bana yardım edin kızlar cok acı çekiyorum :(

daha önceki konunda yapılabilecek tüm öneriler yapılmıştı aslında sana.
zor durumdasın anlıyorum ancak amacın sadece dertleşmek sanırım.
çünkü bu halinle boşanmayacağın ortada.
sadece teselli sözleri arıyorsun muhtemelen.
ama eşinin elle tutulur bir yanı yok gibi.
haliyle herkes tepki gösteriyor ve kurtulmanı tavsiye ediyor.
bu tipte bir adamın kolay kolay düzeleceğini düşünmüyorum ne yazık ki.
bu yöndeki tavsiyeler de seni ileride daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamana sebep olacaktır.
hamilelik döneminde biraz düzeldi diyorsun ya sence kalıcı olacak mı?yoksa sadece bebeklere zarar gelmesin diye mi geçici bir dönem düzeldi bu adam?

çıkmadık candan ümit kesilmez derler
ancak ben bunun istisna olduğunu düşünenlerdinim
ve benim kanaatimce
7 sinde neyse 70 indede o dur insanoğlu
evet ileride bu sıkıntıların azalacaktır
ama nedeni eşinin insanlığa doğru adım atması değil
senin yaşadıklarına ve çektiklerine alışman olacaktır
üstelik ikiğz çocuk büyütürken
hayatın nasıl geçtiği sana nasıl davranıldığı bile aklına gelmeyecek çoğu zaman
ben gerçekten üzüldüm
hamile kalmamak için yeterince zamanının varmış
geçirdiğiniz 2 sene keşke ders olsaymış ve
gebe kalmasaymışsın

benim gibi yüzlerce insan var nasıl dayanıyorlar bilmiyorum nasıl dayanıyorlar bu tür şeylere maalesef bu benim 2. evliliğim olduğu için hep anlayışlı olmaya çalıştım ama anlayamadığım bişey var cocugu aldırmaya karar vermişken ikiz çıkması garibime gitti...ben kafamda hamiliği sonlandırmayı düşünürken ikiz çıktı

Meşhur bir söz vardır; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. diye.
2. Evliliğini yapmışsın da evlenmeden önce eşinin böyle kıskançlıkları, kısıtlamaları da illa ki olmuştur. Bunları göre göre nasıl evlenmeyi kabul ettin

hepsi evlendikten sonra oldu o zamanlar hiç farketmiyorsun

daha önceki konunda yapılabilecek tüm öneriler yapılmıştı aslında sana.
zor durumdasın anlıyorum ancak amacın sadece dertleşmek sanırım.
çünkü bu halinle boşanmayacağın ortada.
sadece teselli sözleri arıyorsun muhtemelen.
ama eşinin elle tutulur bir yanı yok gibi.
haliyle herkes tepki gösteriyor ve kurtulmanı tavsiye ediyor.
bu tipte bir adamın kolay kolay düzeleceğini düşünmüyorum ne yazık ki.
bu yöndeki tavsiyeler de seni ileride daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamana sebep olacaktır.
hamilelik döneminde biraz düzeldi diyorsun ya sence kalıcı olacak mı?yoksa sadece bebeklere zarar gelmesin diye mi geçici bir dönem düzeldi bu adam

kalıcı olması dileğiyle yoksa ömür boyu katlanılmaz canım inşallah kalıcıdır

inşallah çocuklarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız.belki çocuklar doğduktan sonra düzelir sabredin.annelerimizde çekmiş ama sabretmişler.ben annemin çektiklerini mümkünü yok çekemem heralde.oturup anlattığında zamane düşüncesine göre keşke boşansaymış diyorum ama.ama şuan mutlu bi yuvamız var annemin çocukları torunları hep bir arada.kardeşlerimiz sağlıklı birer evlilik yaptılar.bence sabret boşanma.çocukların bir ailede büyüsünler

onlar gibi değiliz biz çürük nesiliz şimdi zulüm çağı değil benim annemde cok çekmiş bana anlattığında babamdan tiksiniyorum...ama kendini savmamış onlar .bizlerin dünyası yıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…