• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

sen sürekli tepesindeysen burda yazdığın gibi fazla sıcaksan
oda şımarmıştır canım malesef bu böyle
başlarda bendde böyleydim baktım olmuyo çekiverdim kendimi
biraz umursama bakalım ne olacak?
biliyorum zor yeni evliyken ama sabırla denemeye bak

aynen ,doğru cevap bence.

bu işler ağlamayla,sızlamayla,yasak koymayla,zorlamayla asla olmaz.olmadığı gibi iyice uzaklaşır.

hiçbir zaman ondan sevgi ve ilgi beklentisi için de olma ve bunu ona hissettirme.

tamamen kaybetmek mi istersin yoksa sabredip bunu uygulayıp kazanmayı mı...

düşme üstüne ,doğal davran o sana gelecekkkkkkkkkkk.emin ol.

canım evde olunca ister istemez insan kendi meşguliyetlerine dalıyor . Bende kaç yıllık evliyim. Eşim mutfakta sigara içer tv izler ben oturma odasında ..gel burda otur der .ama ben de sıkılırım onun izlediklerinden oda telefonda oyun oynar sürekli ...O yüzden çareyi dışarı çıkmakta buldum. özellikle bu aylardan sonra her akşam yürüyüş , sakin bir cafe bulup çay falan içeriz o zaman güzel muhabbet oluyor.

bızde nısanlıyız.. Arada bazen sevgısını gostermedıgı veya gosteremedıgı zamanlar oluyor.. Ben soruyorum ''benı sevıyorsun dımı'' dıye :) Yine mı bu soru dıye sınırlenıyor.. Bır gun bana dedı ''bana ınanıp guvenmıyormusun''. Bense ''o anlarda duymak ıstıyorum'' dıye cıkıstım.. Gelen cevap ''Senı bı omur sevıyorum sevecegım bunu hep söylemeye gerek yok'' dıye atak yaptı ve ben golu attım.. ''Sen yemek yedın sımdı ama bıraz sonra yıne acıkacaksın ama yemek yedıgını bılıyorsun Bu ıste aynen böyle.. :) '' O Gunden berı duzenlı olarak sevgısını ıfade etmek ıcın bıseyler yapıyor :)

Kadın erkek ilişkilerin klasiği bu ve benzer konular..Erkekler maalesef fazla duz bakıyorlar; Biz kadınlar gıbı de ınce düşünmek hak getıre.. Karsınıza alıp konuşmakta fayda var..

En iyi çözüm onun yaptıklarını ondan önce sen yap .....sende onla ilgilenme bi Puzzle al mesela şöyle 1000 parça falan onla ilgilen hiç sesini çıkarma uykun gelince git yat bi iki güne kafasına dank eder

evli değilim ama çoğu arkadaşıma katılıyorum. Bence yalnızlığınızdan kaynaklanan bir problem var tek başınıza olduğunuz sosyal hayatınız olmadığı için herşeyinizi ona bağlamışsınız bu yüzdende olması gerekenden çok ilgi bekliyosunuz :KK28:

Bence problem.evliligin ilk 1 yili ortak kararla net baglatmadik eve.evde doyasiya zaman gecirmek adina.simdi baglattik.ama iki pc var evde ayda bir ya acilir ya acilmaz.esinizin bu aliskanligindan rahatsizliginizi dile getirin.boyle yurumez.herkes ozel hissetmek isterki bi sonraki gun parlasin oma...

Canım değişmesini bekleme söz verirler değişicem diye hiç aslı yok.yıpratırlar kadını ancak.şimdiden böyleyse çocuk olunca daha da çok umursamaz.benim eşim öyleydi çünkü.3yl oldu hiç bi değişme yok.bi kızım var o olmasa boşanacam böyle bir ömür çekilmez canm.emin olmadğın ş üreme çocuk yapma benim hatam düşme canm

Eğer gerçekten bunu istiyorsanız bir daha asla " beni öp, sarıl, benle ilgilen " v.s cümlelerini kurmayın.
Konuşturmaya çalışmayın.
Uzun bir süre suratınızı asmadan devam esin buna. Çark dönecektir.

