- 31 Temmuz 2011
- 1.599
- 5
- Konu Sahibi KittyConda
merhabalarr bu kış boş gezenin teki olucam bu yüzden yoğun sporla sağlıklı yaşama geçmek ve fit görünmek istiyorum.
vücudum ani zayıflamadan ötürü deforme olmuştu şimdi verdiğim 17 kiloyu geri aldım malesef ancak vücudumdaki problemler geçmedi:84:
sarkık göğüsler, selülitli bacaklar ve popo, aşırı simit bölgesi, ve çok yumuşak bir etim oldu özellikle bacaklarımın iç kısımları
ancak bu vücut problemlerinden kesinlikle kurtulucam. bu konuda bana yardımcı olur musunuz diyecektim:26:
ben haftanın beş günü spor yapmayı düşünüyorum. haftasonlarını da sosyal aktiviteler.
neyse şöyle bir program düşündüm;
günde 1,5 saat dans(20 dakikası oryantal)
20 kere şınav
15 dakika koşu hareketi
50 kere mekik
bir de iç bacak için biraz önce okuduğum şey 200 kere
bu programa başka egzersiz hareketleri ekleyin lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
haa bir de barfiks demirinin fiyatını bilen var mı ve nereden bulabilirim acaba???
vücudum ani zayıflamadan ötürü deforme olmuştu şimdi verdiğim 17 kiloyu geri aldım malesef ancak vücudumdaki problemler geçmedi:84:
sarkık göğüsler, selülitli bacaklar ve popo, aşırı simit bölgesi, ve çok yumuşak bir etim oldu özellikle bacaklarımın iç kısımları
ancak bu vücut problemlerinden kesinlikle kurtulucam. bu konuda bana yardımcı olur musunuz diyecektim:26:
ben haftanın beş günü spor yapmayı düşünüyorum. haftasonlarını da sosyal aktiviteler.
neyse şöyle bir program düşündüm;
günde 1,5 saat dans(20 dakikası oryantal)
20 kere şınav
15 dakika koşu hareketi
50 kere mekik
bir de iç bacak için biraz önce okuduğum şey 200 kere
bu programa başka egzersiz hareketleri ekleyin lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
haa bir de barfiks demirinin fiyatını bilen var mı ve nereden bulabilirim acaba???
Son düzenleme: