bana yardım edin kızlar cok acı çekiyorum :(

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
daha öncede yazmıştım acaba evliliğini bitmiş insanlar evliliğini kurtarabilir mi.bu benim 2. evliliğim daha önce bahsetmiştim. 2 yıllık evliyim daha hamile kalmadan önce şiddete uğramış olmam hakketmediğim hakaretlere maruz kalmam eşimin hiçbir konuda anlayışlı olmaması eşimin her konuda beni suçlaması özellikle aşırı kıskançlık aşırı detaycılık olması yüzünden ondan iyice soğudum. cok detaycıdır her konuda beni suçlar. bir erkeğin bana selam atması iş yerimde otuturken pencereden gelip beni gözlemesi bir iş arkadaşımla çalışırken beni kıskanması bu konu yüzünden bile eni suçlaması bunun gibi yüzlerce konu daha vardır. yalnız hamile kaldıktan sonra eşimde bir takım düzelmeler gözlemledim.eskisi gibi sinirli değil eskisi gibi beni kırmıyor.ama şu bir gerçek ki çalışan bir bayan olmama rağmen bir ev kadını kadar bile özgür olamamam. kuaförüme bile eşim alır bırakır ki orda bile erkek çalışmaması şartı vardır. yapısı bu maalesef böyle büyümüş. hiç değiştiremedim onu konuşarak kavgayla iylikle ne yaparsam boşş...yanlızca hamile kaldıktan sonra evde daha özenle davranmaya başladı.şunu kabul ediyorum. benim eşim merhametsiz.belkide bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.kadın duyguları ince ve narindir. çabuk kırılır kadınlar .....incedir narindir ben onun askerlik arkadaşı değilim ki.bana gelincee. hamile kaldım kalalı dünya başıma yıkılmış durumda... belki ufaktan düzelmeye başlasada benim gözüme şeytan gibi geliyor. gözümde cani merhametsizz ve gaddar geliyor....ikiz annesi olucam kısmetse...sabah gözlerimi açar açmaz acı saplanıyor kalbime.....böyle bir adamla nasıl ömür geçer diye...ama boşansam ileride çocuklar aramızda kavgaya dönüşecek.beni çocuklarımla hayatta rahat bırakmayacak...onları kaçırmaz mı yoksa neler yapmaz...merhametsiz beni onlardan ayırır bunu için herşeyi yapar.hergün sabahtan akşama kadar bu adamla ömür boyu nasıl hayat sürerim diye düşünüyorum.akşam yatarken şakaklarım ve boynum ağırıyor çatlıyacak derecede sıkıntıdayım...yada bu evlilik zamanla oturur mu çocuklarım doğduktan sonra kocam iyide kötüde olsa ammannnnnnnnnn boşver diyebilir miyim acaba .....elbet düzelir birgün ama ömrüm biter o saate kadar ....nasıl başedebilirim bu acıyla hayatımı böyle bir adamla nasıl devam ettirebilirim yardımmmmmmm. başımı yataktan kaldıramaz haldeyim dünyam yıkılmış durumda...hayatım mahvoldu...hasta olucam düşünmektennn

eşinizle evlenirken de bu huylarını biliyordunuz değil mi?
birden bire bu derece kıskanç, merhametsiz olmamıştır.

hamilesiniz de hem de ikizlere, Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
madem eşinizde düzelmeler de var, olumlu yönlerini düşünmeye bakın.
şiddet olduğu zaman ayrılmamışsınız, düzeliyor da diyorsunuz.
yapmanız gereken bebeklerinize odaklanmak.
eşinizin iyi yönlerini görmeye çalışmak. çünkü şu dönemi fiziken ve ruhen sağlıklı atlatmanız önceliğiniz.

Eşin sana çok baskı yapıyor, gereksiz kıskançlıkları çok fazla. Dünya da en çok merhametten yoksun insandan korkarım ben. Ki o sizin eşiniz. Zamanla siz umursamamayı, eşinizde kadın ruhunu öğrenirsiniz sanırım. Ayrılın demek çözüm değil.

Reactions: twe
istemeden oldu cnm 2 yıl sonunda

Bu denli irite oldugun bi adamdan nedenve nasıl çocuk yapıyorsun..

