Günaydın kızlar,nasıl başlayacağımı bilemiyorum geçenlerde bir konu açtım yemediğim hakaret kalmadı.neymiş efendim eltime çirkin demişim ne var bunda ne ahlaksızlığım zekasızlığım kaldı,nede terbiyesizliğim madem yazdıklarım size yanlış geliyor yorum yapmayın ozamn neden yanlışıma ortak oluyorsunuz ki!konu açtım diye yorum yapma zorunluluğu yok.bazı üyeler gerçekten sırf muhalefet sırf hakaret içeren yorumlar yapıyorlar,bana üsluptan ahlaktan dem vuranlar bana etmediği hakareti de bırakmıyorlar.tanımadığı birinin üzerinden,tanımadığı birine yapılan bu saldırı çok mu hoş oldu.neyin kafası bu 2011 yılından beri buraya üyeyim ve ilk defa uzaklaşma aldım bazıları yüzünden. benim öfke kontrol problemim var maalesef sinirlenince kendimi durduramıyorum bana hakaret edilince bende karşılık verdim keşke olmasaydı.asude bahar ve bella donnaya hakkımı helal etmiyorum allah ıslah etsin diyorum.bu arada bazı üyelerde maşallah iyi avukatlık ve dedektifçilik yapıyorlar bence onlar kendilerini kk köşelerinde boş boş muhalefet yorumlar yaparak heba etmesinler gidip avukatlık yapsınlar.ayrıca adminlere soruyorum neden bana ceza veriliyorda bana hakaret üstüne hakaret yağdıran diğer üyelere ceza verilmiyor haksızlık değilmi?lütfen üyeliğimin iptal edilmesini rica ediyorum hemen kapatılsın...!