Bana yardim edim nolur :(

Taksitlendirme yapmak zorundalar dimi asgari ucret tutarinda olmadigi surecede dava acamiyo ki zaten dogru duzgun biseyde alamiyolarmis ki ailemin evi peki azarliyo bu kadin ya cokda cazgir nasil bastirabilirim ben bu kadini

Resit oldugun icin anne babann evine icra getrmez canim mecbur taksitlendirecek sen yine mahkemeye bi dilekce ver istersen taksitlendirme konusunda .

Ya turkcelle yatir diyo ben kapaticam dosyani diyo yani dahs mahkemeye gitmemis ki banada bi tebligat gelmedi ayrica kadin bana dosya numarami vermiyo ki

Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp borcunu yapılandırmak istediğini söyle. Seni aktaracaklar, kredi kartı numaranı vereceksin 9 takside kadar taksit yapıyorlar. Avukatla işin yok.

Ayni sey benim basima geldi...hatta turkcell beni dolandirdi desem yeridir...nefret ediyorum o yuzden o sirketten......konturlu vInn alcaktim fakat bayideki adam faturali alin istediginiz zaman cikarsiniz sadece o ay ki faturayi odeyerek diyerek baya bi dil doktu ben de aldim....neyse bikac ay sonra yurtdisina gelmem gerekti....gittim yni bayiye dilekce vermem gerekiyomus hatti kapatmak istedigime dair......verdim.....sonra bir ay kadar oldu mail adtesime bi mail geldi.200 milyon kadar sozlesmeyi iptal etme parasini odeyecekmisim.....neyse memlekete gittin ordaki turkcelle ugradim borcumu kapatmak icin......numarami verdim ....bu numara baskasinin uzerinde gorunuyo dediler.....borcumu odettirmediler bana yani..sinra aylar gecti borc oldu 750 milyon bana icra geldi....icraci avukat aradi.....ya odeyin ya da mahkeme olacak diye...biz de odedik ama binbir kufur ve beddua ile......turkcellin boyle vukuatlari cok....bi daha olsem de o sirketten hicbisey almam.....bana ders oldu......yani bi sekikde odemek zorundasin ....para bul bi yerlerden....zaman gectikce de faiz yiyo.....

1) e devletten mahkeme dava dosyanızı sorgulayın. eğer dava yoksa icra başlatmamışlardır. başlatırlarsa borç daha da yükselir.
2) sizi arayan avukat değil ofiste icra takip departmanın da çalışan bir elemandır. avukat dahi olsa kendinizi ezdirmeyin ve görüşmelerinizi ses kaydına aldığınızı belirtin ve alın. hiçbir şekilde pabuç bırakmayın.
3) borca faizi fazlasıyla eklemişlerdir. öncelikle faizinden indirim yapmalarını ve takside bölmelerini aksi halde ödeyemeyeceğinizi belirtin.
4) evinize hacze vs. gelmezler, korkmayın. çok lüks eşyanız da yoksa götüremezler.
5) borcu ödediğiniz vakit borcu yoktur yazısı muhakkak alın.

son olarak ve en önemlisi borcunuzu muhakkak ödemeye çalışın azar azarda olsa bitirin yoksa hiçbir şekilde yakanızı bırakmaz. ileride sigortalı bir işe girdiğiniz zaman maaşınızın 4/1 ine haciz uygularlar ve bu muhasebenin hiç hoşuna gitmez. iş için olumsuz bir izlenim oluşturur.

Peki o 750 lirayi bi anda nasil odediniz ve taksit yapmadilar mi ve aynen bende yurtdisina ciktigim icin oldu bu

Benim esyam yokki evde hepsi ailemin telegonum bile ailemin ustume bisey yok ki ayrica taksit yapsin oducem zaten azar azar ama ne kadar zamanim var ve ben bu kadinla nasil ugrasicam cok gicik cirkef igrenc bi insan

Cnm paramiz vardi...esimde ben de calisiyoruz...odedik bankadan icradan arayanlarin yonlendirmesiyle..taksit olayini sevmiyorum ben..baktim eninde sonunda oduyecez bi anda odeyip kurtulduk...

O 700 TL'de Avukatlık ücretide dahil olduğu için size taksit yapmazlar.Ben Turkcell'le değil ama daha önce yaşadığım bir sitenin aidatlarını ödemeyi tamamen unutmanın öküzlüğüyle ödemeyince eve haciz kağıdı geldii.O zaman uyandım mevzuya tabii.Sonuç olarak hepsini bir kerede ödedim çünkü Avukatlık ücretide dahildi artık.. Saçma sapan işler.

Ama icra dairesinde dilekceyle taksitlendirebiliyosun

Ayrica kadina oyle dedigimde bana o para iki ay sonra ulasir hayir istemiyorum dedi

Ama icra dairesinde dilekceyle taksitlendirebiliyosun

Onun hakkında hiç bi fikrim yok ne yazıkki.Bize olmadığını söylediler.Gerçi benim adımada bişey yoktu ama babam ödedi artık ilerde yanlış izlenim uyandırmaması adına.

Benim esyam yokki evde hepsi ailemin telegonum bile ailemin ustume bisey yok ki ayrica taksit yapsin oducem zaten azar azar ama ne kadar zamanim var ve ben bu kadinla nasil ugrasicam cok gicik cirkef igrenc bi insan

öncelikle korkma ve sakin ol eşyana dokunmazlar. gir şikayet.var a turkcell bölümüne avukatlık ofisi ile ilgili şikayetini yaz. sonra yarın ofisi ara ve borcumu ödemek istiyorum ödeyebileceğim miktar bu kadardır ve buna göre taksit yaparsanız ödeyebilirim de. süre olarakta herhangi bir süre zarfında yaptırımları olmuyor hele ki bu miktarlara. ancak 1 2 yıl sonra varlık şirketlerine satarlar borcu.
bu gibi durumlar ülkemizde çok sık yaşanmakta malesef. işini iyi yapanları ayrı tutuyorum ama bir çoğu koparabildiği miktara bakıyor, karşısındaki ne yaşıyor ya da insan mı ilgilenmiyor. psikolojik baskı had safhada sizinki yine bir şey değil. kimisinin bütün akrabalarına kadar arıyorlar, tehdit ediyorlar şu saat geliyoruz evde olmazsanız kapıyı çilingire açtırırız vs. diye.

Ayrica kadina oyle dedigimde bana o para iki ay sonra ulasir hayir istemiyorum dedi

Şengüler Hukuk Bürosu ilgileniyo diye biliyorum Turkcell'in bu tür işleriyle.Bence siz hangi hukuk bürosuylada görüştüğünüzü öğrenin belkide konuştuğunuz avukat değildir zaten.Çünkü o büro baya ilgili düzgün konuşmayı bilen avukatlara sahip doğru düzgün yolda gösteriyolar hatırladım şimdi arkadaşımın Turkcell fatura macerasını.O Hukuk bürosundan bu üslubu beklemediğim için,belkide size yardımcı olucak kişi zaten telefonda görüştüğünüz kişi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…