ama şöyle birşey var ben ona bu kıskançlığımı çoğu zaman belli etmiyorum bahsetmiyorum bile ha ewet haberi var bu durumdan bunu ona açtığımda senin yerin herkesten çok farklı demişti ben tartışmaları çıkarırken direk konuyu söylemiyorum gerçi o artık anlıyo gibi çünkü ne zmaan ailemle vakit geçirsem bunu yapıyorsun dedi bana bi keresenağlamasana şunu sormak istiyorum 'sen onun yerinde olsaydın ne yapardın' yani zaman içinde bence sıkılırdın birinin sürekli seni kıskanmasından. İlişkinin geleceğe dönük olmasını istiyorsan herzaman kendini onun yerine koyarak düşün, yada o sıkılıncaya kadar bekle.Ozaman keşke kıskanmasaydım dersin.
gerçekten benimde istediğim aynen sendeki davranışlara sahip olmak ama aramızdaki fark sanırım fazla ilginin seni boğduğu benimde tam tersi pohpohlanıp ilgilenilmekten sürekli ben en gözde olamktan hoşlanmam sanırım dedimya davranışlarımı doğru bulmuyorum ama bunu kardeşlik duygusu yaşamadığım için paylaşmayı bilmediğime bağlıyorum bilmiyorum yanılıyomuyumbana çok uzak geldi yaşadığın duygular. eşimi ailesinden kıskanmam,eskiden de kıskanmazdım.
ilgiyi ben de çok severim ama adamın hayatında sadece ben olmak istemem, beni boğar.
sen de bu hislerini sevgiline belli etsen adam sıkılır; etmesen kendi kendini yer durursun. olan yine sana olur.
sana yeterince ilgi gösteriyorsa; sorun çıkarma. ilişkini ve birbirinizi yıpratmaktan başka bir şey geçmez eline.
teşekkür ederim canım bencede haklısın kendi içimde savaşarak başarmalıyım bunu belkide kıskançlığımın üstüne giderek yapabilirm bunu yerimsenibenBunun çok çaresi yok bence..Kendinle savasacaksin. eger onu çok seviyor da kaybetmek istemiorsan...Unutma ki karsinda ki insan her ne kadar senin kadar pohpohlanmamissa bile, onunda ailesi var, sevenleri var, ve onlarla muhabbet etmek, gulmek hakkidir
Tamam sen aksini soylemiyorsun ama...bizim elimizden de birsey gelmez, sevdigininden de...
Alistirmalisin kendini. 24 saat seninle ilgilenemez, konusamaz. sirf sen varsin diye de ailesini yok sayamaz..;
lutfen kirilma, ben senin için soyluyorum bunlari...umarim basarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?