• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

Bi de gerçekten elimizdeki teknolojik aletler çok uzaklaştırdı bizi.
Eve bi misafir çağırdığında da öyle. Sen muhabbet açmaya çalışıyorsun, o elinde telefonla selfie çekiyor, watsap grubuyla konuşuyor falan filan... Saygısızlık bence.

Anlattığın gibi bir evlilik çok hoş olurdu ancak gerçek dünyaya hoş geldin :))
Fazla abartmışsın durumu, insan sürekli aşk böceği gibi yaşayamaz ki
En fazla biraz teknolojiden uzak tutabilirsin ama aynı evin içinde bahsettiğin romantizm pek olmuyor
canımıda sıkan bu ya cicim aylarındayken s.ım aylarına girdik sanki 40 yıllık evli gibi :( sürekli csanım cicim olmasın tamam ama ne bilim ya

Bi de gerçekten elimizdeki teknolojik aletler çok uzaklaştırdı bizi.
Eve bi misafir çağırdığında da öyle. Sen muhabbet açmaya çalışıyorsun, o elinde telefonla selfie çekiyor, watsap grubuyla konuşuyor falan filan... Saygısızlık bence.
aynen buna çok karşıyım bende esir alınmışgibiyiz biz onu degil o bizi kullanıyor

Sen bu aksam hazırla sofrayı,kapat bütün ısıkları,yak mumları..:KK14:
Laptopu falan kaldır biyerlere..telefonunuda al elinden,kapat telefonları..
Mum ısıgında bi yemek yiyin bakalım..teknolojisiz!:21:
(Gerci ben en son mum ısıgında yemek hazırladığımda benim evimin diregi "hayatım ısıkları acsak,yemekleri göremiyorum" demisti..:KK67:o gün bu gündür onuda yapmıyorum.):KK70:

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:

Yani şimdi uyurken izlemeler falan sizin fazla aşk filmi izlediğinizin göstergesi, fazla beklenti içinde olmayın bence. Hoş aslında daha da çok yeni evlisiniz, bazı şeylerin bu kadar rutine bağlanması için daha zamanınız var aslında. Ne desem bilemedim ki. Klasik erkek işte hepsi, neden öpmüyorsun diye sorsan "biz artık evliyiz" derler bir de. O ne demekse :KK48: Erkekler evlenince , böyle öpmeler, sarılmalar falan onlara light erkek olmak gibi geliyor galiba. Aman ne bileyim, sende ondan bekleme, işten geldiği gibi sarılıp öpüver, ben öyle yapıyorum:KK48::KK48:

aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim
Çalışmıyor musun?
Bütün bunlar bütün gün onu beklediğin için oluyor.

canımıda sıkan bu ya cicim aylarındayken s.ım aylarına girdik sanki 40 yıllık evli gibi :KK43: sürekli csanım cicim olmasın tamam ama ne bilim ya

Cicim ayı dediğin nedir ?
Toplum tarafından uydurulmuş bir masal
Asla unutma evliliğin en kötü zamanları ilk iki yıldır
Düşündüğün gibi değil yani, boşa kendini üzme

yapmam zaten bugunde kavga ettik kafamı toplamak için evden çıktım sabah 8 de gittim parkta oturdum aradı madem gittin annenin evine git gelme dio annenide aradım dio yalanını sevsinler annemle konuştum aramamış :KK70:
e ıyı madem

Sen bu aksam hazırla sofrayı,kapat bütün ısıkları,yak mumları..:KK14:
Laptopu falan kaldır biyerlere..telefonunuda al elinden,kapat telefonları..
Mum ısıgında bi yemek yiyin bakalım..teknolojisiz!:21:
(Gerci ben en son mum ısıgında yemek hazırladığımda benim evimin diregi "hayatım ısıkları acsak,yemekleri göremiyorum" demisti..:KK67:o gün bu gündür onuda yapmıyorum.)
:))))) hahahahahaha ayın 30 dogum günüydü yaptım aynısını güzel bi geceydi ama hep benmi o ortamı hazırlıcam hergünde olmazki anlamı kalmaz bide içimden gelmio okadar isteksiz mutsuz duygusal moddayım anlatamam:110:

teknoloijeden uzak durun neti kapatın akıllı telefon almayın :D bizde sorun yaşadık evliliğin ilk yıllarda şimdi herşey sınırlı eşim pc başına otrurmaz bende o eve gelince bakmam.bir düzen oturttuk çokta mutluyuz.he romantikliğe gelince o bizdede biraz az normal karşılıyorum ben artık beklenti olmayınca mutluda olabiliyor insan.ama eşler arasındaki iletişim için pc ve akıllı telefonların ortadan kalması şart en azından sizin eşiniz bunu hakediyor.

