Bana önerilen kişi

Yaş evlilikte gayet önemli. Özellikle çocuk düşünülüyorsa gayet önemli. Kim ne derse desin çocuk işe enerji işi, benim akrabam 50 yaşında baba oldu. Ama çok zorlandı yani.

Aaa olur mu 45 50 yaş arası çevresi olan varmış eğitimli kesimmiş bizim etrafımızdaki 45likleri anlayamıyorlarmış sanırım onların çevresi snowboard yapıp buz hokeyi oynuyor, ayrıca haftada 3 kardiyo çalışıp kışın tropik bölgelerde sakinleşmenin verdiği huzurla gençleşip yazın teknelerinde aile partileri kokteyller yaparak pozitif enerjilerini sürdürüyorlar
45 yaşında olup da genç dedikleri erkek maksimum düzenli duş alıp yürüyüş yapan, üstüne başına dikkat eden bir tiptir, onun da oluru 42 50 yaş arası bir kadındır işte
İsteyen kendini kandırmaya devam etsin, buruşmuş adamları kendi yakınlarına layık bulsunlar
Ben kendimden küçük adam alacağım enerjim çok yüksek zaar

Hiç alakan yoktur ne isim verip yorum yaptım ne de laf soktum.Biri ismimi alıntılayıp laf sokuyor öbürü kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali zafer kazanmış gibi laf sokup sonuna nerdeyse gırtlağı görünen şu emojiyi atıyor.Ev taşıma yerleştirme arasında eğlence oluyor

Benim adam o yaşlarda. Sporla alakası spor arabaya biner, Kızılay'ın dağıttığı şu timsahlı ve colomplu moloplu kıyafetler giyer. Eve girince benim korkumdan hemen duşa girer, sigortası karşılıyor, bedava diye arada diş beyazlatır. Genelde koltukta uyuyakalır. Dışarı zaten ben çıkarıp hava aldırıyorum iş dışında. İnşallah hatunlara " ama bakımlı, kendine bakıyor, çok enerjik" gelmiyordur.

O aracıya bence de had bildirmek lazımdı. Annenize ders olmuştur bi daha böyle bir şeyle gelen olursa diyeceğini desin. Karşıdaki de laf işitmek istemiyorsa biraz insanın dengine göre öneride bulunsun, ne o öyle bulup bulacağı bu demek gibi.

Yine de bu yaşla vurma işini burada yapmayın, rahatsız edici oluyor. Gecen de kızın biri 33 yaşındaki adama ne yapsın buruşuk adamı demişti bu işin sonu yok yani herkes birbirine böyle laf etsin o zaman büyük diye.

Eski işyerimde bi abi vardı. Sonra yaştan konu açıldı. Adam benden küçük çıktı ya

Kesinlikle katılıyorum, 45 yaşındaki boşanmış bir adama da yaşıtı birisi önerilmiyor, aksine hiç evlenmemiş 20’li yaşlarda kadın tavsiyesinde bulunuyorlar davullu zurnalı düğün yaparız diyorlar, erkeğin boşanmışı olmaz diyorlar.

Mevzu amca teyze denmesinden de öte aynen dediğiniz gibi 15 yaş ciddi bir yaş farkı, kadın ve erkek yaş farkına rağmen birbirini sever aşık olur başka ama bir kadına boşanmış diye veya dul kaldığı için ya da toplumun bir kesiminin kafasındaki evlilik yaşını geçti diye kendisinden büyük birini önermeleri en hafif tabirle saygısızlık.

Sitedeki kadınların çoğunluğundan büyüğüm, yaşımı 53 diyebiliriz artık, evli olmasam benden 15 yaş büyük birini önerseler ben dahi sinirlenirim 68 yaşındaki adamla ne işim var diye zira jenerasyon farkı var benim 71 yaşında amcam var yahu:))

45 yaşındaki birisi fiziken kendisine iyi bakmış olabilir, genetik olarak da şanslıdır yaşını göstermiyordur keza 50 yaş üzeri olup zinde erkekler de var ama 29 yaşında biriyle ne kafa yapınız uyar ne hayata aynı pencereden bakarsınız.

29 yaşında kızım var, istediği kadar yaşı oturmuş olsun benimle aynı tecrübeye sahip değil ki

Son düzenleme:
Ben hic evlenmemisken bana boyle bir talip gelmisti, iki de cocugu vardi ustelik kariyeri de geliri de benden dusuktu
Bu erkekler aynaya hiç bakmıyorlar mı bu özgüvenin kaynağı ne.. sanki soyunun devamı için onlara muhtaç kalmışsın gibi.. birçok erkekte görüyorum bunu işsiz güçsüz 35 yaşında yeni atanmış öğretmen kıza talip oluyor.. hem kel hem fodul

Yani konuyu dağıtmak için elinden geleni yapmış iki yaş kompleksi olan üye . Of gerçekten yaş sadece rakamsal bir sayı diyen insan yirmisinde neyse 45 inde odur . Bu da iyi birşey değil . Birincisi herşey dış görüntü değildir . Bir insan zaman içerisinde değişmeli . 16 yıl arada yaş farkı varsa iki insanin benzer bir hayat yaşaması imkansız olmalı .

