• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

Hayır orda tekli konuşma yalıyorlar içeriğini bilmiyorum paylaşılmıyor sonra ikimizi alıyor eşim tamam yapmayacağım söz veriyorum diyor ödevler veriyor bize terapist onları yapın diyo eve geliyoruz ödevleri bi ben yapıyorum
Terapiyle evlilikte yasanan sorunlar cozulurse cozulur. Huy degismez.

Ne gibi odevler veriyor?

Terapiyle evlilikte yasanan sorunlar cozulurse cozulur. Huy degismez.

Ne gibi odevler veriyor?
Kavga ettiğimizde kavganın dozu yükselmeden sırayla birbirimize sarılıyoruz günün bir saatinde o sorun üstüne konuşuyoruz
Eşim eve zile basarak giriyor
Eşim ya da ben sinirlendiğimizde evden uzaklaşıyoruz ya o ya ben
Kitap okuyoruz
Telefondan uzaklaşıyoruz
Ama bunları yapan tek benim

Kavga ettiğimizde kavganın dozu yükselmeden sırayla birbirimize sarılıyoruz günün bir saatinde o sorun üstüne konuşuyoruz
Eşim eve zile basarak giriyor
Eşim ya da ben sinirlendiğimizde evden uzaklaşıyoruz ya o ya ben
Kitap okuyoruz
Telefondan uzaklaşıyoruz
Ama bunları yapan tek benim
Sorunlar uzerine konusmak haricinde digerlerinden esinizin fayda gorebilecegini sanmam. Cunku dedigim gibi huyu degistirmez bunlar. Davranisi degistirir.

Sorunlar uzerine konusmak haricinde digerlerinden esinizin fayda gorebilecegini sanmam. Cunku dedigim gibi huyu degistirmez bunlar. Davranisi degistirir.
Saat 9 oldu beyfendiyi bekliyorum nerde kaldın dedim bugün gitmicez dedi neden dedim 2 saat oturup kalkcaz az oturcaz dedi gelin de sıkılmayın sinirlenmeyin

Saat 9 oldu beyfendiyi bekliyorum nerde kaldın dedim bugün gitmicez dedi neden dedim 2 saat oturup kalkcaz az oturcaz dedi gelin de sıkılmayın sinirlenmeyin
Bu aile gercekten cok tuhaf sen de hazirlandin bekliyordun demi ben olsam yaptıklarımi yemis bitirmis ustune cay demlemis dizimi izliyordum ne halleri varsa görsünler

Ah be guzelim,yap kahveni al cikolatani gec tv karsisina. Ne dert ediyorsun su gitme gelme isine kafayi taktin iyice

Anladigim kadarıyla Doğulu bir erkekle evlisiniz. Yöreden yöreye adetler kültürler değişir. Doğulu bir gelin olarak gelmek istediklerinde eşimin bana daha sonradan haber vermesine de kV nin komsularimi bana sormadan davet etmesine de sasirmiyorum artık. Kültürleri böyle çünkü. Onlara doğru gelen bu onlar bunda bir yanlışlık gormuyor. Baktiniz olmuyor mesafenizi koruyun ve cok kafaya yakmayın. Size karşı birsey yok genel halleri bu.

Bir de Türkçe konuşup konuşup mesela hemn Kürtçeye çeviriyorlar ya gülüyolar ya bana imalı imalı bakıyorlar sonra tekrar Türkçe
Kulaktan kulağa konuşmak kadar saygısızlık bana göre ama alıştım artık artık ne yapim ... Öğrensek iyi olur ama hiç öyle bir isteğim de yok ki

Back
X