• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

Daha 2 aylık evlilikte 'evli,mutlu yakında cocuklu :)' niye bu moda girdin ki? Evliliğiniz bu tarzdayken üstüne birde çocuk yaparsan daha çok konu açarsın. Evlilik dediğin evlenir evlenmez paldır küldür çocuk yapmak mı ya? Azıcık yaşayın birbirinizi bi tanıyın bakalım! Bebek olunca her şey tozpembe olacak sanıyorsun galiba asla öyle değil..
hamile degilim söz misali sadece o kelime

buna gülüyo musun :KK57::KK57::KK57:
canm bence karşılıklı sorunlarnız var. 2 aylık evli bi kadın kavga ettik diye alıp başını çıkarsa adam zaten suratına bakmıyosa yani ne bileyim. Niye evlendiiniz ki ? adam ananın evine git diyo sen onun oyununu cıkardıgına guluyosun, ananın evine git demesine üzülceğin yerde...
evet gülüyorum çünkü gerçekten söyledigine inanmıorum kalpten annenin evine git dedigine suratıma bakmamak degil haftasınları yemekleri o yapar bensz bi yere gitmesz yatakta illa dokunacak sarılacak öyle uyucak benm sinir oldugum nokta sadece pc ile telle ugraşması onlar ortada olmadıgında sıkıntı yok bnm sadece sorunum bu annemin evine yollayan bi insan gerçekten bunu isteyen insan sadece gidip gitmedigimi ögrenmek için arayıp nerdesin diye sormaz evdeim diyince tamam deedi kapadı artı ben gerçekten söledigine inanmıyorum kiyollamazda 4 yıl ugrastı benimle evlenebilmek için

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
Yani ilk dikkatimi çeken şey hiç noktalama işareti kullanmamışsın. İnanın, okumak ve anlamak çok zor oluyor, böyle yazıları.
Soruna gelince; Öncelikle evlilikte nişanlılık döneminin ilgisini bekleme. Ama eşinin böyle sürekli telefon ve laptopla vakit geçirmesi yanlış. Bu konuyu onunla konuştun mu daha önce.

Bu bir hastalık canim.kendi bunla mücadele etmeli istemesi.
2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:

Bunu insanin kendisi akil etmeli.Radyasyon ve duruş bozuklukları ileride hep bu bilgisayarbbağımlılığından olucaksinHalbu ki asıl hayat onda ddeğil
Canım değişmesini bekleme söz verirler değişicem diye hiç aslı yok.yıpratırlar kadını ancak.şimdiden böyleyse çocuk olunca daha da çok umursamaz.benim eşim öyleydi çünkü.3yl oldu hiç bi değişme yok.bi kızım var o olmasa boşanacam böyle bir ömür çekilmez canm.emin olmadğın ş üreme çocuk yapma benim hatam düşme canm

Sen sarılsan yakınlaşşan keşke ondan bekledıgın herseyı sen yapsan nasıl olur canım ?Mesala ozamanda ilgisiz kalıyorsa asıl sorun işte o olur

akıllı bi telefon aldığında eşimde yemek masasında sürekli telefonla filan ilgileniyordu. Arada cins cins bakışlarımı yakaladığında da baktığımı görüp banada gösterip, beraber gülmemizi filan istiyormuş davranıyodu. Sonra bende aldım telefonu yemek boyunca onunla hiç konuşmadım, hep telefonla ilgilendim, seslendi cvp vermedim tabağımı kaldırıp gittim. Tabi hemen peşimden gelmeler filan... Neyse birkaç öğün daha böyle davrandıkran sonra affettim ve kural koyduk yemek, kahvaltı ve akşam gelince telefonu almıyoruz elimize sadece önemli ayarlaması gereken işlerde kullanabilir.

haklısın bu teknolojı maf etti hayatları,geçen elektrik kesildi ya ortalıkda tek dert batarya idi,bir yere gittim kuruk var cafede jarz kuyruğu tabi,şükür ettim,kızlar çok zor

Kural kısıtlama kavga gürüldü dayatma sakın ama sakın yapmayın daha yeni evlisiniz yazık olur evliliğinize eşiniz sizi annesi gibi görmeye başlar... Yapılacak şey çok basit ve çok eğlenceli eve geldiğinde köle gibi yemek hazırlayıp önüne koymak yerine gün içinde kendinize vakit ayırın yemekle uğraşacağınıza.. Çok affınıza sığınarak söylüyorum biraz sexi giyinin işve cilve kur yapın narin olun makyaj yapın süslenin ilgisini çekin .. Bunlara hiçbir eş hayır diyemez.. Saçınızda başınıxda değişiklik yapın işte yapın bişeyler eminim ki düzelecektir tabi ki uyurken izleyenler sadece filmlerde olmuyor bunu sağlamak sizin elinizde.. Onun tapulu malı gibi davranmayın avucunun içinden kayıp gidecekmiş gibi narin ve cilveli olun ona karşı.. Kolay gelsin çok utandım :))))) bence hallolmayacak bişey değil canınızı sıkmayın ve işe koyulun :):***

Tabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..:KK70: :KK70:
Ama hic oralı olma bak..:KK50:
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.:KK50:
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.:KK53::KK53:
çokkk işe yaradı çokkk kuzu gibi oldu :)))

Ahhh caniim o bahsettigin olay sanirim cicim aylari yada cicim gunleri is hayati malesef elektronik aletlere yapisik yasatiyor yatakta aramizda tablet olmadigi icin kendimi sansli hissediyorum zamanla alisirsin diyorum buyuk beklenti icindesin

Back
X