• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim eşimle beraber birsey yapamiyoruz. Sürekli oyun oynuyor.Yeni evliler siradan bir günde ne yapar?

İki kisi calisirken isleri paylasacaksiniz oncelikle ve asla yemek yerken biseyler izlemeyin ne alaka yemek yerken yemege odaklanin ve sohbet edin once bunu kaldirin ortadan aksamlari cay icerken bilgisayari ve telefonu birakmasini soyleyin rahatsizliginizi soylemezseniz oda oyle yasamaya devam eder simdi karantina sureci ama sonrasinda yaz geliyor her gun disari cikin bir hobi edinin bisiklete binmek yuryus falan gibi yapacak cok sey var beraber kitap okuyun filim dizi izleyin biz oyle yapardik simdi cocuk oldu hala daha ayni seyleri yapmaya calisiyoruz oyun telefonda ara sira oynariz ikimizde kafa dagitmak icin okadar

Merhaba hanimlar
Yeni evliyim 6 ay oldu ben calisiyorum kendiside calisiyor. Aksam gelince yemek hazir oluyo yiyoruz sonra ben topluyorum. Hemen tv acip ve bilgisayar basina gecip oyun oynuyor. Gece yatana kadar o sekilde. Hafta sonlari full sabahtan geceye kadar bilgisayar kucaginda diger yandan telefondan ayri bir oyun. Ben evi topla sil supur oyalaniyorum. Bi kere gelip yardim ediyim naber npiyosun demek yok. Ya tuvalet ya su icmek icin gelip oper gider. Hic mi sıkılmaz insan sabahtan aksama kadar otur otur hep ayni seyleri yapmaktan. Okuyorum yeni evliler ne yapar diye beraber yemek yapin sohbet edin vs diyolar. Yemek yaparken gelmiyo yerken youtube acip izliyoruz pek sohbette yok. Bizim flort donemimizde cok surmedi gorucu usulu dyelim. Ama opmek sarilmak sevi gostermek olsun yapiyor ama iste anlamissinizdir derdimi umarim. Suratimi asip is yapip yanina otuyorum hicbi laf soylemiyorum icime atanlardanim. Patlicam yakinda. Bu korona zamanlari ben evdeyim kendisi calisiyor. Kendime alan yaratip o ne yapiyorsa yapsin bende kendi islerimle mesgul olmaya karar verdim. Siz ne tavsiye edersiniz.
Canım bizdede aynı drum vardı🤭 eşim tam bir papci mi neyse onun manyağı diyebilirim.🤦 Biz gelir yemek çay sohbet sonra otururdu oynardı. Ben yinede rahatsız oldum ozaman evliligimizin 8. Ayı falandı çiçeği burnunda olanlardandim e haliyle dert edindim. Bı gün çok sinirlendim artık telefondan tabletten heryerdn sildim. 😁😁 Sonra aradan baayyyaaa zaman geçti şuan iki buçuk senelik evliyiz son 3 aydır tekrar indirdi oynadığına nadir şahit oluyorum ve bazen bende alıp ondan oynuyorum. Ki eşinin tepkisi nasıl bilmiyorum o yüzden direk sil diyemem çünkü oyun çok bağımlılık yapiyor sende indir telefonuna o oyuna başlayınca sende oyna veya oyun konsolu uz varsa beraber oynamayi teklif et 😘 pekte kafaya takılacak bir şey değil aslında. Kararında olduktan sonra

Siz de calisiyorsunuz acilen is bölümü yapmaniz lazim. Sartlariniz esit suan. Bu ne bicim sey boyle, adam is disinda oyunda resmen.

Soyle bir sey de yapabilirsiniz, isten gelin alin elinize telefonu siz de oyalanin. Yemek isteyecek sonucta degil mi? Evi temizlemeyin
Oylece telegon karsisinda oturun. Farkina kisa sure icinde varacaktir. O zaman konusun
Erkeklik duygusu sarsilip, siddete yönelmez umarim.

