Bana yardim edim nolur :(

Aynen banada oyle dediler ki benim ailem ayri babam baska bi yerde annem baska bi yerde ben anneannemle kaliyorum annemle babami aramislar mesaj atmislar daha dosya yokken peki taksitlendirme sadece kredi kartiyla mi olucak baska secenegimiz yokmu

Bana önsoy hukuk burosu mesaj atti bide garip olan aradigimda sadece buyrun diyolar buronun ismini soylemiyolar

avukat size hesap numarası verecektir ama mutlaka avukatın hesabı olduğuna emin olun. oraya artık hangi gün ve miktar ne ise yatırırsınız. açıklama kısmına muhakkak yazın misal turkcell borcu 2. taksit vs diye.

Bana önsoy hukuk burosu mesaj atti bide garip olan aradigimda sadece buyrun diyolar buronun ismini soylemiyolar

:)))))))) O büro Turkcell'e borcunuz var diyerek milleti dolandıranlar değilmi yaa ne Önsoy'u :) İnternetten araştırırsanız görürsünüz bir çok kişiye borcunuzu ödemezseniz takip başlatılıcaktır diye mesaj atıyolar,sonra Turkcell'i arıyosun böyle bi borcunuz bulunmamaktadır diyo,yada hayır takibe düşen bir durumunuz yoktur diyo.Tabi bazıları parayı yatırıp dolandırıldığıyla kalıyor. :))))))

Yarin soyliyim ama bana su anda turkcelle yatirirsan kapaticam dosyani diyo onun hesabina yatirabilirmiyim?

Gercekten mi ama baya butun bilgilerimi biliyolar ki baya bi avukatin ismiyle mesaj geliyo bize ayrica arastirdim biseyde bulamadim bide hesabima degil turkcelle yatir diyo

yukarı da arkadaş dolandırıcı falan yazmış. Bunlar çok yaygın önce bir turkcell in sitesinden tc no ile borcunu sorgula. sonra turkceli ara borc hangi hukuk bürosuna devredildi numaralarını alabilir miyim diye söyle. turkcelle borcu tek seferde ödemen gerekir. avukata ise taksitle ödeyebilirsin. tabi bu durum onlara kalmış bazısı hiç yanaşmıyor bazısı ise hiç para alamamaktan iyidir diyip kabul ediyor.

Gercekten mi ama baya butun bilgilerimi biliyolar ki baya bi avukatin ismiyle mesaj geliyo bize ayrica arastirdim biseyde bulamadim bide hesabima degil turkcelle yatir diyo

Buradan link vermek yasak sanırım size özelden mesaj atıcam şimdi haklarında yazılan bu tür şikayetleri oradan okuyun :) Bence siz önce bi Turkcell'i arayıp bu borç işinizi onlara sorun.Verdikleri hesabın Turkcell'e ait olduğundan bile emin olamazsınız çünkü ne olur ne olmaz.Göndericeğim linki kontrol ederseniz benim söylediklerimin başkaları tarafındanda yazıldığını görüceksiniz zaten.Gönderiyorum.

Ben arayayim en iyisi kadin bi garip cunku

1000 tl altında hıcbırseye ıcra gelmez
dosya masrafınıda eklemıs tırstıgını farketmıs koparmaya calısıyor
odemıcem canımımı alıcaksın de kapat
yok yaz kampanyası yok sonbahar kampanyası dıye ındırım ve taksıtlendırme yapıyorlar zaman zaman
bıtanesı esımı boyle tacız edıyordu
esım bırıne kefıl olmus 900 tl ıcın avukat arayıp duruyor
esım bende avukatım al alabılırsen dedı
vermıyorum odemıcem parayı dedı
300 tl nasıl 900 olurmus bırı bana acıklasın dedı
bıdaha avukat falan aramadı
esım avukat falan degıl bu arada sadece korkuttu adamı

Evet bende ona yakin bisey okumustum bugun beni aradi sizin arayacaginiz yok dedi ben aradim dedi ben simdi arkadaslarimi gonderiyorum uc adresede icra islemlerini baslatiyoruz dedi adreside garip bi mahalle soyledi kim oturuyo orda dedi ben oturuyorum cay da var buyrun gelin dedim 3 bucukta geliyoruz dedi bakalim gelsinler gorelim kimmis bu hukuk burosu nasil icra memuru olmadan geliyomus bi bankayada boyle bi borcum ama adamlar biraz faizlenir odeyene kadar ama bi sekilde halledilir dediler bu ne cirkef kadinmis ya tripli tripli konusmalar falan ozel hayatima karismalar birsey yapamazlar sanirim ki bizimde oyle dosya masrafiyla kapatma ucretiyle 700 lira olmus

hıcbırsey yapamazlar
ıcra memuru gelecekmıs ha
kımlıklerını gostersınler asla hıcbırseye ımza atmayın belkı korkutmak ıcın gelır evı gezerler
ama bunada hakları yok cunku kanun 1000 tl altında hıcbırseye ıslem yapılamayacagı hakkındadır
korkutmak ıcın oyle konusuyor kadın hıc acma bıle telefonunu

tüketici hakları bir şey yapamaz mı ki yazık bu paraya insanı soyuyorlar.
ama sözleşmede vardır tabi

Sakın korkma bunlardan.
Sessiz kalıp korktuğunu anlarlarsa durduk yerde bile suçlu çıkartıyorlar.
Ben kamuda çalışıyorum .Birgün işyerime 2 tane adam geldi.Koridorda döne döne beni arıyorlar.Birde herkese icra dairesinden geldiklerini söylüyorlar.Odama geldiler.Biri avukatmış,diğeri icra memuru.Direk ''eşiniz nerde '' dediler.
Nasıl korktum anlatamam.Aklımdan neler geçiyor ama.Eşim acaba birine kefil olduda bize icra mı gelecek falan diyorum.Konuyu soruyorum ,söyleyemeyiz diye tutturdular.Ben sessiz kaldıkça adamlar eşinizin işyeri adresini vermezseniz suçlusunuz,biz size konuyu söylemek zorunda değiliz diye sert sert konuşmaya başladı avukat olan.
Eşimi aradım,yanımda böyle birileri var diye anlattım.Eşim hopörlörü aç dedi bana.Açtım.Direk bağırmaya başladı adamlara.Bana derdinizi söyleyin çabuk,eşimi işyerinde rahatsız ettiğiniz için sizi dava edicem dedi.Adam hemen özür dileyip konuyu anlattı.Müvekkiline borcu olan bir adamın eşimden mal aldığını öğrenmişler,eşim onlardan mal aldığında ücretini ödemeyip kendilere versinmiş
Düşünebiliyormusunuz?Bizimle uzak yakın hiçbir bağlantısı olmayan bir alacak verecek davasında adamlar benim işyerime icra dairesinden memur getirebiliyor.Amaç bizi korkutup borçludan direk alamadıkları parayı dolaylı yoldan almak.Gördüğüm avukatların %50 di böyle çirkef.Altta kalırsan tepene binerler.

Ben bin degilde asgari ucret altinda olanlara yapilmiyo diye biliyodum ama pazartesiden bu yana adamlar beklicekmi ya ki zaten benim olmayan bi adreste sizmi oturuyosunuz dediler arasinlar bakalim ya benim tek derdim annenannem hasta yazik kadin uzulmesin diye ama bu kadar sacma bisey olucagini bilmiyodum ben cumadan pazartesiye 700 lirami odenir ya o parayla insalar gecinmeye calisiyo bi ay

Ya gelmwsinleri ste benim istemedigimo

Yok benim bahsettiğim mebla 30 bin lira,senin ki için gelmez .Ki eşim telefonda bağırarak halletti işte.Sende biraz bağır:))
Sanirim bi daha ararsa bagiricam artik bunaltmaya basladi baya ya agzi hic durmuyo bi erkege vericem bagirsin korksun en azindan

tüketici hakları bir şey yapamaz mı ki yazık bu paraya insanı soyuyorlar.
ama sözleşmede vardır tabi
Sozlesmeyi okumaya vaktiniz olmuyo ki zaten calisanlar aman kapatilir sorun degil diyip sadece satmaya calisiyolar banada oyle dediler biraktim boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…