bana spor programı hazırlamamda yardımcı olur musunuz acaba???

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
merhabalarr bu kış boş gezenin teki olucam bu yüzden yoğun sporla sağlıklı yaşama geçmek ve fit görünmek istiyorum.
vücudum ani zayıflamadan ötürü deforme olmuştu şimdi verdiğim 17 kiloyu geri aldım malesef ancak vücudumdaki problemler geçmedi:84:

sarkık göğüsler, selülitli bacaklar ve popo, aşırı simit bölgesi, ve çok yumuşak bir etim oldu özellikle bacaklarımın iç kısımları:KK43:

ancak bu vücut problemlerinden kesinlikle kurtulucam. bu konuda bana yardımcı olur musunuz diyecektim:26:

ben haftanın beş günü spor yapmayı düşünüyorum. haftasonlarını da sosyal aktiviteler.

neyse şöyle bir program düşündüm;
günde 1,5 saat dans(20 dakikası oryantal)
20 kere şınav
15 dakika koşu hareketi
50 kere mekik
bir de iç bacak için biraz önce okuduğum şey 200 kere

bu programa başka egzersiz hareketleri ekleyin lütfen yorumlarınızı bekliyorum.:KK5::KK5:

haa bir de barfiks demirinin fiyatını bilen var mı ve nereden bulabilirim acaba???

Son düzenleme:
Bence 1.5 saat dans cok.nasıl yapcaksın.sıkılır insan :) 40dk yürüyüş-koşu yapsan daha kolay olur bence.

Bence 1.5 saat dans cok.nasıl yapcaksın.sıkılır insan :) 40dk yürüyüş-koşu yapsan daha kolay olur bence.

geçen senede yapıyordum biraz sıkıyor ama yapabiliyorum, her gün yürüyüş yapmak çok zor geliyor o yüzden dansa sardım:KK8: sabah yürüyüşü hele ölümcül üşendiriyor:KK50: dans etmek de yürüyüşle koşu kadar kalori yakar ama yah

dans etmek tabikide cok kalori yakarda yani ben yapamıyorum o kadar.yapabiliyosan süper bişey :KK53: Yürüyüş yanına bi arkadaş bulunca kolay oluyo.Eğer bu hareketleri haftada 4-5 gün yaparsan süper olur kesin kilo verirsin :)

ayy evet evet:KK9::KK9::KK9: ama kilo verdikten sonra sıkılaşmama yardımcı olacak egzersiz hareketleri de bulmam lazım özellikle göğüsler için:44:

sen günde 20-30 dk bu ablaya takıl, gerisini düşünme : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

kesinlikle çok başarılı, düzenli yaparsan inanılmaz sıkılaştırıyor..

vuhuu kadındaki kasa bak:KK9: çok saoll canım:KK61:

teşekkür ederim canım onlardan bir derleme yapıcam zaten sadece bir göğse kas yapmak istiyorum onla ilgili bir hareket bulamadım:93:

benden sana tavsiye ilk ay hergün 1,5 saat yürü
sonraki ay 1 saat hızlı yürüyüş
3. ay ise 30 dak dempolu koşu ile yağlarından kurtulman mümkün
extra bir şey yapmana gerek yok
ideal kilona ulaşınca sıkılaştırma egzersizleri yapabilirsin

Son düzenleme:
benden sana tavsiye ilk ay hergün 1,5 saat yürü
sonraki ay 1 saat hızlı yürüyüş
3. ay ise 30 dak dempolu koşu ile yağlarından kurtulman mümkün
extra bir şey yapmana gerek yok
ideal kilona ulaşınca sıkılaştırma egzersizleri yapabilirsin

evet koşu yapacağım sabah sabah çok zor oluyor ancak alışırsam harika olur kesinlikle deniycem.:KK61:
ancak yürüyüş yapmaktan nefret ediyorum ya.

sarkık göğüsler, selülitli bacaklar ve popo, aşırı simit bölgesi, ve çok yumuşak bir etim oldu özellikle bacaklarımın iç kısımları

ayy beni tarif etmişsin canım yaa
Bende bu topikte kalim bari:KK52:

sarkık göğüsler, selülitli bacaklar ve popo, aşırı simit bölgesi, ve çok yumuşak bir etim oldu özellikle bacaklarımın iç kısımları

kal tabi ya canım bütün sorunlarımıza çare bulabiliriz arkadaşların yardımlarıyla:KK70:

kal tabi ya canım bütün sorunlarımıza çare bulabiliriz arkadaşların yardımlarıyla:KK70:

evet koşu yapacağım sabah sabah çok zor oluyor ancak alışırsam harika olur kesinlikle deniycem.:KK61:
ancak yürüyüş yapmaktan nefret ediyorum ya.
amaç vucüdunu alıştırmak yoksa 10 dak koşu bile ağır gelebilir.
he sen kendine güveniyorsan zaten sorun yok
cardiyodan daha etkili yağ yakıcı maalesef yok:KK1:

amaç vucüdunu alıştırmak yoksa 10 dak koşu bile ağır gelebilir.
he sen kendine güveniyorsan zaten sorun yok
cardiyodan daha etkili yağ yakıcı maalesef yok:KK1:

kondisyonum iyidir, iyidir diyeceğim de
günde kaç dk koşu yapmamı öneririsin?:KK53: 10 dk yapmasam da en çok 30 dk koşarım ben. 5 dk koşsam, cardio olur bende zaten herhalde:KK60:

yürüyüş yaparken tak kulaklığı kulağına aç bi hareketli müzik yürüyüşün nasıl bittiğini anlamazsın:KK74:

kondisyonum iyidir, iyidir diyeceğim de
günde kaç dk koşu yapmamı öneririsin?:KK53: 10 dk yapmasam da en çok 30 dk koşarım ben. 5 dk koşsam, cardio olur bende zaten herhalde:KK60:
30 dak orta tempo yeterlidir
bunun dışında gün içinde hiç başka spor dans v.s. yapmana gerek kalmayacaktır
fakat bu tempo 1 ay sonra az gelebilir
o zaman dakikayı uzatmadan hızını arttırabilirsin
bende cardiyo için okulların açılmasını bekliyorum
çocuklar okula ben sahile koşuya:nazar:

30 dak orta tempo yeterlidir
bunun dışında gün içinde hiç başka spor dans v.s. yapmana gerek kalmayacaktır
fakat bu tempo 1 ay sonra az gelebilir
o zaman dakikayı uzatmadan hızını arttırabilirsin
bende cardiyo için okulların açılmasını bekliyorum
çocuklar okula ben sahile koşuya:nazar:

1 ay boyunca 30 dk orta tempoda koşu... ay çok aklıma yattı bu ya:KK66::KK66: gün içinde başka şeyler yapmama da gerek yok diyosun, ben yine de yaparım ama bazı günler. peki daha önce yaptın mı bunu diyetle birlikte yapıcam ben sen yapmışmıydın canım?:26:

1 ay boyunca 30 dk orta tempoda koşu... ay çok aklıma yattı bu ya:KK66::KK66: gün içinde başka şeyler yapmama da gerek yok diyosun, ben yine de yaparım ama bazı günler. peki daha önce yaptın mı bunu diyetle birlikte yapıcam ben sen yapmışmıydın canım?:26:
çizelgedeki 10 kilo bu şekilde gitti canım
diyet (katı olmayan) ve 30 dak koşu
4 ayda verdim mayıstan bu yana diyet ve spor yapmadım
aynı kilodayım
okul zamanı tekrar başlayacağım nasipse:KK53:

X