Bu denli irite oldugun bi adamdan nedenve nasıl çocuk yapıyorsun.

Hamile kalmadan şiddet gördünüz, o zaman bu adamla nasıl ömür geçer diye düşünmediniz, şimdi mi düşünüyorsunuz??

çocuk olmadan önce kendini mecbur histetmiyorsun

Eşin sana çok baskı yapıyor, gereksiz kıskançlıkları çok fazla. Dünya da en çok merhametten yoksun insandan korkarım ben. Ki o sizin eşiniz. Zamanla siz umursamamayı, eşinizde kadın ruhunu öğrenirsiniz sanırım. Ayrılın demek çözüm değil

diken üstünde oturuyorum baskıdan sürekli hemdee

inşallah çocuklarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız.belki çocuklar doğduktan sonra düzelir sabredin.annelerimizde çekmiş ama sabretmişler.ben annemin çektiklerini mümkünü yok çekemem heralde.oturup anlattığında zamane düşüncesine göre keşke boşansaymış diyorum ama.ama şuan mutlu bi yuvamız var annemin çocukları torunları hep bir arada.kardeşlerimiz sağlıklı birer evlilik yaptılar.bence sabret boşanma.çocukların bir ailede büyüsünler

eşinizle evlenirken de bu huylarını biliyordunuz değil mi?
birden bire bu derece kıskanç, merhametsiz olmamıştır.
hamilesiniz de hem de ikizlere, Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
madem eşinizde düzelmeler de var, olumlu yönlerini düşünmeye bakın.
şiddet olduğu zaman ayrılmamışsınız, düzeliyor da diyorsunuz.
yapmanız gereken bebeklerinize odaklanmak.
eşinizin iyi yönlerini görmeye çalışmak. çünkü şu dönemi fiziken ve ruhen sağlıklı atlatmanız önceliğiniz

ayrılmak istesemde hastanelerde açtı gözünü her eşim yalvar yakar bırakmadı hiçççç yakamı defalarca arkamdan geldi ailemin yanına

İstemeden çocuk nasıl oluyor?tecavüz mu etti eşiniz..

hastaydım evden çıkıp ilacımı alamadım o dönem dışarı tek çıkamadığımdan

sana şiddet uygulayan bu adamı neden baba yaptınız Allah yardımcınız olsun demekten başka bişi gelmiyor aklıma . zaten en çok ta duaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum bu durumda

sana şiddet uygulayan bu adamı neden baba yaptınız Allah yardımcınız olsun demekten başka bişi gelmiyor aklıma . zaten en çok ta duaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum bu durumda

emin cnm evli kalsan dert boşansan ayrı dert

amin cnmm maalesef oldu artık olann

olan olmuş artık evlenmişsiniz. çocuklar doğsun biraz zaman geçsin. suanda gebelik psikolojisinin de etkisi var. size önerim zaman verin kendinize. hala aynı ise o zaman bir çözüm düşünürsünüz..

olan olmuş artık evlenmişsiniz. çocuklar doğsun biraz zaman geçsin. suanda gebelik psikolojisinin de etkisi var. size önerim zaman verin kendinize. hala aynı ise o zaman bir çözüm düşünürsünüz

sağol kardeşim dualarınızı eksik etmeyin

çıkmadık candan ümit kesilmez derler
ancak ben bunun istisna olduğunu düşünenlerdinim
ve benim kanaatimce
7 sinde neyse 70 indede o dur insanoğlu
evet ileride bu sıkıntıların azalacaktır
ama nedeni eşinin insanlığa doğru adım atması değil
senin yaşadıklarına ve çektiklerine alışman olacaktır
üstelik ikiğz çocuk büyütürken
hayatın nasıl geçtiği sana nasıl davranıldığı bile aklına gelmeyecek çoğu zaman
ben gerçekten üzüldüm
hamile kalmamak için yeterince zamanının varmış
geçirdiğiniz 2 sene keşke ders olsaymış ve
gebe kalmasaymışsın

Meşhur bir söz vardır; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. diye.
2. Evliliğini yapmışsın da evlenmeden önce eşinin böyle kıskançlıkları, kısıtlamaları da illa ki olmuştur. Bunları göre göre nasıl evlenmeyi kabul ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…