• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

öküzzz katıksız öküz hemde laa gitsene karının yanına ne işin var senn 2 de 3 de nette allahım bizlere biz kadın milletine sabır ver

nette değil canım tv izliyo o saatte malum maç olmadığı için maçkolikte yorumda olmuyo

evlendim evleneli hastalıgım bitmio zaten psikoloji gitti annemlerden ayrı şehirdeyim burda hiç arkadaşım yok evden çııkmıorum ben böle biridegildim yaaa :KK43:( hep aglamaklıyım yeni biriyle tanışmak evden çıkmak konuşmak istemiorum
bende oyleyım tatlım ailem uzak sehırde eşimin aılesı var bır tek çalışıyorum iş arkadaşlarım var ama iş dışı görüşmüyoruz bende özlem duyuyorum arkadaşlarım olsa yemeğe oturmaya gelse Allahdan çalışıyorum yoksa kafayı yerdım evde komsu desen zaten 55+ falan ama bence sende oyalan ya çalış ya kursa git çevren olsun senı anlaabılıyorum o yüzden eşinden beklentilerin oluyor haklısın ama o bunun farkıdna deıl bana gore açıkça konuş ya kmsem yok butun gun evde senın gelmeni bekliorum dört gözle de duygusala in anlar bence on agöre daha hassas olabılır

nette değil canım tv izliyo o saatte malum maç olmadığı için maçkolikte yorumda olmuyo
canım ama neysede ne yaptıgı degil yanında olmaması kötü ya insan tek uyuturmu karısını sexse gelince tek aşkları oluosunuz demi tvde maçta bitio oan

bende oyleyım tatlım ailem uzak sehırde eşimin aılesı var bır tek çalışıyorum iş arkadaşlarım var ama iş dışı görüşmüyoruz bende özlem duyuyorum arkadaşlarım olsa yemeğe oturmaya gelse Allahdan çalışıyorum yoksa kafayı yerdım evde komsu desen zaten 55+ falan ama bence sende oyalan ya çalış ya kursa git çevren olsun senı anlaabılıyorum o yüzden eşinden beklentilerin oluyor haklısın ama o bunun farkıdna deıl bana gore açıkça konuş ya kmsem yok butun gun evde senın gelmeni bekliorum dört gözle de duygusala in anlar bence on agöre daha hassas olabılır
ahhh abla ahhh olmadı konuşmadımmı sanıon gene aynı azıcık suratımı asınca kuzu kuzu ne oldu bebem ne sıktı canını dio ama göz pcde ben klkar ses çıkarmadan diger odaya geçerim 10 dk sonra gelir ne oldu diye iş arıorunm çalışsam bulabilsem rahatlarım takmam sallamam bile ama işte burdada öle apt. hep yaşları buyuk insanlar eşimin aileside yakın degil bana tekim evde öle:(

Sexi biseyler giy,ama ne kadar sexi olduğunun hic farkında degilmissin gibi davran.:KK45:
Gayet sıradan hareketleri cok sexi bi sekilde yap,ama dediğim gibi farkında olmadan..:21:
Ay ne akıl veresim varmıs bugün:KK70:

klasik bir yeni evli hatun sorunu daha. karar verdim, yeni kitabimi sizler icin yazacagim kizlar haha..

saka biyana, erkekler hoduk, odun. hepsi ayni. dugunden once agzinin icine duserler, bir ilgi bir alaka Allaaaah. dugunden sonra nasilsa mal cepte ayaklari, hadi bakalim artik sen benim pesimden kos ayaklari.
gecmis olsun canim. kacan kovalanir. ya oyuna tekrar baslayip kendini geri cekip, pekala onsuzda keyif yapabildigini gostereceksin ona, ki o yine pesine dusup seninle ilgilenmeye baslasin (kisa bi sureliginede olsa..) yada sen devamli pesinden kosacaksin, ilgi alakanla adami bogacaksin, karsilik alamayincada kuplere bineceksin filan.

ahhh abla ahhh olmadı konuşmadımmı sanıon gene aynı azıcık suratımı asınca kuzu kuzu ne oldu bebem ne sıktı canını dio ama göz pcde ben klkar ses çıkarmadan diger odaya geçerim 10 dk sonra gelir ne oldu diye iş arıorunm çalışsam bulabilsem rahatlarım takmam sallamam bile ama işte burdada öle apt. hep yaşları buyuk insanlar eşimin aileside yakın degil bana tekim evde öle:KK43:
ah bu kocişler ... bulursun iş bulamazsan da kurslara git eğitim al kafan dağılsın

Sexi biseyler giy,ama ne kadar sexi olduğunun hic farkında degilmissin gibi davran.:KK45:
Gayet sıradan hareketleri cok sexi bi sekilde yap,ama dediğim gibi farkında olmadan..:21:
Ay ne akıl veresim varmıs bugün:KK70:
hımmm olabilir aslında denemeliyim güzel bi duş ardından makyaj saçlarıda düzleştirim elbisemi giysem ne :D

Uyurken izlesin mi?:KK14:
Biz kadınlar cok cok film izliyoruz..
Grinin elli tonu'ndan bu kadar etkilenmistim en son.:21:
Evet cnm biraz abartıyorsun bence..
Benimkide yemek yerken ya tv izler,ya elinde tel oyun oynar,yada cok acıkmıstır gıkı cıkmadan tıkınır

:KK67:
ilk günlerde napıyosun naptın demekten ölürdüm ya artık sımdı arkadaşlarla maça gıdıcem dıo ne zman hadı kos dıyorum kahvemı yapıyorum ohhh be dünya varmış dıyorum:) cıcım ayları geçer canım takılmaa

ilk günlerde napıyosun naptın demekten ölürdüm ya artık sımdı arkadaşlarla maça gıdıcem dıo ne zman hadı kos dıyorum kahvemı yapıyorum ohhh be dünya varmış dıyorum:) cıcım ayları geçer canım takılmaa
:))) romantik erkekler neden bizedüşmezki arkadaş anlatıo aklım gidio ya bizde niye yok onların iki tanemi var diorumbzaen :D o zamanların gelemesinidörtgözle bekliorum :D beklentim çok ondan böle oluo zaten umudu kesmek lazım az

Tabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..:D :D
Ama hic oralı olma bak..:KK50:
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.:KK50:
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.:KK53::KK53:

aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim

valla biz ilk evlendiğimizde gece yarılarına kadar sohbet ederdik halada öyle. birde yemek masasında telefon fln yasaktır bizde

Back
X