evlendikten sonra bu adamlarin icinden bi hoduk cikiyo.nisanliyken ne iltifatlar ...sevgi sozcukleri havada ucusurdu..ne yazikki bizim kadar ince dusunemiyolar duz mantil hepsi.ama yinede bana sarilmadan uyumaz tek koltukta tv izlerz ..ama oyle her dakka sevdgni soyleyen bi adam degil kocam.anlatsak hepimizin sikayet ettigi bseyler vardr ki var da..en iyisi oldgu gbi kabul etmek belkide bklentiyi minimum tutmak 3 yilda bunu ogrendim:21:

Onun size yaptığını yapın. Yaz da geldi bulunmaz nimet. Şöyle dekolteli dekolteli yayılın koltuğa. Alın bilgisayarı. Yemeği o gelmeden yiyin. tek başına yesin. Niye benden önce yedin derse. Sofrada otururken zaten sizinle değil bilgisayarla ilgilendiğini bu yüzden moralinizin bozulduğunu be tel yiyeceği nizi söyleyin.

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
evlilige hosgeldin canım :)

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
2 ay da hemen bu denli tlfn ve pc ye yönelmesi hos degil gercektn ama sizde fazla ilgi bekliyo olmanz bilemiorm ki.. fazla ilgide adami sıkar esinizle güzelce konusun bakalm belki vazgecer pc den telefondan fln

aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim
Bence sizde bir ise girip çalışın. Evde oturmayin. Benim esim romantiktır normalde ama işten gelince başımızı yastığa koyduğumuz gibi uyuyoruz. Anlayacağın Kimse kimseyi uykuda izleniyor :-D

Evlilik filmlerdeki gibi degil. Flort donemindeki o ilgi evlenince gidiyor maalesef. Cunku artik biliyor ki sanki tapusu onda. Yani oyle oluyorlar. Butun gun evde oldugun icin merak edecek bir seyi de kalmiyor. O prens gidiyor, opunce kurbagaya donusuyor. Masallardaki gibi degil maalesef. Sana tavsiyem onu hayatinin merkezi yapma. Yani butun hayatini onun uzerine kurma. Onu hayatinin merkezinden al, merkeze yakin bir yere koy. Yani senin de kendine ait bir hayatin ugraslarin olsun. Butun gununu onu bekleyip iki laf edelim beni sevsin beklentileriyle gecirme. Beklentiler olmayinca hayal kirikliklari baslar. Kendine ugraslar bul. Arkadas edin. Disari cik gez dolas. Hobi edin. Spor yap. Herseyi annene anlatirim diye seni tehdit etmesine izin verme. Bu durum seni onun kolesi yapar zamanla. Kole olma. Senin de bir hayatin oldugunu senin de bir birey oldugunu anlamali. Sen ona sadece hizmet etmek icin evlenmedin. Hayati beraber paylasnak icin evlendin. Unutma. Senin de sInIrlarIn olsun. Mesela yemek yerken bilgisayar oynamamasi kuralini koyabilirsin. Eger dinlemezse sen de telefon ya da bilgisayarla oyna yemek yerken. Belki nasil birsey oldugunu anlar bu durumun. Eger seninle basbasa yemek yemek istemiyor da bilgisayariyla yemek yemek istiyorsa sen de o gelmeden yemegini ye. Biz bilgisayarimla yedik dersin. Evlilik boyle birsey. Zamanla alisirsin. Bilgisayari elinden alsan, bu kez de tv kumandasi elinde olur bunlarin. Boyleler iste. Sen de kendini mesgul edecek seyler bul. Kolay gelsin.

Benimki de oyleydi cnm yemekten kalkar pc başına geçerdi.uzun zaman bekar hayatı yaşamış ona bağlıyodum hep.akşamları otururken falan konuşmazdı hiç. Tv de spor izlerdi hep.ama sürekli konuşuyodum artık evliyiz hayatında biri var.birlikte yapalım derdim.yeri gelince de ben sarılır sırnaşirdim sende oyle yap herşeyi erkeklerden beklemeyelim demi ama zamanla alışır o da

Dış görünüşünde hissedilir tarzda değişiklikler yap, kendini biraz geri çek, en temel kuraldır kaçan kovalanır ;)

Back