İkincisi ve en önemlisi 45 yaşında bir kadın 29 yaşında bir adamla birlikte olmak istemiyor .kendi yaşıtı birini buluyor . Konuya yazsa beş yıl sonra sen 50 olacaksın o 34 olacak kendine gel yıllar geçtikçe seni kesin aldatır denilirdi . Kadın olunca hele boşanmış kadın olunca ona genel olarak çocuklu olsun arada 16 yaş farkı olsun önemli değil . Çünkü o artık seks yapmış bir kadın ve önemli olan başında erkek olması .

Üçüncüsü yolda her gördüğümuz insanı çevirip bir hitap kullanmıyoruz . İş yerinde kimseye de hitap etmiyoruz . Mesele de dış gorunus değil 40 li yaşlarla otuzlu yaşlar arasında kadınlar için dış görünüş farkı yok ama çok büyük bir jenerasyon farkı var

Zorlarına giden şey hemcinslerinin boşanmış olduğu halde genç birini araması genç birine layık görülmek istemesi!!! bu kadınlar niye böyle ya boşanmak ayıp bir şey mi bir tek ülkemizde böyle algılanıyor herhalde anlaşamamış ayrılmış binbir tane sevgili yapıp ayrılan kadınlar çıtırla evlenebilir ama boşanmış bir kadın yaşlıyla mı evlenmek zorunda nedir derdiniz?

Konu sahibi, böyle densiz, kendini bilmez insanlar hep olacaktır ne yazık ki. Kızmakta, kırılmakta, gerilmekte çok haklısın ama yapacak da çok bi şey yok bazı kafalara. Şahsi algılamamaya çalış; mesele senin boşanmış olman, artık değersiz (!) olman falan değil, tamamen kendi kafa yapıları.
Ayrılalı çok az bir zaman geçmiş, ben bu süreçte kesinlikle psikolojik destek tavsiye ediyorum. Kimse boşanmak için evlenmez, bu nedenle kolay şeyler yaşamamışsındır. Toparlanma sürecinde profesyonel destek iyi gelecektir.
Bunun dışında, mümkün mertebe kendine iyi gelecek şeyleri yap derim; sevdiklerinle vakit geçirmek, sevdiğin şeyleri yapmak, kendine yatırım yapmak (manevi ve psikolojik anlamda özellikle), akışta kalmak, kafanı dinlemek vs.
İlişkiler konusunda da kesinlikle acele etmemelisin.
Umarım bundan sonra çok mutlu olursun.

20 yaşındayım.Babam 45 yaşında ve çıtır bir adam, geçen ablamla ben cilt bakımı yaptık ona .Yüzünü öptük daha da gençleşti aşkom benim.

Kimse de amca demiyor ona.Sizin yaşınız da benim kadar küçük değil evlenmiş boşanmış bir kadınsınız ama bence olmasın zaten.16 yaş farkıyla neyi paylaşabilirsiniz ki ?

Bu ülkedeki yaş takıntısı,abla,abi,amca merakı beni benden alıyor,yaş farkı başka bişey onu adlandırmak başka bişey,2 yaş büyük birisi bile abla ağbi diyor
Geçenlerde aynı ortama girip çıktığımız birkaç soru sordum diye 30 yaşında bana kahve teklif adama abi demediğim için pişman olmuştum.Bazen söylemek altını çizmek gerekiyor.Mesafe için yani

İşte mesele sizin çıtır babanızın 20 yaşında kizi olması . Düşünün bu adamın da 20 yaşında kizi varsa 29 yaşındaki kadın ona annelik mi yapacak ?

İşte mesele sizin çıtır babanızın 20 yaşında kizi olması . Düşünün bu adamın da 20 yaşında kizi varsa 29 yaşındaki kadın ona annelik mi yapacak ?
Evet zaten o tarz bir şey ekleyecektim.Adamın benim yaşımda kızı olabilir kadına söylememişlerdir ahahahha ama amca denmez bence orta yaş yani.Adamın beyazları bile yok .Her 45 yaş aynı değil ki .Konu sahibi zaten kabul etmesin bence taş çatlasın 35 yaşında birisiyle olmalı.

Zaten 45 yaşında insan şu dönemde genç bile sayılır bende aynı fikirdeyim 30 larinda gibi gösteriyor kendine dikkat eden insan kaldı ki bazı oyuncular 40 larinda en iyi hallerindeler mesele dış görünüş değil işte sadece .

Evet tabikide değil kadına dayatılmak istenen şey çok çirkin.Benim teyzem 33 yaşında 2 çocuk sahibi bir kadın ama 26 27 gösterir max.Kadınlar her yaşta güzel olmasının yolunu bulur.Konu sahibine biçilen değer bu olmamalı .

Teyzen beğendi bunu 2.torununu bekleyen anneanne olarak her daim çıtır ve enerjik olarak.

Teyzen beğendi bunu 2.torununu bekleyen anneanne olarak her daim çıtır ve enerjik olarak.
Benim annem 55 yaşına girecek torunu olduğunu duyan kursiyerleri şok oluyor . Eskiden insanlar fiziksel olarak çok güneşte kalmaktan tarla tapan uğraşmaktan çok daha erken yaslaniyorlarmis . Şimdi genel olarak bence herkes on -on beş yaş genç gösteriyor.

Eski insanlarla karşılaştırınca helede dediğin gibi tarlada çalışan emek sarf eden kadınlarımıza göre bizler daha şanslıyız.
Nerdeyse 61 yaşına geldim hala şort giyerim seviyorum tipimde müsait nasılsa neden giymeyim yani,torun sahibi olunca daha mı nene tarzı olmak gerekiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…