• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

Tabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..:KK70: :KK70:
Ama hic oralı olma bak..:KK50:
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.:KK50:
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.:KK53::KK53:
:))) 1 haftadır dokunamıodu hastaydımn zaten anam öldürür beni gece beeeeeee :):KK23:

:))) romantik erkekler neden bizedüşmezki arkadaş anlatıo aklım gidio ya bizde niye yok onların iki tanemi var diorumbzaen :KK70: o zamanların gelemesinidörtgözle bekliorum :KK70: beklentim çok ondan böle oluo zaten umudu kesmek lazım az
Tabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..:KK70: :KK70:
Ama hic oralı olma bak..:KK50:
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.:KK50:
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.:KK53::KK53:
aynen valla bide göster ama elletme olayı var :D

Ayy cok güldüm ben bugün.. :D :D
Tmm iste..hastalıgında bittiyse o gün bu gündür.:KK45:
Gazan mübarek ola.
Hadi git basla hazırlıklara..:KK23:

aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim

Arkadaşım sen bunalıp çokkk dizi ya da film izlemişsin.

Gerçek hayat öyle değil.

Kendine gün içinde meşgale bul.

Bir de bu erkek cinsi maalesef "ay bugün şu oldu; bugün bu oldu" diye anlatmıyor.

Ben doğumdan sonra evde kaldım; 50 kişilik iş yerinden bebek ile baş başa eve tıkıldım.

Adam eve gelip dışarıya dair herhangi bir şey anlatmadı. Çok kavga ettim; kendimi ot gibi hissediyorum azıcık bir şey anlatsan ne olur diye yalvardım. İki gün anlattı; 3. gün yok.

Mesleğimiz aynı çevremiz aynı ama adam selamlarımı bile söylemedi; tarzı bu.

Eşim halen de bir şeyler anlatmaz; o kapıdan girince günü kafasında bitirmek istiyor; oysa biz kadınlar hele bir de gün boyu evde isek dışarıya dair hikaye istiyoruz.

Öpmüyor; koklamıyor talepleriniz de bence abartılı; öpesiniz varsa siz öpün yoksa da beklentiye girmeyin. Ben pek öyle öpüşken değilim de vıcık vıcık sarılıp oturalım falan sevmem :)

Ayy cok güldüm ben bugün.. :KK70: :KK70:
Tmm iste..hastalıgında bittiyse o gün bu gündür.:KK45:
Gazan mübarek ola.
Hadi git basla hazırlıklara..:KK23:
kaçtım öyleyse ben :)))) konuşuruz gene :)) ustalık yolunda çok lşey ögrenemm gerekio benim çokkkkk :))

gitti canım takım :-):-):-):-):-)

Ay sorma canım :D ben orda ağlaya ağlaya ona hakaret ede ede toplarken bana kredi kartını uzattı git yenisini al diye.. Ben de kafamı kaldırdım bunların yenisi alınır ama sen kırılan kalbimi nasıl tamir edeceksin dedim adam da ağladı :D

Çok pembe dizi izlemişsin adamlar evlenir evlenmez duygusuzlaşıyor,herşey köprüyü geçene kadar
2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :(

Ay sorma canım :KK70: ben orda ağlaya ağlaya ona hakaret ede ede toplarken bana kredi kartını uzattı git yenisini al diye.. Ben de kafamı kaldırdım bunların yenisi alınır ama sen kırılan kalbimi nasıl tamir edeceksin dedim adam da ağladı :KK70:

cevapta süper olmuş:-):-)

Sevgili konu sahibi tanimladigin koca dunyaya henuz gelmedi ha olur da sen rastlarsan bana haber ver bi daha evlenicem;)

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
Canim sevmekye seviyordur da biraz fazla teknoloji ile iç içe sanki ben olsam bundan rahatsiz olurdum muhabbet etmeyi tercih ederim neticede. Birde evlilik o dizilerdeki gibi degil birlikte gulmeyi basarabiliyorsaniz mutlusunuzdur :)

ama olmazki hiç mi romantik olmaz biadam ya yeni evli olmasak sıkıntı degil yapmasın yeni evliyimister istemez bekliom ama nerde çok aşık çok sevio biliorum ama içindeki sevgi neye yarar bana göstermedişkten sonra ne bilim bi sıksın yanaklarımı öpsün özledim seviom desin hadi bunlardamı çok geldi bi bakış ufak bi tebessüm oda yeter ya
sen sürekli tepesindeysen burda yazdığın gibi fazla sıcaksan
oda şımarmıştır canım malesef bu böyle
başlarda bendde böyleydim baktım olmuyo çekiverdim kendimi
biraz umursama bakalım ne olacak?
biliyorum zor yeni evliyken ama sabırla denemeye bak

• Beğen
Reactions: s u
bu kadar romantizm isteği beni bile sıktı açıkçası. eşinizi düşünemiyorum. adamı bunaltmayın. fazla dizi ve filmde izlemeyin derim. uyurken izlemek falan çok ütopik.

Back