- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Ne biçim insanlar var ya bende sevgilimle içerken anası bana niye burda içiyon demişti sen kendi ogluna söyle ben tek içmiyorum demiştim kadın çıldırmıştı ah ah insanın kendi kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz işte hiçç muhattap olmuycaz aslında bu işe yaramaz insanlar la ama aşk işte mantıklı olunmuyor çoğu zamanAnnesine söylediğimde de sen düzgün bir kız olsan evime gelmezdin. Benim oğlum su döker arınır sen pis kalırsın demişti. Böyle anneler erkek çocuğu yetiştirdiği sürece bizi daha çok uzerler konu sahibi. Bazen bizim tek suçumuz güvenmeye çalışmak ve inanmak oluyor
Acilen! Hiç vakit kaybetmeden! Hemen! O adamdan, o ortamdan uzaklaş. Bu kötülüğü kendine daha fazla reva görme.Merhaba. 25 yaşındayım ve 11 senedir burayı takip ediyorum. Ergenliğimde çok konu açmıştım eski üyeliğimden. Ailevi problemlerim ile alakalı...
Ta ergenliğimden gelen bitmeyen sorunlarım var. Normal bir aile ile büyümedim. Travmatik aile içi olaylar yaşadım. Babamın şizofreni sebebiyle bize yaşattıkları okulu bırakmam, tekrar başlamam, çocuk esirgeme kurumuna başvurmam vs.
Üniversiteye başlayınca ailemden tamamen koptum hep hayalini kurduğum gibi. Düşünün ailenizi istemiyorsunuz yapayalnızsınız. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için çok çalıştım arkamda kimse yoktu. Okul bitince ailemin yanına dönmedim ve ipler tamamen koptu. Ama hep bi sevgi boşluğu ilgi boşluğu yaşadım. Beni ben olduğum için seven hiç olmadı. Hep farklı niyetlerle. Okul bitince biriyle tanıştım gerçekten ilk defa birinin beni sevdiğini düşündüm ama aldatıldım o beni aldatınca kaldıramadım pişman olacağım şeyler yaptım sürekli yüzyüze olduğum biriydi. Tedavi gördüm ona rağmen atlatamadım. Kendimce manevi yaralar aldım ve hep bi ilgi ihtiyacım var demiştim ya. Çalıştığım iş yerinde benim üstümde olan kişi benimle çok ilgileniyordu en başından. Belki yanlış biliyorum ama zayıf noktam oldu hep. Kimse beni sevmedi biri ilgilenince ilk defa yaşıyormuşum gibi hissettim hep. Bu kişi iş anlamında bana çok yardımcı olacağını söyledi ki olduda. Duygusal anlamda boş olmadığını benden çok hoşlandığını söyledi. Zorla olmadı ama istemedim çok ısrar ederek bekaretimi aldı. Patronum olduğu için ve işsiz kalmak istemediğim için direnemedim. Benim hatam en başından yüz vermekti. Sonra istemesemde bırakamadım. Bir yandanda sevmeye çalışıyorum ama yapamıyorum bana kendimi o* gibi hissettiriyor. İnsanların içinde aşağılıyor ve daha önceden yaptığını düşünmüştüm diyor. Bu duruma kendimi ben soktum ve benim hatam biliyorum. Ama canı istediğinde gelip 5-10 dk işini görüp yüzüne bakmadan gitmesine dayanamıyorum. İşte bulamıyorum. Psikolojik olarak iyi değilim ama nereden başlayayım bilmiyorum. Zaten kirlendim dua bile etmeye yüzüm yok. Nereden başlayayım ne yapayım? Zihnim okadar doluki hiç birşeye tepki bile veremiyorum
Neden illaki karşınıza bir erkeğin çıkmasını istiyorsunuz ben onu anlamadım düzgün yada değil bir erkeğin varlığına bel bağlamanız yanlış her şeyi kendim yaptım tek başınayım diyorsunuz ama hep birilerinin ilgisi sevgisine kanmışsınız babasızlık baba sevgisi görememek demeyin bende babasız büyüdüm iğrenç bir babaya sahibim ama hiç bir zaman kurtuluşu bir erkekte aramadım tam tersine erkeklere karşı çok fazla güvensizliğim vardı taki eşimle evlenene kadar iyi ki de öyle olmuş diyorum çünkü ben bir erkeğin varlığına muhtaç değilim derim hep sizin de öyle olmanız lazım başka iş arayın ne bilim geçici süreliğine de olsa bi kadın sığınma evine gidin ne bilim işte bi şekilde kurtulun bu adamın elindenÇok ağır geliyor bazı şeyler. Ben zaten yapayalnızdım ve önceki ilk ve tek sevgilimdi. Ona okadar güvenmiştimki. Ama beni hem aldattı hemde neler konuşturdu arkamdan çok yıprandım yara aldım. Onu unutmaya çalışırken bu çıktı bu dahada beteri.
Bakıyorum bazen yaşıtlarıma aileleri yanlarında her konuda destek oluyorlar ve kendilerini gerçekten seven biriyle birlikteler. Bu yaşıma geldim bir tane bile düzgün biri çıkmadı. Şansmı kadermi bilmiyorum artık düşünmeyi bile bırakmıştım ama iyice çukura inmişim meğer
Şuan bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum birdaha kendimi kullandırmak ta istemiyorum. Bitiricem bu defa zorlasa bile direnicem umrumda değil.
