Bana o* muamelesi yapıyor.

Ne biçim insanlar var ya bende sevgilimle içerken anası bana niye burda içiyon demişti sen kendi ogluna söyle ben tek içmiyorum demiştim kadın çıldırmıştı ah ah insanın kendi kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz işte hiçç muhattap olmuycaz aslında bu işe yaramaz insanlar la ama aşk işte mantıklı olunmuyor çoğu zaman

Birincisi sen kendine o..... muamelesi yapiyosun, karsindaki adam degil once bunda anlaşalım.

Psikolojin hic iyi degil cok cok belli.
Hemen kurtulmassan, kurtulmaya calismassan hayatin iyice kotuye gider.
Ve bu yasadigin "sacma hayat" sana normal gelmeye baslar zamanla.

Ikincisi ise kirletildim nedir yaaa hele hele dua edemem nedir. Once işe o pisligi birakmakla basla . Onun parasida kendide batsin. Sonra tovbe et surekli ama bikere degil. Tovbe ettikce kalbin yumusayacak zaten.

Allah ayetinde ben sizin rizkiniza kefilim diye buyuruyo. Rizikdanmi korkuyosun.
Cik o işden, sen cabalarsan emek verirsen, ararsan iş coook. Gerekirse daha alt iste calis ama kendine bunu YAPMA....

Çok ağır geliyor bazı şeyler. Ben zaten yapayalnızdım ve önceki ilk ve tek sevgilimdi. Ona okadar güvenmiştimki. Ama beni hem aldattı hemde neler konuşturdu arkamdan çok yıprandım yara aldım. Onu unutmaya çalışırken bu çıktı bu dahada beteri.
Bakıyorum bazen yaşıtlarıma aileleri yanlarında her konuda destek oluyorlar ve kendilerini gerçekten seven biriyle birlikteler. Bu yaşıma geldim bir tane bile düzgün biri çıkmadı. Şansmı kadermi bilmiyorum artık düşünmeyi bile bırakmıştım ama iyice çukura inmişim meğer
Şuan bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum birdaha kendimi kullandırmak ta istemiyorum. Bitiricem bu defa zorlasa bile direnicem umrumda değil.

Acilen! Hiç vakit kaybetmeden! Hemen! O adamdan, o ortamdan uzaklaş. Bu kötülüğü kendine daha fazla reva görme.

Neden illaki karşınıza bir erkeğin çıkmasını istiyorsunuz ben onu anlamadım düzgün yada değil bir erkeğin varlığına bel bağlamanız yanlış her şeyi kendim yaptım tek başınayım diyorsunuz ama hep birilerinin ilgisi sevgisine kanmışsınız babasızlık baba sevgisi görememek demeyin bende babasız büyüdüm iğrenç bir babaya sahibim ama hiç bir zaman kurtuluşu bir erkekte aramadım tam tersine erkeklere karşı çok fazla güvensizliğim vardı taki eşimle evlenene kadar iyi ki de öyle olmuş diyorum çünkü ben bir erkeğin varlığına muhtaç değilim derim hep sizin de öyle olmanız lazım başka iş arayın ne bilim geçici süreliğine de olsa bi kadın sığınma evine gidin ne bilim işte bi şekilde kurtulun bu adamın elinden

Igrenc, sana zerre saygısı olmayan bir herif. Saygi nin s'i olmayan bir iliskide asla ama asla kalmamalisin. Bak sen cok güzelsin cok özelsin cok ama çok değerlisin. Basindan beri böyleydin. İnsanların bunu görecek kadar kör olmasi hic bir anlam tasimiyor. Once sen kendine dost olacaksin. Lütfen kurtar kendini bu iliskiden. Yardim al, piskologa git, ne gerekirse yap ama lütfen seni bitiren tüketen bu iliski içerisinde durma.

