Bana s.ktir git diyen, kopek muamelesi yapan es siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?

8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor

( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
Böyle tiplerle evlenip çocuk yapıp bir de kocam diyip hala bel bağlama ya birazcık özsaygı ve gurur birak herifi kendine yeni yön ver herşey gönlünüzce olsun

Şu yazışma benim bile sinirlerimi bozdu en sinir olduğum şeyse hala sana güzel gözükmek için yazman niye düşürüyorsun hala kendini. Aç boşanma davanı defolsun gitsin bu adamın koca diye soyadı altında kalan sende kabahat. Rezil herif.
Gerçekten anlamıyorum ne tür bir malım beni tutan ne neden bunu kendime yapıyorum neden cesaret edemiyorum.. bilmiyorum

8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor

( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
Neden surekli gülüp küfürler etmişsiniz. Siz neden onun çalıştığı ülkeye gitmiyorsunuz? Kaynana evinde sizi ayırmaya çalışırlarken 2 çocuk maşallah suphanallah. Ev tutun kiraydi okuldu mecbur para vermek zorunda niye asalak gibi ailenize yapıştıniz. Çocuklar küçük değil bırakın annenize girin bir işe çalışın saç boyatmak için bu adama yalvarmak zorunda kalmazsin!

Madem annesi vs muhabbeti var bu konuşmada neden belirtmediniz? Adam yok dediği yerde annenin sigarasina nasıl oluyor peki neden demediniz? Bu konuşmalarda sanki adam yetişemiyor ama siz üzerine gittikçe gittiniz gibi bir algı var.
Çünkü anne muhabbeti yapma diye küfürler hakaretler ediyor daha önce yaşadık annelere veriyorsun dediğim anda daha sa fazla hakaret edecek YETEMEDIGI BIZ DEGILIZ ANASI

Kızın anne babasının evinde yaşıyorlar, elektrik su faturan yok diyor. Yani anne baban karşılıyor 2 bin neyine yetmiyor senin diyor
Simdi anlamadigim su, evin ihtiyaclarini karsiliyor, faturaları ödüyor, ev sizin kira yok. 2000 lira sadece size verilen harclik. Doğrumu anladim?

Kızın anne babasının evinde yaşıyorlar, elektrik su faturan yok diyor. Yani anne baban karşılıyor 2 bin neyine yetmiyor senin diyor
Cocuklwrim rahatsız her hafta hastaneye gidiyorum gözünde keratit var ilaç paralarına kadar babam veriyor yetmiyor çünkü oda gayet iyi biliyor su kadar tuttu ilaç babam yollayacak diyorum tamam diyip geciyor =) hastane çok uzak geri taksiyle dönüyorum babam ödüyor =) biliyor ve umrunda değil.

Cocuklwrim rahatsız her hafta hastaneye gidiyorum gözünde keratit var ilaç paralarına kadar babam veriyor yetmiyor çünkü oda gayet iyi biliyor su kadar tuttu ilaç babam yollayacak diyorum tamam diyip geciyor =) hastane çok uzak geri taksiyle dönüyorum babam ödüyor =) biliyor ve umrunda değil.
Niye böyle bir evliliğe devam ediyorsunuz? Ayrılsanız daha çok para verecek

peki arkadaşım bu evliliği sürdürme çaban neden?

ortada bir evlilik de yok ki.

sen kendi ailenle o da yurtdışında

şartlar böyledir, imkanlar kısıtlıdır bir süreliğine bu düzeni devam ettirirsiniz ama sizin aranızda fiziksel mesafeden çok daha büyük bir mesafe var ne yazık ki :KK43: saygınız kalmamış birbirinize ki sevginizin de olduğunu düşünmüyorum

Gerçekten anlamıyorum ne tür bir malım beni tutan ne neden bunu kendime yapıyorum neden cesaret edemiyorum.. bilmiyorum
Valla ben de anlamadım. Adam ne maddi ne manevi yok, hiç Bi hayrı yok, kendi çocuğundan esirgeyen karakter yoksunun teki şununla evli kalman için bi tane somut nedenin yok. Aklını başına topla boşan özgüveninin içine etme daha fazla. Hakim belki daha fazla nafaka bağlar. 2 bini gözüne soksun.

peki arkadaşım bu evliliği sürdürme çaban neden?

ortada bir evlilik de yok ki.

sen kendi ailenle o da yurtdışında

şartlar böyledir, imkanlar kısıtlıdır bir süreliğine bu düzeni devam ettirirsiniz ama sizin aranızda fiziksel mesafeden çok daha büyük bir mesafe var ne yazık ki :KK43: saygınız kalmamış birbirinize ki sevginizin de olduğunu düşünmüyorum
Evet ayrıldıktan sonra bireylerin bittiğini düşünüyorum aslında ayrilmamain sebebi bu barisfiktan sonra yanyana hiç gelmedik gelince belki düzelir diye umut ettim hep..

X