Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

nefise3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
144
27
98
Günaydın kızlar,nasıl başlayacağımı bilemiyorum geçenlerde bir konu açtım yemediğim hakaret kalmadı.neymiş efendim eltime çirkin demişim ne var bunda ne ahlaksızlığım zekasızlığım kaldı,nede terbiyesizliğim madem yazdıklarım size yanlış geliyor yorum yapmayın ozamn neden yanlışıma ortak oluyorsunuz ki!konu açtım diye yorum yapma zorunluluğu yok.bazı üyeler gerçekten sırf muhalefet sırf hakaret içeren yorumlar yapıyorlar,bana üsluptan ahlaktan dem vuranlar bana etmediği hakareti de bırakmıyorlar.tanımadığı birinin üzerinden,tanımadığı birine yapılan bu saldırı çok mu hoş oldu.neyin kafası bu 2011 yılından beri buraya üyeyim ve ilk defa uzaklaşma aldım bazıları yüzünden. benim öfke kontrol problemim var maalesef sinirlenince kendimi durduramıyorum bana hakaret edilince bende karşılık verdim keşke olmasaydı.asude bahar ve bella donnaya hakkımı helal etmiyorum allah ıslah etsin diyorum.bu arada bazı üyelerde maşallah iyi avukatlık ve dedektifçilik yapıyorlar bence onlar kendilerini kk köşelerinde boş boş muhalefet yorumlar yaparak heba etmesinler gidip avukatlık yapsınlar.ayrıca adminlere soruyorum neden bana ceza veriliyorda bana hakaret üstüne hakaret yağdıran diğer üyelere ceza verilmiyor haksızlık değilmi?lütfen üyeliğimin iptal edilmesini rica ediyorum hemen kapatılsın...!

burada bir cok kişi yaşıyor bu durumu ben bile kaç kez ban yedim cok kafaya takmamak gerek hepimiz kendimizi tutamayabiliyoruz.
ama hic üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmedim cok kafaya takmamak lazım yaa

Günaydın kızlar,nasıl başlayacağımı bilemiyorum geçenlerde bir konu açtım yemediğim hakaret kalmadı.neymiş efendim eltime çirkin demişim ne var bunda ne ahlaksızlığım zekasızlığım kaldı,nede terbiyesizliğim madem yazdıklarım size yanlış geliyor yorum yapmayın ozamn neden yanlışıma ortak oluyorsunuz ki!konu açtım diye yorum yapma zorunluluğu yok.bazı üyeler gerçekten sırf muhalefet sırf hakaret içeren yorumlar yapıyorlar,bana üsluptan ahlaktan dem vuranlar bana etmediği hakareti de bırakmıyorlar.tanımadığı birinin üzerinden,tanımadığı birine yapılan bu saldırı çok mu hoş oldu.neyin kafası bu 2011 yılından beri buraya üyeyim ve ilk defa uzaklaşma aldım bazıları yüzünden. benim öfke kontrol problemim var maalesef sinirlenince kendimi durduramıyorum bana hakaret edilince bende karşılık verdim keşke olmasaydı.asude bahar ve bella donnaya hakkımı helal etmiyorum allah ıslah etsin diyorum.bu arada bazı üyelerde maşallah iyi avukatlık ve dedektifçilik yapıyorlar bence onlar kendilerini kk köşelerinde boş boş muhalefet yorumlar yaparak heba etmesinler gidip avukatlık yapsınlar.ayrıca adminlere soruyorum neden bana ceza veriliyorda bana hakaret üstüne hakaret yağdıran diğer üyelere ceza verilmiyor haksızlık değilmi?lütfen üyeliğimin iptal edilmesini rica ediyorum hemen kapatılsın...!
2011 yılından berı uyeymıssın ama uyelerle alakalı konu acmak yasak
sıkayetınızı dırek yetkılıye yapsaydınız keske
olabılıyor aksılıkler...
Mune Mune

Teşekkürler cvp yazdığınız için ama ben ban yediğim için değil hakaret yediğim için üyelik iptali istiyorum konu açınca yemediğim hakaret kalmıyor hakaret ednler banlanmıyor ama ben banlanıyorum

2011 yılından berı uyeymıssın ama uyelerle alakalı konu acmak yasak
sıkayetınızı dırek yetkılıye yapsaydınız keske
olabılıyor aksılıkler...
Mune Mune
2011 yılından beri üyeyim ama pek bilmiyorum siteyi açıkçası muneye ilettim

Yapmayın ama hak helal etmek haram etmek falan... Burası sanal bir ortam kendinize bu kadar dert etmeyin. Şahsen ben kafam biraz dağılsın diye kk ya bakıyorum siz dert arıyosunuz kendinize. Ayrıca sanırım üyelik iptali yok, yanlış biliyorda olabilirim

