Nasil yaptin onu ya banada ogret azcik baya azarladi beni anneannem var diyede fazla cikisamadimSeni tirsmis gormus avukat ustune cok gelmis belli bildigim kadariyla taksitlendiriyilar ama azcik cingar cikarman lazim baska bi markadan ben 4 ay erteletmistim borcu ama cok kavga ederek
Yinede tesekkur ederimkonu ile alakali cok iyi bilgim olsaydi yazardım.
ne yaptmki ins bilen vardr da yazarlarYinede tesekkur ederim
Faizle zaten bu kadar oldu normalde bu kadar degildi
Gercekten mi pek de sesi cikan biri degilimdir ama umarim yaparim peki icra islemleri nasil olucak eger bi bilginiz varsa nolur yardim edin gelirler mi eve ne kadar zaman sonra gelirler?Canim benim bildigim kadaryla taksitlendirme yapiyolar sessiz kalma eger seni sessiz gorurlerse tepene binerler bagir cagir yok canimimi alican falan.de hic bsey yapamaz.
Taksitlendirmek zorundalar mesela en basitinden babamn kredi karti borcu vardi 1800lerde odememis faize binmis bugun aramislar kadin demiski 3100 odiyceksn babam okdr odemem falan ozman 2500 olsun flan dmye baslamis daha bagrsan indirrcek avukat taksitlendirme yapiyor.
Sadece sessiz kalma ezerler .avukatin anlami avi kap mis zaten
Affetmezler valla gucum yok taksitlendirmezsen odiyemem dedinmi mecbur yaparlar
Gercekten mi pek de sesi cikan biri degilimdir ama umarim yaparim peki icra islemleri nasil olucak eger bi bilginiz varsa nolur yardim edin gelirler mi eve ne kadar zaman sonra gelirler?
Taksitlendirme yapmak zorundalar dimi asgari ucret tutarinda olmadigi surecede dava acamiyo ki zaten dogru duzgun biseyde alamiyolarmis ki ailemin evi peki azarliyo bu kadin ya cokda cazgir nasil bastirabilirim ben bu kadiniKendi evi degilse gelemezler canim annenn babannsada gelemezlerms esime sordum .
Mahkemeye dilekce verip taksitlendirme yapabliyomssun .
Sen sessiz kalma mahkemeye vericem ozman de bisi yapamazlar korkmaa