Cicim ayı dediğin nedir ?
Toplum tarafından uydurulmuş bir masal
Asla unutma evliliğin en kötü zamanları ilk iki yıldır
Düşündüğün gibi değil yani, boşa kendini üzme
öylemi diosun hayırlısı olsun ama ne yapmam gerekio nasıl davranmam gerekio bilmiorum takmamak kavga etmemek için

öylemi diosun hayırlısı olsun ama ne yapmam gerekio nasıl davranmam gerekio bilmiorum takmamak kavga etmemek için

Valla bu telefon ve laptop olayı bence sıkı bir kavgadan sonra ancak çözülür gibi geldi. Yaşam ünitesi mi canım o aletler, onlarsız nefes alamıyor mu beyefendi? Çekiver hepsinin fişini bakalım ne yapacak.

teknoloijeden uzak durun neti kapatın akıllı telefon almayın :KK70: bizde sorun yaşadık evliliğin ilk yıllarda şimdi herşey sınırlı eşim pc başına otrurmaz bende o eve gelince bakmam.bir düzen oturttuk çokta mutluyuz.he romantikliğe gelince o bizdede biraz az normal karşılıyorum ben artık beklenti olmayınca mutluda olabiliyor insan.ama eşler arasındaki iletişim için pc ve akıllı telefonların ortadan kalması şart en azından sizin eşiniz bunu hakediyor.
akşam oturup konuşcam belli bi saat bide film izlemek için net kullanılacak telefon bırakılcak bakalım neolacak yazarım yine :d çünkü gerçekten ihtiyacımız var ben evliligimden eşimden soguyorum iyice mutsuzlugun içine giriyorum

Valla bu telefon ve laptop olayı bence sıkı bir kavgadan sonra ancak çözülür gibi geldi. Yaşam ünitesi mi canım o aletler, onlarsız nefes alamıyor mu beyefendi? Çekiver hepsinin fişini bakalım ne yapacak.
yok alamıo resmen attıgı her adımda var tuvalte telle girer ordan çıkar pcye geçer yatakta bile tel onlarla evlense daha iyiydi valla bana gerek yokmuş düşünüorum ya ben sadece sex yemek temizlik içinmi geldim bu eve

benim ki izliyodu beni uyurken,o daha gözü açılmamış bir sığırken tabi bunlar,sığırcık değil bizatihi sığır..Aşkım,canım,cicim bilmemnem diye gezinip duruyodu,ama yemediği halt kalmadı maşallah ..Yemişim onun aşkını ki yedim zaten ..Boşver adam olsun varsın azcık dilsiz olsun ...

Kendine meşgul olacak bir şeyler bulmalısın
Bütün gün sadece onu beklediğin için bunalıyorsun
Çalışmayı deneyebilirsin, biraz komşuluk ilişkilerini geliştirebilirsin vs...
Kafan dağılırsa eşine sarmazsın, bir zaman sonra oturuyor düzen, bazen gözün görsün istemeyeceksin ya da yatıp uyusa da kafamı dinlesem biraz diyeceksin, bu günler aklına gelince gülümsetecek seni =))

örgü ör
etamin yap( ben yapıyorummmmm cooook eglencelııı)

sonra adamın telefonu bırakması gereken zamanalrda atla uzerıne
al alacagını
adamı sıbıt bır koseye
gene gıt etamının orgunun basına
tv ızle

o sana ne yapıyorsa sen yap
sonra alırısırsın yanı
bızde boyle evlıyız ıste
ortak cıkarlar ıcın muhabbet ıcınde oluyoruz :KK76:

Kendine meşgul olacak bir şeyler bulmalısın
Bütün gün sadece onu beklediğin için bunalıyorsun
Çalışmayı deneyebilirsin, biraz komşuluk ilişkilerini geliştirebilirsin vs...
Kafan dağılırsa eşine sarmazsın, bir zaman sonra oturuyor düzen, bazen gözün görsün istemeyeceksin ya da yatıp uyusa da kafamı dinlesem biraz diyeceksin, bu günler aklına gelince gülümsetecek seni =))
:)) inşallah takmıcak artık ya susucam oynasın bakalım ilgilenmesin nereye kadar gidicek yemegimi yapar evimi toplar geçerim tv karşına bende üstüne çok düşüom şapur şupur öpüom ya ondan bu bende ilgisiz bırakınca bakalım nasıl olcaka

Back
X