Ben de yeni evliyim. Eşimle işleri birlikte yapıyoruz. Ama çoğu şeyi yapmayı ben söylemeden akıl edemiyor. Süpürgeyi aç evi süpürsün diye bile uyarmak gerekiyor. :D Beni iş yaparken görünce yapacağım bişey var mı diye soruyor, bir şey demezsem bitmiştir olay ya ördek gibi boş boş benim peşime gezecek ya gidip yatacak. Bence işleri yavaş yavaş eşinizin üzerine vermeye başlayın. Yapmam derse de bi kriz olayı çözer.

[/QUOTE]
Erkeklik duygusu sarsilip, siddete yönelmez umarim.
Kufür mu ediyor? Vuruyor mu, evi mi dagitiyor? Erkeklik duygusunu sarsacak bir durum yok ortada. Oyle bir yemek yapmayip , ev temizlenmedigi zaman siddete yonelecekse zaten bu evlilik 3 ay bile devam etmez..

Kimse kimsenin hizmetcisi degil. Zaten o dusunceye sahip insanlar genelde mutlu olamazlar.

Senin eşin iyice 10 yıllık evli moduna girmiş. Eşimde ilk zamanlar kahvaltıda telefonu alıp video izlemek istiyordu bir kere kızdım o günden sonra masaya telefon getiremiyoruz. Elbette herkesin kişisel alanı olmalı ama bunun yanında birlikte yapılacak aktivelerde olmalı. Ne bileyim en basiti akşam birlikte dizi izleyebilirsiniz. Haftasonu yemeğe temizliğe yardım edebilir.

Erkekler yesin icsin s.csin, onun disinda telefonla bilgisayarla oynasin baska bildikleri bir sey yok. Mal gibi yetistiriyor ana babalari. Evli de ayni bekar da. Sen soylemezsen o akil etmez konu sahibi. Kalk sunu yap surayi supur sil diyeceksin.

Haklisiniz kizlar pubg oynasa keske bana alistirdi ama kendisi birakti oynamayi . Tek basina olan oyunlardan oynuyo sacma sapan seyler . Pubgde bile yanlizim ya . Konusmayi denemedim konusurken cok fevri oluyorum daha bu yonumu gostermedim buyuk kavga cikabilir. Sanirm eski moda donucem mektup yazip derdimi anlaticam. Isterse evin erkegi gbi butun masraflari karsilayip bende hanimi gibi evin sorumluluguna devam ederim ya da ortak masraflar odenir herkeste evin sorumlulugunu alir. Iki secenegi var ben yanliz kalicaksam niye evlendim ki. Siddet demissiniz asla izin vermem. Yapmaz zaten imkansiz diyebilirim. Seyde demissiniz yanina gidip sokul. Kucaginda bilgisayar tv acik cay kahve vs hazirlayip yanina gidiyorum ozmaan elinden yine birakmadan konusuyrouz seks yapilcaksa yapilip tekrar eski pozisyona geri donuluyor. 6 aylik evlilik 20 yillik gibi haklisiniz. Az evvel yanima geldi odada tek basimayim biraz durdu gitti. Cunku suratim beş karis neyin varda demiyo . Anliyodurheralde Hrrkesin ne dertleri vardir senin ki dertmi diyosunuz haklisniz. Iste insan takinca yemek bile yiyemiyor

Bence bu büyük bi sorun sürat asmak sorun çözme yöntemi değildir size şunu yapın bunu yapın da diyemem eşinizi siz daha iyi tanırsınız ama bunun önünü baştan kesin ve eşinize sorumluluklarını şimdi verin ileriki zamanlarda bunu yapamazsınız ..

Uyarın söyleyin.Bunları telefonla ya da pc ile evlendirmek lazım aslında.Ayrıca çocuğu o istersede yapma bence.

