraz kusura bakmayın...Çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?