Igrenc, sana zerre saygısı olmayan bir herif. Saygi nin s'i olmayan bir iliskide asla ama asla kalmamalisin. Bak sen cok güzelsin cok özelsin cok ama çok değerlisin. Basindan beri böyleydin. İnsanların bunu görecek kadar kör olmasi hic bir anlam tasimiyor. Once sen kendine dost olacaksin. Lütfen kurtar kendini bu iliskiden. Yardim al, piskologa git, ne gerekirse yap ama lütfen seni bitiren tüketen bu iliski içerisinde durma.Bitirmek istiyorum yalvarıyor saçmalama diye ama aynı şeyleri yapıyor hep ve zorluyor ilişki için. Zaten bekaretimi zorla aldı travma gibiydi saçma sapan biryerde zorla yaptı. Neden böyle birşey yaşattın deyincede o an öyle olması gerekti gibi cevaplar veriyor konuşturmuyor bile beni.
zorla ise ortada tecacüz varBitirmek istiyorum yalvarıyor saçmalama diye ama aynı şeyleri yapıyor hep ve zorluyor ilişki için. Zaten bekaretimi zorla aldı travma gibiydi saçma sapan biryerde zorla yaptı. Neden böyle birşey yaşattın deyincede o an öyle olması gerekti gibi cevaplar veriyor konuşturmuyor bile beni.
Eger zorlarsa ne bileyim darp falan ederse direkt polise hastaneye gidin ve sikayetci olunÇok ağır geliyor bazı şeyler. Ben zaten yapayalnızdım ve önceki ilk ve tek sevgilimdi. Ona okadar güvenmiştimki. Ama beni hem aldattı hemde neler konuşturdu arkamdan çok yıprandım yara aldım. Onu unutmaya çalışırken bu çıktı bu dahada beteri.
Bakıyorum bazen yaşıtlarıma aileleri yanlarında her konuda destek oluyorlar ve kendilerini gerçekten seven biriyle birlikteler. Bu yaşıma geldim bir tane bile düzgün biri çıkmadı. Şansmı kadermi bilmiyorum artık düşünmeyi bile bırakmıştım ama iyice çukura inmişim meğer
Şuan bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum birdaha kendimi kullandırmak ta istemiyorum. Bitiricem bu defa zorlasa bile direnicem umrumda değil.
Hemen kendine bir is bul. Numarani değiştir ve uzaklas hala rahatsiz etmeye devam ederse polise gidip herseyi anlatacagini ve sikayteci olacagini soylevar boyle pislik insanlar zor zamanında faydalanmayi bilen tiplerMerhaba. 25 yaşındayım ve 11 senedir burayı takip ediyorum. Ergenliğimde çok konu açmıştım eski üyeliğimden. Ailevi problemlerim ile alakalı...
Ta ergenliğimden gelen bitmeyen sorunlarım var. Normal bir aile ile büyümedim. Travmatik aile içi olaylar yaşadım. Babamın şizofreni sebebiyle bize yaşattıkları okulu bırakmam, tekrar başlamam, çocuk esirgeme kurumuna başvurmam vs.
Üniversiteye başlayınca ailemden tamamen koptum hep hayalini kurduğum gibi. Düşünün ailenizi istemiyorsunuz yapayalnızsınız. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için çok çalıştım arkamda kimse yoktu. Okul bitince ailemin yanına dönmedim ve ipler tamamen koptu. Ama hep bi sevgi boşluğu ilgi boşluğu yaşadım. Beni ben olduğum için seven hiç olmadı. Hep farklı niyetlerle. Okul bitince biriyle tanıştım gerçekten ilk defa birinin beni sevdiğini düşündüm ama aldatıldım o beni aldatınca kaldıramadım pişman olacağım şeyler yaptım sürekli yüzyüze olduğum biriydi. Tedavi gördüm ona rağmen atlatamadım. Kendimce manevi yaralar aldım ve hep bi ilgi ihtiyacım var demiştim ya. Çalıştığım iş yerinde benim üstümde olan kişi benimle çok ilgileniyordu en başından. Belki yanlış biliyorum ama zayıf noktam oldu hep. Kimse beni sevmedi biri ilgilenince ilk defa yaşıyormuşum gibi hissettim hep. Bu kişi iş anlamında bana çok yardımcı olacağını söyledi ki olduda. Duygusal anlamda boş olmadığını benden çok hoşlandığını söyledi. Zorla olmadı ama istemedim çok ısrar ederek bekaretimi aldı. Patronum olduğu için ve işsiz kalmak istemediğim için direnemedim. Benim hatam en başından yüz vermekti. Sonra istemesemde bırakamadım. Bir yandanda sevmeye çalışıyorum ama yapamıyorum bana kendimi o* gibi hissettiriyor. İnsanların içinde aşağılıyor ve daha önceden yaptığını düşünmüştüm diyor. Bu duruma kendimi ben soktum ve benim hatam biliyorum. Ama canı istediğinde gelip 5-10 dk işini görüp yüzüne bakmadan gitmesine dayanamıyorum. İşte bulamıyorum. Psikolojik olarak iyi değilim ama nereden başlayayım bilmiyorum. Zaten kirlendim dua bile etmeye yüzüm yok. Nereden başlayayım ne yapayım? Zihnim okadar doluki hiç birşeye tepki bile veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?