Ama sende eltin hakkında nasıl bir tabir kullandin ilerde onunla yeri gelecek beraber yemek yapıp yiyeceksiniz

Ne olursa olsun Allah ın yarattığı bi varlığa çirkin deme hakkına sahip değilsiniz. Sizi kınıyorum :KK12:
tabii kınayın ama çirkin dedim çok ağır bir laf kullanmadım

Diğer konuya baktım da üslubunuz eleştirilmiş.
Hakaret nerede ben göremedim.
Kaldı ki gerçekten hoş olmayan bir üslupla yazmış ve haklı olarak eleştirilmişsiniz.
Ayrıca üyelerle ilgili konu açmak da yasak.
tabii kınayın ama çirkin dedim çok ağır bir laf kullanmadım
Sen konu açsan ben sana ahlaksız zekasız diye yorum yapsam sen hakaret olarak algılamazsın o halde

Bazı üyeler için konu sahibi haklı :) saygıdan dem vurup yazdığından haberi olmayanlar var
Çok teşekkür ediyorum söylemek istediğim tamda bu işte madem üslubumu beğenmiyorsunuz yorum yapmayın teşekkürler öpüyorum sizi

Önceki konunu bilmiyordum, haliyle baktım şimdi
Sırf siz evlenirken ona yapılanlar size yapılmadı diye kızın arkasından saydırmışsınız, eşin ve ailesi sana haksızlık yaptıysa kızın suçu ne. Kaynın nişanlısına değer vermiş ki hiç bişeyden kaçmamış ailesinden de destek almış ne güzel, keşke snein eşin de yapabilseydi..

Çok çirkin kızın yüzüne bile bakılmaz demişsin bir de, yüzüne bakmayı bırak herşeyin en iyisini yapmışlar demek ki yüz güzelliğinden daha önemli şeyler var. Biraz aynayı kendine tut lütfen

Ay ceza aldım bana neler neler dediler diye de yaygarayı bırak. Herkes ceza alıyo ama kendini bu kadar önemsemiyo inan..

Diğer konunuzu açıp yorumları tekrar okumanızı öneririm.
Kimse size ahlaksız, zekasız falan dememiş.
Demiş olsalardı sizden daha önce banlanırlardı zaten.
iyi okuyun hanımefendi asude bahar adlı üye sen git ahlakına ve zekana yatırım yap diyor ne demek bu allah aşkına

iyi okuyun hanımefendi asude bahar adlı üye sen git ahlakına ve zekana yatırım yap diyor ne demek bu allah aşkına
o cumlesı : baskalarının guzellıgı cırkınlıgıyle ugrasıp kıskanclık ve dedıkoduculuk yapcagına kendı kendıne bak demıs
ben zekasız ve ahlaksız dedı olarak anlamadım o cumleyı sahsen asude_bahar asude_bahar ın

Üslubunuz yerlerde.

İnsanları dış görünüşleri ile kıyaslamaktan vazgeçtiğimizde onlara daha iyi bir gözle bakabiliriz belki. İçiniz dolu. Yalnızca elti konusunda değil hayata karşı bir kininiz var sanki.

Bir şeylerin eksikliği var sanki. Yorumunuzda ki üslup dışında, eltinize ve ona yapılanlara karşı aşırı derecede kıskanç bir insan profili çiziyorsunuz. Bunu yenmeye çalışın. Öfke dolu olmayın. Kininizi nefretinizi paylaşmak yerine içinizde onu yaşatarak bitirmeye çalışın. Hayatın size sunduğu artılara bakın.

Kendinizi dinlemenizi haklı yönlerinizi gördüğünüz kadar haksız yönlerinizi bulup öz eleştiri yapmanızı tavsiye ederim. Nefret, kin yüktür. Emin olun hafifleyeceksiniz.

Daha olumlu bakın hayata.

Önceki konunu bilmiyordum, haliyle baktım şimdi
Sırf siz evlenirken ona yapılanlar size yapılmadı diye kızın arkasından saydırmışsınız, eşin ve ailesi sana haksızlık yaptıysa kızın suçu ne. Kaynın nişanlısına değer vermiş ki hiç bişeyden kaçmamış ailesinden de destek almış ne güzel, keşke snein eşin de yapabilseydi..

Çok çirkin kızın yüzüne bile bakılmaz demişsin bir de, yüzüne bakmayı bırak herşeyin en iyisini yapmışlar demek ki yüz güzelliğinden daha önemli şeyler var. Biraz aynayı kendine tut lütfen

Ay ceza aldım bana neler neler dediler diye de yaygarayı bırak. Herkes ceza alıyo ama kendini bu kadar önemsemiyo inan..
İşte sizin gibi üyeler yüzünden üyelik iptali istiyorum lütfen üyeliğimi kapatırmısınız ya

Back
X