Ayrıl bir an önce bu adamdan. Kirlendim düşüncesinden de kurtul bak sana abla tavsiyesi,sen kendini böyle değersiz görür bunu da koz olarak karşındakine verirsen değer göremezsin.
Olmuş birşeyler kabul,eminim yıprandın çok fazla ama kendine bunu daha fazla yapma. Sen değerlisin,kendi değerini kendin anla önce. Olabilir hepimizin hayatında dikenli teller,zor yollar zaman zaman ama önemli olan takılıp kalmamak,aşıp yoluna bakmalısın. Bu hayat senin ve bu şekilde mahvetme daha fazla.
Lütfen kaç kendini kurtar bu durumdan.

zorla ise ortada tecacüz var
Şikayet edin ilgili yerlere
Ayrılın o adamdan
Başka iş bakın
Herkese de güvenmeyin.

Sakın bir kere bekaretim gitti bu yola dusdum diye devam etme ne kadarindan donersen kardir eger seni seven biri olsaydi seninle uslubunca evlenirdi .nolur kendini kullandirma yol yakinken dön ayril sonunu dîsünme Rabbime yaklaş dua et öyle güzel kapilar açilır ki bu sinavi atlat . O adam seni kullanmak için bekaretini aldi ,seni kimsenin kullanmasina izin verme .tamam bisey başina geldi ama dünyanin sonu degil ,lutfen sonra cok pisman olursun

Kendinize sayginiz olsun ve o is yerinden de, o adamdan da ayrilin.
Ordan ayrilamacaginizi bildigi icin size boyle bir muamele gosteriyor
İt herif. Sinirden yanagim kizardi.

Adam size tecavuz etmiş ve is yerindeki mevkisini kullanarak buna devam ediyor
Arkadaşlar bu kizin şikayet edebileceği bir yer yok mu? Rızası olmasa da zorlaniyor

Eger zorlarsa ne bileyim darp falan ederse direkt polise hastaneye gidin ve sikayetci olun
Is yerindeki forsunu kullandigini da söyleyin amirim ve zorladi diye
Bir de kimsesizim.diyerek sacma sapan erkeklere guvenmeyin hatta uzun sure hayatınıza kimseyi almayin cok gencsiniz lütfen hayatinizin kontrolünu alin önünüzde uzun yillar var
Dini konu yasak oldugu icin sadece su kadarini söyleyecegim, sen tovbeni et yeter ki. Uzme kendini kimse icin. Hayatta insanin basina her sey geliyor, bunlardan dersini al.ve onune bak

Normalde pek yorum yazmam ama ‘’Zaten kirlendim dua bile etmeye yüzüm yok. Nereden başlayayım ne yapayım?’’ Cümleni okuduktan sonra yorumsuz kalamadım. Lütfen böyle düşünmemekle başla. Her insan bir boşluğa düşebilir ve kendini pişman olacağı şeyleri yaparken bulabilir. Sen pişmanlığının farkındasın. Bu ilişkiyi bitir, kendine değer ver ve asla Allahtan ümidini kesme. Bu yaşadıkların ve bilincinde oldukların seni hayatında yeni bir sayfa açmaya yardımcı olacak sebebler olarak gör. Sevgi eksikliği yaşıyorsun, ve ben taa uzaklardan bir sürü sevgi gönderiyorum sana. Sende kendini sev, lütfen

Hemen kendine bir is bul. Numarani değiştir ve uzaklas hala rahatsiz etmeye devam ederse polise gidip herseyi anlatacagini ve sikayteci olacagini soylevar boyle pislik insanlar zor zamanında faydalanmayi bilen tipler

Şikayet etsen zorladığını ispat bile edemezsin rızası var denilir 18yaşın üstündeysen 15-18 yaş arasında isen şikayet et rızan olsa bile ceza alır reşit olmayanla cinsel ilişki suçundan. Eğer reşitsen de ben olsam zorlamasını beklerdim; olan olmuş zaten önemli olan kanıt; ses kaydı falan yap; ne bileyim kolun falan morarırsa hemen hemen git darp raporu al şikayet et namussuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…