İşte tanımadan evlenince böyle sürprizler çıkabiliyor. İşiniz zor belli bir yaşa kadar edinilmiş olan alışkanlıklar öyle kolayca değişmez. Ev işi yapan erkeğin ya kendi titizdir içinden geliyordur ya küçüklükten alışmıştır. Sonradan ev işi yapan da var elbet ama yalap şalap veya söylene söylene. İkiniz de çalışıyorsunuz madem büyük temizliğe yardımcı kadın tutun derim. Kendinizi de yormayın. İçinize atmaktan da vazgeçin surat asıp susmak size fayda sağlamaz. Açık açık konuşun. Yemeği siz mi hazırladınız sofrayı da bi zahmet o toplayıversin. Süpürgeyi verin eline sen süpür ben silerim diyin mesela. Böyle böyle alıştırmaya çalışın.

Oyun meselesine gelince zaten evlenmeden de pek paylaşımınız yokmuş. Eşiniz aynen devam ettiriyor bu durumu. Ortak zevklerinizi bulun. Örneğin biz bazı akşamlar scrabble, tavla, 51 oynuyoruz. İki kişilik kutu oyunları ne varsa bi araştırın aranızda turnuva yapın. Birlikte film izleyin. Kahve içip sohbet edin. Şahsen sohbet edemediğim insanla ev arkadaşı bile olmam nerde kalmış evlilik. Tabi ki sürekli bir şeyler yapmanıza gerek yok ikinizin ayrı zamanı da olur, bir gün eşiniz full oyun oynar siz ne istiyorsanız artık onu yaparsınız ama eşiniz abartmış bu durumu. Sizin paylaşımınız yok.

En önemlisi çocuk düşünmeyin. Bazı kadınlar çocuk olunca düzelir diye düşünüyor, inanın düzelmez

En basta cocuk ywpmayin ,cinsellik yasamayin,suzde evdeki isleri yapmayin,birden bi ksldin pat diye ortada laftan anlamaz belli ,normale donsun is bolumu yapin aranizda ,sosyallesin,biz esimle tavla oynariz beraber film izleriz ,gezmeye gideriz ,

Niye içinize attığınız anlamadim.
Sorun sadece oyun oynaması da değil.
İkiniz de çalışırken eşinizin evde yiyip içip yatması.
Sürekli oyun oynaması da ayrı bir sorun tabi ki.
İçinize atmak yerine konusun.
Hiçbirsey paylaşmadıgınız insanla nereye kadar evlilik sürdürebilirsiniz?
Eşinizin ihtiyaçları görülüyor şuan sadece.
Oyun oynanacaksa beraber de oynanır ama mokunu çıkarmaya gerek yok.
Siz artık sesinizi çıkarın bir zahmet.

Merhaba hanimlar
Yeni evliyim 6 ay oldu ben calisiyorum kendiside calisiyor. Aksam gelince yemek hazir oluyo yiyoruz sonra ben topluyorum. Hemen tv acip ve bilgisayar basina gecip oyun oynuyor. Gece yatana kadar o sekilde. Hafta sonlari full sabahtan geceye kadar bilgisayar kucaginda diger yandan telefondan ayri bir oyun. Ben evi topla sil supur oyalaniyorum. Bi kere gelip yardim ediyim naber npiyosun demek yok. Ya tuvalet ya su icmek icin gelip oper gider. Hic mi sıkılmaz insan sabahtan aksama kadar otur otur hep ayni seyleri yapmaktan. Okuyorum yeni evliler ne yapar diye beraber yemek yapin sohbet edin vs diyolar. Yemek yaparken gelmiyo yerken youtube acip izliyoruz pek sohbette yok. Bizim flort donemimizde cok surmedi gorucu usulu dyelim. Ama opmek sarilmak sevi gostermek olsun yapiyor ama iste anlamissinizdir derdimi umarim. Suratimi asip is yapip yanina otuyorum hicbi laf soylemiyorum icime atanlardanim. Patlicam yakinda. Bu korona zamanlari ben evdeyim kendisi calisiyor. Kendime alan yaratip o ne yapiyorsa yapsin bende kendi islerimle mesgul olmaya karar verdim. Siz ne tavsiye edersiniz.
Siz de bir süre oyun oynayın, sizin oynamanizdan rahatsız olup belki bırakır, ben eşimin huylarını istemeden kapıyorum ama ona benzedigim için de rahatsız oluyor, veya kendinizi geliştirecek birşeyler yapın, belki size imrenir

Back
X