- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
- 98
- Konu Sahibi Balkizin annesi
ögrenebilirsem olabilir aaslındasana etamin yap dıyorum aglıyorsun ya
https://tr.pinterest.com/pin/34832597094357149/
bunu yapıcam sımdılerde ne dıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ögrenebilirsem olabilir aaslındasana etamin yap dıyorum aglıyorsun ya
https://tr.pinterest.com/pin/34832597094357149/
bunu yapıcam sımdılerde ne dıyorsun
:))) 1 haftadır dokunamıodu hastaydımn zaten anam öldürür beni gece beeeeeee :)Tabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..
Ama hic oralı olma bak..
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.
:))) romantik erkekler neden bizedüşmezki arkadaş anlatıo aklım gidio ya bizde niye yok onların iki tanemi var diorumbzaen o zamanların gelemesinidörtgözle bekliorum beklentim çok ondan böle oluo zaten umudu kesmek lazım az
aynen valla bide göster ama elletme olayı varTabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..
Ama hic oralı olma bak..
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.
tecrübe konuşuo :))))) eee biz daha çıragız zamanla usta olcaz ablası :)aynen valla bide göster ama elletme olayı var
aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim
kaçtım öyleyse ben :)))) konuşuruz gene :)) ustalık yolunda çok lşey ögrenemm gerekio benim çokkkkk :))Ayy cok güldüm ben bugün..
Tmm iste..hastalıgında bittiyse o gün bu gündür.
Gazan mübarek ola.
Hadi git basla hazırlıklara..
iii sohbetler :))Kac hadi bu gece yeni konuyla bekliyoruz seni
gitti canım takım
oo neler neler var bu gece dene yarın paylaştecrübe konuşuo :))))) eee biz daha çıragız zamanla usta olcaz ablası :)
2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
Ay sorma canım ben orda ağlaya ağlaya ona hakaret ede ede toplarken bana kredi kartını uzattı git yenisini al diye.. Ben de kafamı kaldırdım bunların yenisi alınır ama sen kırılan kalbimi nasıl tamir edeceksin dedim adam da ağladı
cevapta süper olmuş
Canim sevmekye seviyordur da biraz fazla teknoloji ile iç içe sanki ben olsam bundan rahatsiz olurdum muhabbet etmeyi tercih ederim neticede. Birde evlilik o dizilerdeki gibi degil birlikte gulmeyi basarabiliyorsaniz mutlusunuzdur :)2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
sen sürekli tepesindeysen burda yazdığın gibi fazla sıcaksanama olmazki hiç mi romantik olmaz biadam ya yeni evli olmasak sıkıntı degil yapmasın yeni evliyimister istemez bekliom ama nerde çok aşık çok sevio biliorum ama içindeki sevgi neye yarar bana göstermedişkten sonra ne bilim bi sıksın yanaklarımı öpsün özledim seviom desin hadi bunlardamı çok geldi bi bakış ufak bi tebessüm oda yeter ya
ogrenırsın canım carpı carpı seklınde ıslenıyorbilmiorumki yapmayı